10 værste kendis mode øjeblikke

Vi er på en mission for at ødelægge myten om, at top celebs altid få det rigtige. De værste kendis mode øjeblikke af alle tider, der gør du spekulerer på: hvad var hun tænker?

10 værste kendis mode øjeblikke

Ingen er perfekt, og ingen har en upåklagelig stil. Alle ønsker at afgive en erklæring med mode, men det er ikke nødvendigvis altid en god én.

Det er sket for os alle at have en dårlig fashion dag, men føler ikke, at du er den eneste, fordi tro det eller ej, det er sket også for de mest beundrede berømtheder! Åh ja, vi kommer til at ødelægge myten om, at top celebs altid får det rigtige (eller måske skulle vi sige, deres stylister). Her er de værste kendis mode øjeblikke, der gør du spekulerer på: "Hvad tænkte hun??".

[Læs: Hvordan til at bære denne sæsons hotteste trends - Forår / sommer 2013 ]

Kim Kardashian

Kim Kardashian og Bjork

Venstre foto: etcfashionblog.com; rigtige foto: abclocal.go.com

Enten du elsker hende, eller du hader hende, men ingen kan benægte, at Kim K ikke tager risici inden for mode. Nogle af dem viser sig at være show-stopper smukke outfits og til tider går de meget meget forkert, ligesom på MTV EMA 2012, hvor hun har båret en rædselsvækkende sort kjole med en enorm tog.

[Læs: 5 måder at bære din lille sorte kjole ]

Først og fremmest betyder den kjole ikke smigre hendes krop og gør intet at gøre hendes udseende mere sexet eller fortynder, og i tillæg til dette ser det ud til, at hun har en udtyndet hale vokser fra hendes numse og nå gulvet. Virkelig foruroligende og akavet!

Bjork

Man kan kalde det en stærk fashion statement, men hvad jeg tror er sket, er, at ingen nogensinde har fortalt Bjork, at bære en fugl er virkelig galt! Hvem ved, hvad hun tænkte, da hun var klar til at gå med 2001 Academy Awards med denne svane kjole.

For at være fair, hvis kjolen ikke havde lederen af ​​det svane og kun fjerene, ville det ikke have været så foruroligende som den var, selvom der stadig uhensigtsmæssigt for en sådan formel lejlighed som Oscar-uddelingen.

Celine Dion

Celine Dion og Kristen Steward

Venstre foto: abclocal.go.com, R ight foto: Getty Billede

Ikke kun en virkelig underligt valg for Academy Awards, men også en meget dårligt monteret outfit. Det er virkelig trækker på hendes bryster (hvor du også kan se hendes brystvorter!) Og snittet netop passer forkert på hendes talje og ben. Hun ligner en blanding mellem et cowgirl og en is mand... ikke en behagelig resultat!

Kristen steward

Det er sandt, at Coco sagde, at less is more, men nogle gange mindre er simpelthen mindre. Kristen burde have taget meddelelse om dette, når hun gik på den røde løber af Sandy Relief i en næsten nøgen kjole.

Ja, transparenter er i trend, men man skal ikke tage det bogstaveligt og bære undertøj med blot en gennemsigtig kjole til at dække det, især ikke på den røde løber.

Plus, shorts nedenunder er virkelig dårligt monteret og de trækker i alle retninger. Ikke et klogt valg!  

Sarah Jessica Parker

SJP og Sofia Vergara

Billeder via ivillage.ca

Ja, selv fashionista par excellence Sarah Jessica Parker har sin egen fashion faux pas! Jamen det er svært at holde op med dit TV alter ego, hvis det er den stilfulde New York forfatter Carry Bradshaw vi taler om, men dette outfit er virkelig utilgiveligt, med den overdimensionerede tøj og den dumme hat.

Vi har altid elsket, at hun tager risici, men jeg tror, ​​at hendes sans for stil har grundigt (og heldigvis) blev forbedret i det sidste årti eller deromkring.

Sofia Vergara

Sofia Vergara ligner tacky version af Megan fra Aladdin i dette outfit hun har slidt for de europæiske Comedy Awards i 2000. Disse sparkly capris ikke gør retfærdighed til hendes fantastiske krop. Lad os ikke engang tale om de tilbehør, som intet har at gøre med det tøj, hun er iført og ser virkelig ud af sted. En rigtig misset chance Sofia!

Jordin sparks

Jordin Sparks og Kesha

Venstre foto: fashionweekblog.com; rigtige foto: Posh 24

Patchwork stil kan arbejde for nogle, men det er bestemt ikke virker for denne kjole Jordin Sparks var iført på 2012 European Music Awards. Hvad jeg spørgsmålstegn det ikke den afslørende øverste del, men snarere overdrevent mønstrede nederste halvdel. Det gør blot hendes varme kurvede krop ser bare virkelig store, især på hofterne. En ikke-flatterende og frumpy udseende hun burde have undgået!

Kesha

Hvem siger nej til en lille leopard print, men det betyder ikke, du skal klæde sig som én. Dette er det perfekte eksempel på, hvordan man ikke skal se på en begivenhed. Vi elsker buksedragter, men denne ene, så ikke smigre hendes krop og mønsteret bare forstørrer alt.

De flatforms, selvom de er på trend, blot tilføje mere afsky til udseendet, som ser super tacky. Du kan gå amok med mere smag end dette!

[Læs: 10 must-have sko til at ændre dit look ]

Deena Nicole cortese

Deena og Kat Graham

Venstre foto: lifestyle.malaysia.msn.com; rigtige foto: style.uk.msn.com

Iført en lys farve i aften kan være perfekt til at skille sig ud og fange alles opmærksomhed, men man bør vælge en farve og ikke bære hele regnbuen. Plus, hvis du har en kurvet krop, bør du aldrig gå til en super afslørende og krop hugging mini, der knap nok dækker hvad der skal dækkes.

Og vi er ikke færdige, fordi alle ved, at striber gøre dig se større, og dem på denne kjole er ingen undtagelse!

Kat Graham

Dressing op som kattekvinde ikke nødvendigvis et godt træk og du er ikke undskyldt, selv hvis dit navn er Kat (jeg ved, halt vittighed). De værste ting er, at hun har slidt dette outfit på New Yorks modeuge, indbegrebet af stil og mode, hvor ekstravagance er ja accepteres, men ikke taget til det yderste. Nok er nok, men den gode nyhed er, at hun er klar til at gå direkte til et kostumebal efter viser!

Jeg håber, at disse mode katastrofer har lært dig dig nogle stil lektioner. Nu ved du præcis, hvad du skal absolut undgå, for din prom eller en anden særlig begivenhed, fordi husk: fashion glemmer ikke heller tilgiver!

Hvilket er det værste kendis mode øjeblik for dig? Er der andre, som du ville have opført på listen? Hvilket er det værste klædt celeb til alle tider?

Aktuelle artikler