Hvordan man har hår som Miley Cyrus

Vælg din favorit Miley frisure og kopiere det i et par enkle trin med disse nemme tips!

Hvordan man har hår som Miley Cyrus

Den altid smarte Hollywood-stjerne gør røde løber mode valg langt klogere så hendes 21 år. Miley hår er også et fashion statement af sine egne, og her er hvordan du nemt kopiere hendes stil.

Color

Miley hår er naturligt en mørk blond, men skuespillerinden har været eksperimenteret med forskellige nuancer af blond og brun. Den "grundlæggende" Miley farve er en mørkere blond med mellemstore honning højdepunkter, at tilføje tekstur og volumen til håret. Du kan også bruge en rødbrun til grundfarven. Sidst, har den unge Hollywood prinsesse vist os et par forskellige looks, og vores favorit er den fulde blonde udseende, som virkelig accentuerer hendes blå øjne.

Lang og bølget

Lang og bølget

Miley hår har været rigtig lang tid for det meste af hendes karriere, så det er nok den mest genkendelige look. Den unge Hollywood-singer-skuespillerinden havde en pleje-fri snit, der ikke var meget definerede, så der er ringe chance for at få det galt.

Bare skære et par tråde omkring dit ansigt, så de indramme det pænt. Tørre dit hår på hovedet for ekstra volumen omkring kronen, og bruge en stor krøllejern hvis dit hår er naturligt glat.

Når du er færdig, gnide lidt glans serum ind i enderne til at hjælpe med at definere dem. Hvis du ønsker at holde dit hår ud af dit ansigt, pin et par tråde tilbage og lade resten falde løst omkring dine skuldre.

Friske afskårne

Frisk Cut (via celebsvenue.in)

Hvis du kan lide at have pandehår, den "gør, at Miley rocking i hendes Hannah Montana dage vil være perfekt for dig. Denne nedskæring virker på alle farver, så hvis du ikke har lyst til at besøge en kolorist, prøve det først på dit naturlige hår.

Det gode er, at det er et look, der vil arbejde for enhver alder, så spørg så din stylist for et lige snit omkring længden af ​​dine skuldre og lange, tykke pandehår. Regelmæssig føntørring eller bruger en hår glatning jern er et must.

Skulder længde

Skulder længde (via thereseeberg.blogg.se)

Cyrus for nylig haft en simpel bob, som hun bar let bølget til at tilføje volumen og gøre "gøre mere interessant. Hun tilføjede de trendy halvvejs højdepunkter, så håret er mørkere tættere på kronen, og lettere imod enderne.

Spørg din stylist for en nedskæring, der er lidt kortere i ryggen, med lange pandehår, som du kan slides ned eller lave en sideskilning og sætte dem over det ene øje. Brug et glattejern til at give det den slanke, super-straight glamourøst look.

Virkelig kort

Virkelig Short (via twitter.com)

Miley har været at omdefinere hendes image for nylig, og overraskede hendes fans med en sød nisse snit. Hvis du ønsker at gøre denne radikale forandring, så spørg din stylist for en asymmetrisk genvej der er længere på toppen, så du kan feje foran til siden. Hun har også bleget hendes hår og tilføjet et par punk-inspirerede pigge, selv om jeg må sige dette look er mere Madonna og Cyndi Lauper cca 1980. end Miley.

Aktuelle artikler