Hvordan til at ligne Megan Fox

Megan Fox! Det er næsten umuligt at finde en person med en mere passende efternavn (og ja, hun var født med det) end dette foxy lady og nye mor.

Hvordan til at ligne Megan Fox

Megan har været meget åben om hendes ikke-DNA-relaterede skønhed, motion og stil hemmeligheder, hvilket gør det lidt mere muligt at nå hende overjordisk niveau af hotness.

Og her går det...

Ansigtet

En sund dosis af søvn, masser af vand og en "less is more" tilgang er nogle af de øverste elementer, der bidrager til Foxs perma-glød udseende. Hun gør sikker på, hun ikke går mere end 12 timer uden at vaske hendes ansigt og derefter fugter omhyggeligt.

Hendes makeup hæfteklammer omfatter Giorgio Armani Luminous Silk Foundation, Shu Uemura øjenvipper curler og hendes korte rød læbestift, der hjælper hende at skabe dette signatur bleg-skin-hot-rød-læber-dark-hår look. Giorgio Armani Rouge d'Armani Lipstick i 400 kontraster er hendes læbestift valg, som hun til tider også bruger som kind pletten.

Mens hun ikke kan gøre meget ved det, mens du arbejder, Megan foretrækker at gå så bare stod som muligt under hendes off-dage.

Kroppen

The Body (via www.stylebistro.com)

Sikkert, hun har en fantastisk DNA fordel på hendes side, men Megan utrolige krop er også et produkt af en streng og fokuseret øvelse regime.

En daglig træning med hendes træner Harley Pasternak er, hvad fylder Fox op med en positiv boost af energi hun kanaler ind i hendes private og professionelle liv.

Hendes motion rutine er udviklet til at imødekomme hendes krops behov, så hun springer cardio og fokuserer på langtrækkende magt gåture og vægtløftning.

Megan er også en ivrig Pilates fan, hvilket forklarer hendes stærke endnu lean fysik, klar til at tackle de mest udfordrende fysiske roller uden at miste en ounce af kvindelighed og swoonworthyness i processen.

Fox brændstoffer hendes utrolige krop med mindre måltider, fem gange om dagen, hvilket gør, at hun aldrig springer ud på morgenmad. I modsætning til nogle rapporter, hun ikke kost eller lider af nogen spiseforstyrrelser, men snarere sværger ved en rå og vegansk mad kost, skipper på mejeri. Hun bruger kosttilskud og immunsystemet boostere såsom silica og fiskeolie, især mens på settet under opslidende skyde tidsplaner.

Ikke et stort bad fan, Fox nyder at tage brusere og følger dem op med vindruekerneolie som hendes fave fugtighedscreme.

Hendes parfume valg er Armani Code, som hun bærer med hende hele tiden, og sørg for at bestanden op på hånden sanitizer så godt, især under kørsel.

Stilen

Daytime - besnærende afslappet

Ubesværet og køligt, men alligevel altid sat sammen. Det er, hvordan Fox ruller i løbet af dagen.

Hun er afhængig af jeans, leggings, maxi kjoler og funky print tees, parre dem med flip-flops, kiler og nogle standout tilbehør.

Hun er også kendt for at bære uhyrligt høje hæle med tilsyneladende unmatchable stykker eller anden måde trækker fra et kig, at de fleste af os ikke kan beslutte, om vi ikke ville blive fanget døde i eller ønske, vi kunne bære igen og igen.

  • Midnight Owl Tee Af Workshop (topshop.com)
  • Superfit Curves Sømløse Shaping Capri Leggings (kohls.com)
  • Pieces Zullu Zebra Print Bangle (asos.com)
  • Wildfox X Jeffrey Campbell (solestruck.com)

Nighttime - åndeløst glamourøse

Når du deltager i en premiere, prisuddeling eller enhver anden rød løber begivenhed, Fox læner på hendes uhyrligt forførende kræfter, pakket i en glam kjole, der viser hendes mange attributter.

Vi ser ofte hende i high-spalte, silkeagtige kjoler i livlige farver, der fremhæver hendes halsudskæring samt hendes magre og tonet ben.

Sky høje hæle er et absolut must, da de giver for nogle nødvendige højde - hun er bare om 5'4 "i lejligheder.

At fuldføre et billede perfekte look, Fox lader hendes lange brunette Lokker falde i nogle perfekt placeret bølger og vælger enkle men effektive tilbehør, såsom dråbeformet øreringe, der supplerer hendes kjole og øjenfarve.

  • Biba Asymmetric ene skulder maxi kjole (houseoffraser.co.uk)
  • Alexander McQueen Studded Union Jack clutch (matchesfashion.com)
  • Kenneth Jay Lane Tear Drop øreringe (min-wardrobe.com)
  • Manolo Blahnik Cuttabolo (barneys.com)

Aktuelle artikler