Sådan får hår som vanessa hudgens

Følg disse enkle trin til en fabelagtig leder af hår som Vanessa!

Sådan får hår som vanessa hudgens

Den unge Hollywood prinsesse har smukke låse, og her er et par tips, som vil få din manke ser røde løber klar!

Color

Hvis dit hår er naturligt mørkt, er du et par skridt fra at ligne Vanessa, men hvis det er lys, er det tid til en tur til salonen. Spørg din kolorist at give dig en nuance af brunt, der er næsten sorte, og tilføje et par chokolade højdepunkter til at give den et frisk udseende. Brug en nærende hår maske mindst en gang om ugen for at holde farven ser godt ud og dit hår sundt og glansfuldt.

Skær

Klip (via cryosites.com)

Langt hår er et must! Hvis du allerede har langt hår, så spørg din stylist for en lagdelt snit, der vil arbejde stor med en naturlig bølge. Vanessa hår er lagdelt, længere bagpå og kortere i front, med et par lag på toppen for at give det mere volumen. Fortæl din stylist til at give dig lange pandehår, at du kan feje til siden eller slides ned. Hvis du ikke kan lide pandehår, klippe et par tråde omkring dit ansigt, så de falder ned til dine kindben for at få en lignende effekt.

Hvis dit hår er kortere, behøver du ikke at gå og få dyre udvidelser. Copy Vanessa udseende fra 2011, hvor hun havde chin-længde hår, næsten en bob, med et par længere tråde i front.

Hemmeligheden til varme, berøringsbilleder mørke låse er at holde dem sunde. Få månedlige trimmer til at holde enderne søger friske, og eksperimentere med antallet og længden af ​​lag for at holde opfinde frisure.

Iført det ned

Iført It Down (via www.posh24.com)

Vanessa Hudgens elsker at bære hendes låse ned, så efter shampoo og conditioner, en strukturering creme gnide ind i dit hår. Hvis du allerede er bølget, tørre naturligt og knuse det i nærheden af ​​din hovedbund for at give det ekstra volumen. Curly piger vil brug for et par runder med en stor, rund børste til at udjævne den bølge. Hvis dit hår er lige, opdele dit hår i 10-12 sektioner og wrap omkring mellemstore ruller. Du kan også bruge en stor krøllejern. Blæse tør og tousle med fingrene, og slut af med glans serum.

Den brunette skuespillerinde elsker søde, hippie udseende hår bands, som passer godt med langt hår, klæde, så op dit look med en blomstret eller metallisk hårbånd. Du kan også tage de tråde omkring dit ansigt, sno dem op og bagud og pin dem tilbage over ørerne. Easy hippy chic i blot et par minutter!

Iført det op

Vanessa favorit up-do, er den romantiske side Bolle. Efter at have fulgt trinene for at bære dit hår ned, lave en løs, lav hestehale eller fletning på den ene side af halsen. Tag Bobby stifter, twist og pin tråde op omkring det, så de dækker bunden af ​​din hestehale og lave en blød, let rodet bolle. Afslut med et par hits af hårspray for at sikre, det holder.

Må ikke bekymre dig om at gøre det perfekt - den fedeste ting ved denne frisure er, at det ser ud og er ubesværet. Twist 'em, pin' em og du er god til at gå!

Forsidefoto: lastnewsusa.com

Aktuelle artikler