12 bedste lingeri mærker at smigre din krop

Fejr den måned kærlighed ved at tage et kig på vores top picks for de bedste lingeri mærker derude.

12 bedste lingeri mærker at smigre din krop

Det er februar! Måneden kærlighed har officielt startede, og Valentinsdag er lige rundt om hjørnet. Uanset om du planlægger at forberede en sensuel nat i komfort og privatliv i dit eget hjem, eller du drømmer af en særlig romantisk weekend for netop to af dig, en ting er sikkert: det er vigtigt, at du ikke kun se stor på den store aften, men føler stor samt. Og hvilken bedre måde at fremhæve alle de rigtige kurver og drejninger af kroppen end med nogle sexet lingeri? Bevæbnet med den helt rigtige værktøjer, kan en kvinde være utrolig sikker og udstråle magt, selv med blot iført meget lidt.

Forvirret på, hvor skal man begynde? Må ikke sved det. Vi har rundet op de 12 bedste lingeri mærker at tjekke ud for denne ferie sæson:

1.. Carine Gilson

Carine Gilson (via absinthrill.blogspot.com)

Specialiseret sig i håndlavede undertøj, Paris-baserede belgiske designer lancerede sin mærke lingeri i 1994 og blev en øjeblikkelig succes. Idriftsættelse alt fra bunden, Gilson bruger kun de fineste silke og blonder stammer fra Lyons og Calais som materialer. En sådan overflod kommer med en pris som hendes stykker er blandt nogle af de (hvis ikke den) dyreste derude. Men hvis du planlægger at investere i kvalitet luksus lingeri, (og din tegnebog kan tage det), så i hvert fald den hyldet prinsesse af "Dessous Chics" og hendes kollektioner er værd at tage et kig ind.

2.. Id Sarrieri

ID Sarrieri (via www.petite-coquette.co.uk)

Selvom det ikke er så dyr som Carine Gilson, det franske selskab er stadig en kraft, man kan regne med i lingeri verden (og din bankkonto). Navngivet blandt en af de mest luksuriøse lingeri mærker fra Forbes Magazine har ID Sarrieri konsekvent blevet featured i Vogue og GQ. For omkring 55 år har brandet været inspiration fra vintage lingeri stykker, haute couture og pret-a-porter de luxe modetrends. De specialiserer sig i at gøre bustiers, strømpebånd-bælter, trekant eller usædvanlige push-up bh'er og "Marilyn Monroe" stil trusser.

3.. Chantal Thomass

Chantal Thomass (via news.globalintimatewear.com)

Når du har ikoniske sex symbol som Brigitte Bardot som en af ​​dine mest trofaste fans, kan du være sikker på, at du vil blive husket. Paris-fødte Thomass åbnede sin label i 1975 (dengang kendt som Ter et Bantine, hendes første ready-to-wear mærke), og hurtigt cementeret sig en plads i modescene med sin off-beat, boheme endnu humoristiske undertoner, og brug af overraskende materialer som voks klud, flannelette eller Lurex mesh. Oprindeligt indføre lingeri som overtøj i hendes modeshows i 70'erne, i dag Thomass 'kollektioner stadig bevare den samme finurlige, fræk og forførende ånd, der tog verden med overraskelse.

4.. Curvy Kate

Curvy Kate (via blog.curvykate.com)

Lavet til de mere curvaceous kvinde, den britiske lingeri mærke brast gennem sømmene i 2009 og ikke viser tegn på afmatning. Et fremragende valg til de mere trinde og top tung, Curvy Kate tilbyder en farverig og omfattende samling af DK cup lingeri, men er lige så engageret i deres mindre busted kolleger så godt. Bedst kendt for deres "Star i en Bra" konkurrence, mærket roser sig i at bruge nye og originale design, der fokuserer på holdningen snarere end alder. Deres samling er fremragende til de unge (eller unge på hjerte) modebevidste kunde, som er sjov, flirtende, lighthearted og ubekymrede.

5.. Louise Ferdinand lingeri

Louise Ferdinand Lingeri (via www.louiseferdinand.co.uk)

Ideel til særlige lejligheder uden at sprænge banken, Louise Ferdinand Lingerie chikke lingeri er håndlavede af luksuriøse tekstiler og tilbyder komfortabel støtte. Opkaldt efter sin mor og far, kom Sandra Palmer moderne twist på klassiske æstetik i en vifte af silhuetter og størrelser, der spænder fra AA til KK kopper. Dette er et plus, da håndlavede luksus lingeri marked har endnu til at imødekomme større-breasted kvinder på en udbredt skala.

6.. Naked prinsesse

Naked Princess (via brosome.com)

Gør brug af overdådige franske og italienske snørebånd, silke, cashmeres og andre fine stoffer, men udformet helt i Europa (Southern California), Nøgen Princess er mærket til at gå til, hvis du præmie komfort over alle andre ting. Deres design kan bæres som innerwear eller overtøj, med materialer, der giver stræk og komfort, mens flatterende en kvindes form. Deres produkter kommer i en bred vifte af størrelser, er vidunderligt hyggeligt, og de er imponerende holdbare. Disse vil vare, deres trusser er en særlig værdig investering i det lange løb.

7.. Lavet af Niki

Lavet af Niki (via www.lingerieinsight.com)

Vinder af den britiske Lingerie Awards Most Innovative Brand i 2012, lavet af Niki har nogle af de mest kreative og originale undertøj derude. Et hurtigt blik på deres prisvindende Made af Niki String Collection showcases hvorfor de er så meget begunstiget af både berømte og dagligdags kvinder ens. Hvis du søger at standout og gøre et godt indtryk med noget anderledes, kantet, og alligevel intenst sexet og klassiske, Lavet af Niki er for dig.

8.. Huit

Huit (via www.shopfortywinks.com)

Denne franske selskab har til formål at kombinere komfort, kreativitet og modernitet i sine designs mens du stadig er overkommelige og subtil nok til daglig brug. Stykkerne består hovedsagelig af klassiske linjer og er ikke så frilly eller for åbenlyst fancy. Men de er stadig forførende nok til, at visse noget mere. Hvis du leder efter noget simpelt, men sensuel, og noget du kan bære når som helst du ønsker at give dig den ekstra pift under tøjet, tage et kig på Huit samlinger.

9.. Den lille bh selskab

Den Lille Bra Company (via www.thelittlebracompany.com)

Hvis du har brug for lidt ekstra løft og ekstraudstyr til at maksimere, hvad du har fået, så The Little Bra Company er for dig. En stor tilhænger af det gamle ordsprog, "gode ting kommer i små pakker", dens grundlægger Emily Lau designer tiltalende lingeri, der hjælper med at udfylde dette behov for en bustier silhuet for dem med en mere smidig figur. Deres kollektioner er feminine og give en troværdig løft for dem, der søger for den ekstra skub. De specialiserer sig i svære at finde mindre forbud og kop størrelser, såsom 28-38A og 28-34B. De tager også højde til 28-34C kopper og er mere velegnet til dem, der kører på den petite ende af spektret.

10.. Purrfect ananas

Purrfect Ananas (via dinfinite.tumblr.com)

En grusomhed-fri lingeri selskab baseret i Toronto, Canada, ejerinden Erika Shuhendler tager stolthed i hendes selskab holdning til at være sweatshop og dyrs frie. Deres kollektioner er lidt skæve og skøre i forhold til de fleste, da Purrfect Ananas 'designs er girly, men forskellige, alternative, men meget pin-up, alt sammen i et væld af farver, mønstre og størrelser. Lige fra små til ekstra store, gør de tilpassede ordrer for plus størrelser og brugerdefinerede korsetter for dem følelse eventyrlystne.

11.. Kys mig dødbringende

Kiss Me Deadly (via www.bridalwave.tv)

Lummer, forførende og sensuel, dette britiske lille brand er utrolig populær for sin retro lingeri look. Deres størrelser er generøst skæres, og deres silhuetter er meget at give. Konsekvent vurderet højt af kunder og lingeri aficionados ens, Kiss Me Deadly er en fantastisk lingeri selskab med ekstremt flatterende stykker. Deres dimensionering diagram er lidt tricky, da de ikke har nogen referencer til britiske kjole størrelser, da de føler, at de er meget vildledende givet variationer af sådanne i mange virksomheder. Men de tilbyder omfattende hjælp i korrekt vejlede dig i at finde den rigtige pasform. Som en generel regel, har de en tendens til at gøre deres poster større i den bageste end på toppen, at tro, at kvinder kommer i alle former som størrelser. Deres produkter er baseret på deres marked, ikke formen, de tror, ​​du skal være.

12.. Atelier bordelle

Atelier Bordelle (via www.bordelle.co.uk)

Hvis du er alt om at se og føle stærke, så er denne britiske selskabs kollektioner er, hvad du har brug for. Deres designs legetøj med temaer af forførelse og dominans, som er tydeligt med deres krop-con silhuetter blandet med tilpassede satin elastikbånd, der producerer luksus S & M stykker. Deres undertøj er lidt kantet og fræk, så selv deres brude kollektion indeholder antydninger af fortræd og vovet, men stadig bevare et højt niveau af klasse og elegance til dem. De tager individuelle ordrer efter anmodning, og har tilføjet lavet for at måle tjenester samt sikre et lunt og godt udstyret kig på dine kvindelige kurver.

Aktuelle artikler