12 online butikker til at elske

Får du et sus, når du finde en online butik, som du føler dig som ingen andre kender? Elsker du moderigtigt tøj og tilbehør til overkommelige priser? Det er sjovt at finde en online butik, som du føler er "din", ligesom du opdagede det. Ikke alene er det spændende at finde butikker som denne, men dine indkøb støtter små virksomheder samt: at sætte mad på bordet til deres familier og betale deres regninger.

12 online butikker til at elske

Her er en liste over 12 online butikker med trendy, mode frem tøj og tilbehør. Nogle gange er det får gamle til at shoppe på de store navn butikker og mindre, online-butikker er dit svar. Du har måske hørt om nogle af disse butikker, men måske du vil finde mindst et par nye steder at tilbringe din lønseddel.

1.. Eshakti

URL: www.eshakti.com
Favorit Vare: Piped Trim Chiffon Bow Print Top
Beskrivelse: Denne unikke site tilbyder tilpassede tøj til overkommelige priser. De har et simpelt system til at indtaste dine målinger for at give dig en perfekt pasform med hver bestilling.

2.. Kiki la 'rue

URL: www.kikilarue.com
My Favorite Konto: All That Glitters Kjole i rød
Beskrivelse: Denne butik byder på flere trendy elementer fra sidelæns tværs armbånd til chevron armringe, farvet denim og uendeligt tørklæder. Der er noget for enhver smag på Kiki La 'Rue.

3.. Den blå dør boutique

The Blue Door Boutique (via www.carlyklock.com)

URL: www.thebluedoorboutique.com
Favorit Vare: The Hansel Coat
Beskrivelse: Denne butik har alt fra grundlæggende til cocktail kjoler. Deres 10€ salg side kan rumme ethvert budget. Et team af seks stylister står bag boutique.

4.. Ellie boutique

URL: www.ellieclothing.com
Favorit Vare: Sort og hvid Chevron Top
Beskrivelse: Denne butik er unik, fordi du kan bestille gennem Facebook! Bare efterlade en kommentar på det emne, du vil med dit navn, email, størrelse og tilstand.

5.. Miss chic

URL: www.shopmisschic.com
Favorit Vare: Spike Det Sweater
Beskrivelse: Denne online boutique bærer det meste junior størrelser. De har en "Nikibiki Collection" fyldt med forskellige farver af Camis for nem lagdeling.

6.. Red velvet shop

Red Velvet Shop (via www.hiphopsideproject.com)

URL: www.shopredvelvet.com
Beskrivelse: Denne butik er udstyret med masser af trendy, vintage-inspirerede tøj og tilbehør. Hvad gør dem unikke? De tilbyder e-kurser, og vil snart have en side helliget bryllup emner!

7.. Trois femmes boutique

URL: www.troisfemmesboutique.com
Favorit Vare: Southern Exposure Lace Dress
Beskrivelse: Dette site har en enorm samling af mode-forward kjoler til alle budgetter. Fra afslappet til cocktail du sikkert finde en kjole til næsten enhver lejlighed.

8.. Shabby æble

URL: www.shabbyapple.com
Favorit Vare: The Alice dress
Beskrivelse: Shabby Apple bærer masser af vintage stil kjoler. De har mange samlinger og endda tilbyde moderskab og børnetøj.

9.. Diva butikker

URL: www.divaboutiques.com
Favorit Vare: Leopard Satin Bow Heels
Beskrivelse: Efter vaskning internettet for nuttede butikker, har Diva Boutiques nogle af de mest overkommelige priser omkring. Snag en særlig lejlighed kjole til så lavt som 20€ 0,99.

10.. PB og J beklædning

URL: www.pbandjapparel.com
Favorit Vare: Military Dress
Beskrivelse: Søde poster til lave, lave priser. Denne militære stil kjole er kun 10€. De har en Ramone Jacket, der kun er 15€ 0,75, og alle deres tilbehør er godt prissat. Dette er en stor shop for teenagere på udkig efter en overkommelig pris, trendy elementer.

11.. Lily boutique

URL: www.lilyboutique.com
Favorit Vare: Belted Herringbone Button Front Jacket
Beskrivelse: Looking for overtøj? Lily Boutique har flere muligheder fra indbyggede jakker til tungere toggle frakker. Deres hjemmeside er klar, godt designet og nem at navigere.

12.. Til Darling online tøjbutik

URL: www.theonlineclothingboutique.com
Favorit Vare: Cowl Neck Stripe Sweater
Beskrivelse: Dette site er let at navigere og de kører en masse promotions. For eksempel, hvis du deler en af ​​deres varer på Facebook vil du modtage en rabat kode til 35% rabat. Promotions som dette er en win-win, for butikken og kunden.

Komme ud og støtte små virksomheder en online køb (og en perfekte outfit) ad gangen. Også, så lad os vide, hvis du kender nogen andre store online-butikker, så vi kan tilføje det til denne liste!

Aktuelle artikler