5 ting, du behøver at vide om at ligne en professionel

Når du begynder at arbejde og indtast virksomhedernes verden, er du nødt til at begynde at tænke mere om, hvordan du ser, fordi erhvervsfolk vil dømme dig efter det. Der er 5 ting, du behøver at vide om at ligne en professionel med hensyn til tøj, sko, hår, makeup og tilbehør. Holde læsning.

5 ting, du behøver at vide om at ligne en professionel

1.. Tøjet

Den corporate verden har en tendens til dømme folk baseret på deres tøj. Du kan lide det eller ej, men det er den måde, det er. Der er en vis dress code, som du skal følge.

Først og fremmest, vil du nødt til at vænne sig til at bære mørkere og pastel farver. Det betyder ikke, at du nu kan bære kun sort, men det temmelig meget betyder at du ikke kan vise op til arbejde iført en orange kjole. Selvfølgelig afhænger alt på virksomhedens egen dresscode, og nogle er strenge nogle ikke så meget.

Vælg knælange nederdele, kjoler og enkle bukser. Glem alt om sjove prints eller mere end to farver på én gang. Du kan aldrig gå galt med en hvid skjorte og sort eller grå nederdel eller bukser.

2.. Skoene

Ladies tendens til at tilbringe det meste af deres penge på sko. Når det kommer til business sko, skal du måske til at genoverveje din smag.

I modsætning til populær tro, behøver du ikke høje hæle til arbejde. I virkeligheden er for høj temmelig meget noget, du bør undgå. En hæl på din business sko bør ikke være højere end 3 ". Du kommer ikke til fest, men for at arbejde. Skoene skal være enkel og elegant. Lyse farver og dyreprint er en absolut no-no.

Altid vælge din business sko på en måde, at de er både elegante og komfortable. Efter alt, er du nødt til at tilbringe 8-10 timer i dem uden at forårsage permanent skade på dine fødder.

3.. Håret

Du tror måske, at erhvervslivet frisure er en simpel bolle. Det er faktisk, men det er ikke din eneste mulighed. Du kan stadig se godt ud og professionel.

Der er sorter af frisurer at vælge imellem for arbejdet. Den generelle regel for dem alle er, at dit hår ikke må være i vejen. Du må ikke brug for at røre det og sætte det bag ørerne for at se, hvad du laver. At vælge en frisure som der vil gøre dig til at se sjusket.

Vælg en frisure, der ikke er for sexet. Forførende krøller er for en aften ud i en klub, ikke for arbejde. Undgå også at sparkly hårnåle og clips eller hår bands med blomster eller fjer.

Ekstra råd: Hvis dit hår er en smule fedtet, og du ikke har tid til at vaske det, bruge disse tricks. Hvis du har en marginal frisure - vaske frynser alene. Du skal bruge omkring 5 minutter at vaske og føntørre dem og dit hår vil se ren. Hvis du ikke bære frynser, brug baby pulver. Tag en lille mængde og gnid det på din hovedbund. Det absorberer den ekstra olie og dit hår ser ren igen.

4.. Den makeup


Når det kommer til business stil makeup er der én verden, der er nøglen - simple. Hold din virksomhed makeup enkel. Det skal se ud som det næsten ikke er der så, foundation, nøgen øjenskygge, lidt mascara og en blød nøgen læbestift. Glem alt om lyse rød læbestift eller smokey eyes.

Hold din virksomhed makeup så naturligt som muligt, fordi folk har en tendens til ikke at stole på kvinder, der bærer alt for meget makeup. Tro mig, hvis du nogensinde laver en fejl, vil du helt sikkert høre noget lignende: "Hvis du har haft tid nok til at sætte alt det makeup på, du kunne have haft tid nok til at studere emnet bedre." Du behøver ikke nogensinde ønsker at høre.

5.. Tilbehør

Det samme ting, der går til alle andre ting i din virksomhed udseende går til tilbehør også. Hold det simpelt.

Vælg tasker, der ligner dokumentmapper eller laptop tasker. Rygsække, punge og tasker er ikke den bedste idé. Hold din smykker enkel og ikke alt for mærkbar. Glem alt om "hello kitty" mobiltelefon sag eller mobiltelefon charme.

Ligne en professionel kommer temmelig meget ned for at kigge som en af ​​holdet. Du kan altid opmærksomme på, hvordan dine kolleger ser ud og skabe din virksomhed outfit, ifølge denne.

Aktuelle artikler