Hvilken farve dit skab, siger om dig

Når du kigger i dit skab, hvad farver ser du? Det er bred vifte af levende farver, der synger som en regnbue, eller er det mere som en palet af sorte, grå og brune, der tilbyder en blid brummen mere end et rungende stemme?

Hvilken farve dit skab, siger om dig

Det viser sig, at de farver, vi vælger at bære er mere end blot dem, der er behagelig for vore øjne. De repræsenterer også den person, vi er under alle tøj. De giver resten af ​​verden et kig ind i vores sjæl, i hvem vi er inderst inde.

Betyder det at du spekulerer på, hvad din sjæl siger til alle, du passerer på gaden eller i undergrundsbanen?

Tja, ifølge flere forskere på området 'garderobe psykologi', her er en liste over de mest almindelige farver, som folk bærer, og hvad de siger til dem omkring dem:

Black

Sort kommandoer myndighed. Den siger, at du ikke er bange for at være ansvarlig og tage kontrol over situationen, hvilket formentlig er grunden til det er den farve, du ser ofte båret af folk i høj status steder (såsom regeringen og øverste kontor positioner). Selvfølgelig er det også en meget tidløs og elegant. Det er fantastisk for de fleste enhver lejlighed fra begravelsen til bryllup og går med de fleste andre farver derude. Lad os ikke glemme det faktum, at det er en slankende farve samt. Det alene holder sort den primære farve i mange kvinders garderobe.

White

White siger enkelhed. Det viser, at du er en munter person. Du er grundlæggende, enkel og let at behage og der er intet kompliceret om dig. Det siger også, at du er en meget ren person, samt, som rent faktisk gør en god mening, hvis du tænker over det. Hvordan kunne du nogensinde pull off white hvis du ikke er rent? Intet viser en kop kaffe pletten eller en DAB af faldet spaghetti sauce bedre end denne signatur farve.

Grey

Grey bringer med det raffinement. Det har en luft om det, der skildrer verden, at du er selvsikker og villige til at tænke på din egen. Du kan lave dine egne beslutninger baseret på de oplysninger, du har, og du er ikke bange for din egen mening. Det gør dette til den perfekte farve til forretningsmøder, jobsamtaler og afslappet anliggender, hvor du ønsker at vise, at du har det godt i din egen hud.

Brown

Brown er et tegn på pålidelighed og stabilitet. Den siger, at du ikke er alt for crazy og ligesom de bekvemmeligheder af livet uden en masse forandringer. Du foretrækker ting at forblive som de er, fordi du ikke er virkelig interesseret i at bruge en masse tid uden for din komfort zone. Det er ikke en dårlig ting at være stabil, det betyder bare, at du kan lide at spille det sikrere end andre mennesker.

Blå

Blå betyder, at du afslappet. Du er komfortable, cool og rolig. Det signalerer, at du ikke nemt ærgrede og ikke forventes at være impulsiv. Hvis du går til en jobsamtale, stick med en mørkere nuance af blå, ligesom en flåde type farve. Men hvis du bare underholdende gæster i stedet for at forsøge at se godt at en fremtidig arbejdsgiver, vil de føle sig mere tryg med en lysere farve, ligesom en robin æg blå nuance.

Grøn

Grøn løfter folks stemninger - både din og dem omkring dig. Det er kendt for at gøre folk føler sig gladere og mere positiv. Hvorfor? Måske er det fordi det er farven på penge, eller måske er det, at det minder folk af græs, der er lige optræder i foråret efter en lang hård vinter? Hvem ved? Men, når du ønsker at se noget, men smil fra dem omkring dig, bør dette være din farve valg.

Gul

Gul viser, at du har en sjov side. Den siger til dem omkring dig, at du er måske en lidt vild og kan lide at have en god tid. Væsentlige, fortæller du dem, at du kommer til at være en lille solstråle i denne kedelig gamle verden. Selvfølgelig gør det et fremragende valg, når du søger at bære noget til en fest eller en social begivenhed, hvor du ønsker at skille sig ud som en person, der er villig til at tage risici.

Rød

Rød betyder, at du har et hjerte, og du er ikke bange for at bruge det. Det er farven på romantik og kærlighed og alle de hengivenhed, der går langs med det. Det sker også at være den farve, de fleste mænd finder sig tiltrukket af. Så hvis du ønsker at få din mands opmærksomhed (eller nogen mand for den sags skyld), bør rød være din farve valg. Hvem ved? Du kan være i for en ganske nat (eller levetid), hvis du laver denne signatur farve.

Purple

Lilla tyder på, at du er kreativ. Det fortæller andre, at du er villig til at tænke ud af boksen, og ofte gør. Du er ikke bange for at slå din egen tromme og gøre ting lidt anderledes. Og, har du en tendens til at se skønheden i ting, som de fleste andre ofte savner. Så uanset om du søger at inspirere dig selv eller andre, vil iført lilla hjælpe dig gøre netop det.

Orange

Orange er en social farve. Den siger, at du er åben for samtale og få at vide, nye mennesker. Det fortæller dem omkring dig, at du ikke er den slags person, der kommer til at bo i din shell og ikke lade andre i. Det gør denne farve flot til fester eller andre sammenkomster, hvor du ikke kender nogen, men vil gerne.

Så hvad tror du? Har farverne i dit skab præcist repræsentere dig som person? Er der nogen farver, du gerne vil starte, herunder så folk ser dig for hvem du virkelig er?

Aktuelle artikler