Hvordan til at bære den ene skulder kjoler

Store både for dagen og natten, en skulder kjoler er fantastisk til at vise din krop i denne sæson. Her nogle mode tips du har brug for altid se stilfuld!

Hvordan til at bære den ene skulder kjoler

Hvad er mere sensuel end at vise dine skuldre hvordan i en provokerende men ikke overdreven måde? Nå, lad os bare sige, at alle drengene synes at være begejstret for at bemærke, at den ene-skulder kjole er tilbage i trend!

Great for dagen og perfekt for natten, disse sexede og klassiske kjoler er et godt værktøj til at vise din krop dette forår / sommer, men jeg er nødt til at advare dig, at de er ganske vanskelig at bære. Før tænker at bære dem i denne sæson er der et par ting, du behøver at vide om accessorizing og styling dem for at trække dem ud glamourøs.

Sexet og klassiske one-skulder kjoler

Her er nogle vigtige mode tips du skal overveje altid at se upåklagelig og stilfuld.

1.. Prøv det før du køber det

Disse typer af kjoler har en smuk halsudskæring, der desværre ikke passer til enhver kropsform. Det er især vanskeligt, hvis du har store bryster, så når du prøver det på at sikre, at det passer til dig og smigrer din krop. Du ønsker ikke at ligne en indpakket slik, når du går rundt!

2.. Vær forsigtig med dit undertøj

Bær disse kjoler med en stropløs bh nedenunder. Selvom din almindelig bh har fancy og særlige stropper, med pailletter eller perler, vil det blot se forfærdeligt under en smuk én-skulder kjole. Sørg også sikker, når de forsøger den på at bh ikke viser i ryggen. Det er en utilgivelig mode fejltagelse, der vil detroy dit look!

[Læs: 12 bedste lingeri mærker at smigre din krop ]

3.. Må ikke dække det op

En absolut nej til lag! Hele pointen med denne type kjole er at vise dine smukke skuldre, så der er ingen grund overhovedet til dig til at dække dem op med blazere eller cardigans. Dette er også grunden til disse kjoler er særligt velegnet til de varmere årstider, ligesom foråret og sommeren.

4.. Bær den i en solid farve

Hvis du ikke føler dig særligt godt tilpas med denne tendens, måske fordi du aldrig har slidt det før, eller du ikke tror det virkelig passer til din stil, ikke går for en mønstret kjole, men en i en solid farve. At spice den op, kan du derefter spille lidt med tilbehør (fortsætte med at læse denne artikel for mere information om, hvordan du accessorize det).

5.. Belt det!

Den hemmelige våben i hver stylist er et bælte, der fremhæver taljen og virkelig smigrer din krop. Det er især indiceret til en skulder kjoler, da det vil give dig en sexet timeglas figur og ingen vil være i stand til at modstå dig.

For den dag

One-skulder kjoler er perfekte til dag ceremonier, men også for en afslappet dag ud.

Få dem i lyse sommerlige farver og gå til enten en meget kort eller maxi. Brug dem med et par flade sandaler eller nogle farverige strappy kiler. Du kan også følge den asymmetriske trend og har ikke kun de asymmetriske skuldre, men også en asymmetrisk længde.

1.. Alice + Olivia 400€ 0,81 | 2.. Halston Heritage 240€ 0,10 | 3.. Halston Heritage 400€ 0,76 | 4.. Suboo 155€ 0,18 | 5.. Bailey 130€ 0,80. Alle kjoler fra Neiman Marcus (neimanmarcus.com)

For aftenen

For en glamourøs grand soirée du kan ikke gå galt med en fuld kjole, men hvis du tror, ​​at det er for meget, gå i stedet for en kort kjole forskønnet af pailletter.

One-skulder aften kjoler i chiffon er fantastisk, hvis du vil have en sødere udseende og høje hæle er et must i enhver sag. Brug ædelstene til at fuldføre outfit, og du vil skinne som en stjerne hele aftenen.

1.. David Meister 480€ 0,60 | 2.. David Meister 490€ 0,60 | 3.. Sue Wong 400€ 0,75 | 4.. Tadashi Shoji 26400€ | 5.. Erin Erin Fetherston 220€ 0,80. Alle kjoler fra Neiman Marcus (neimanmarcus.com)

The Right Smykker

Den bedste løsning er at gå for simple tilbehør. Absolut ingen halskæder, som de ville forstyrre den smukke halsudskæring på den ene skulder kjole, som allerede er et fashion statement i sig selv. De ville helt ødelægge udseendet, men hvis du virkelig har lyst til en halskæde, gå en stiv flip, som indeholder tæt på halsen uden at forstyrre kjole.

Hvis kjolen er allerede forskønnet af pailletter eller perler, bare gå med nogle små tilbehør, så for ikke at overdrive det. Hvis derimod den kjole er meget enkel, kan du vælge et par statement vedhæng øreringe, især hvis dit hår er stylet i en bolle.

Gå efter ringe og armbånd, men ikke overdrive. Et elegant armbånd vil være mere end nok. Hvis du ønsker at gå til en mere eksotisk udseende, så prøv at style den med en metal arm manchet.

Den rigtige frisure

Via dailymakeover.com

Enhver updo vil fuldføre en dragt med en one-skulder kjole perfekt. Vælg en stram chignon for en elegant og sofistikeret look eller en blød bolle til en sødere touch.

Hvis du gerne vil holde dit hår ned, sørg for, at de lå bag din udsatte skulder og foran din skulder med remmen.

Følg disse enkle mode tips og du vil lære at bære en skulder kjoler og rock denne tendens både under en elegant aften eller en afslappet dag. Men bare husk, ikke at tvinge denne tendens på din krop. Hvis det ikke passer dig, bare overlade det og prøve med noget andet!

Kan du lide en skulder kjoler? Er du planlægger at bære en for en særlig lejlighed? Hvilken slags frisure og makeup tænker du at bære med det?

Aktuelle artikler