Kjole til din kropsform: omvendte trekant

Hvis du er en omvendt trekant kvinde, gøre din krop ser mere visuelt afbalanceret og lære styling regler til at klæde på den rigtige måde for din form!

Kjole til din kropsform: omvendte trekant

Den omvendte trekant form, også kender som V-form, det stik modsatte af det tidligere diskuterede pæreform er. Den er karakteriseret ved brede skuldre, smalle hofter og som regel ganske slanke og lange lemmer.

Nogle af de mest berømte kendisser, der har denne kropsform er modellen Elle Macpherson og skuespillerinder Renee Zellweger og Demi Moore.

Elle Macpherson, Demi Moore og Renee Zellweger

Det ultimative mål for den omvendte trekant kropsform er at gøre kroppen ser mere visuelt afbalanceret ved at gøre hofterne ser bredere. Af denne grund, detaljer flæser og noget, der giver fylde og bulk til den nedre del af kroppen er perfekt. det er altid bedre at holde den øverste halvdel rent og ryddeligt og bred talje bælter er helt perfekt for at skabe illusionen af ​​en talje.

[Læs: Top 10 stil blogs at følge ]

Også farverne spiller en vigtig rolle for denne type organer. Altid gå efter mørkere farver på den øverste del, og lysere dem på bunden. Mønstre også er fantastisk til den nederste halvdel, da de tiltrækker øjet nedad, og give illusionen af ​​bredden.

Men lad os se nærmere styling regler for omvendte trekant kvinden!

Tops

Vælg floaty, drapey og lette stoffer og ophold væk fra stive materialer, der vil skjule din silhuet, medmindre de super er skræddersyet og har lidt af en Stræk.

Undgå halsudskæringer, der vil gøre dine skuldre ser bredere såsom båd hals. Hold dig væk også fra små spaghetti-stropper på toppe, der vil have en tendens til at gøre dine skuldre ser bredere. Gå i stedet for halterneck hals, der vil se helt fantastisk også for at vise din smukke kavalergang. Hvis på den anden side dit bryst er ganske lille, og du har en længere hals, skal du vælge en højere halsudskæringer såsom skildpadde, polo og mandarin halse.

[Læs: Hvordan til at bære den ene skulder kjoler ]

Hold dig væk også fra detaljer, som vil forstærke skuldrene såsom pufærmer og skulderpuder. En ren og enkel stil på toppen er altid bedst for denne kropsform. Derfor absolut gå til simple lige linjer og wrap toppe og ophold væk fra oversize og uformelig dem.

Den perfekte skjorte til dette kropsform er med en maskulin klippe eller en rigtig monteret en i satin eller et elastisk materiale. Tricket er at ikke-knap det op til toppen, men efterlader et par knapper åbne.

Foretrækker mørkere farver og ophold væk fra fed vandrette prints, der vil have en udvidelse effekt.

[Læs: Hvordan til at ligne miranda kerr ]

Som for jakker og frakker, gå til dem, der er helt konstrueret og formet med kantede linjer og kigge efter detaljer såsom lommer og dekorationer i den nederste del.

Tops

Kjoler og nederdele

Du kan ikke gå galt med nogen kjole og nederdel, der vil hjælpe dig med at skabe illusionen af ​​en talje! Af denne grund, skal du gå for imperiet nedskæringer, wrap kjoler og høje talje puffy nederdele.

A-line kjoler og nederdele vil være perfekt til at tilføje volumen og bulk til den nederste del af kroppen. Læg og mønstre vil også se godt af samme grund!

[Læs: Sådan ser elegant på et budget ]

Som jeg har sagt mere end én gang, bør du altid kigge efter noget, der tilføjer volumen til din underkrop, og af denne grund foretrækker nederdele med masser detaljer, såsom paneler, flæser, læg og andre stilarter, der vil gøre dine hofter ser bredere og derfor mere rimeligt forhold til skuldrene. De bedste styles til du er tulipanen og fuld cirkel nederdele!

Blyant nederdele er bedst, hvis de falder lige fra taljen stedet for at komme ind mod knæet.

Kjoler og nederdele

Bukser og jeans

Du er en af ​​de heldige, fordi du har et virkelig bredt udvalg af bukser og jeans, der ser helt fantastisk på dig! Gå efter enhver stil, der vil fremhæve dine hofter og bund, såsom lommer og dekorationer.

De bedste stilarter for du er baggy bukser, bekæmpe, brede ben og Palazzo!

Hold dig væk fra skinny jeans og monteret bukser, der vil forstærke misforholdet i den nederste del med overkroppen. Hvis du virkelig gerne bære stramme bukser, foretrækker i stedet lige ben eller cigaret stilarter.

Farverige og lyse bukser og jeans vil se godt, som det vil mønstre og dristige prints.

Bukser og jeans

Tilbehør

Undgå farverige tørklæder, statement halskæder og chokers, der vil tiltrække sig opmærksomhed på din øverste del og bov «område. Sats i stedet for lange vedhæng halskæder, der vil skabe et fokus i midten af ​​kroppen.

Gå efter farverige, store, klodsede og detaljerede håndtasker og undgå koblinger.

Tasker

[Læs: 7 regler for at bære erklæring smykker ]

Sko

Den omvendte trekant formede kvinde har normalt rigtig lange og slanke ben, og derfor kan bære nogen sko hun ønsker. Selv over-the-knæ støvler og ankel stropper, som er de mest vanskelige modeller til at bære, vil se godt!

Gå efter show stopper sko, der vil fange opmærksomheden på din nederste del af kroppen!

Sko

[Læs: 10 dyreste sko i verden ]

Aktuelle artikler