Sådan at ligne kendall Jenner

Få den trendy, frisk udseende up-and-coming Kardashian fra top til tå!

Sådan at ligne kendall Jenner

Kendal Jenner er kun 16, men hun er allerede en cool indflydelse i modeverdenen, følger i fodsporene på sin berømte halvsøskende Kim, Kourtney og Khloe. Den Kardashian aften glamour møder en teenage udseende til at skabe tøj, der kan bæres til klasse, og et rødt tæppe begivenhed!

Hår

Kardashians er kendt for deres lange, skinnende mørke Lokker og Kendall er ingen undtagelse fra reglen. Den seksten år gammel socialite og model normalt bærer hendes hår glattet, så glemmer de curlere, og gå efter det slanke, strøget look. Kendall og søster Kylie også gerne bære løs ponytails, og om aftenen, går de til en afslappet side-gøre, eller bære deres hår ned til "bare rulles ud af sengen" pjusket look. For en særlig aften ud, prøv super trendy muslingeskal fletning, ses også på fashionista søstre.

Der fyldes op

Make Up (via www.monstersandcritics.com)

I modsætning til hendes berømte ældre søstre, er Kendall ikke bære en masse make-up, men holder hendes ansigt ung og klar med blot en smule af de rigtige produkter. Med Kardashians, handler det om øjnene, så gå til den sorte mascara og en neutral gloss for dagen, eller en tungere, smoky-eye effekt for aftenen. Selv ud af din teint med en let foundation, og sat på frisk rosa blush. Pick en neutral glans i fersken eller rosa, eller endda en klar skinnende én. For at få ekstra glamour, slid faux øjenvipper for at gøre øjnene rigtig skiller sig ud.

Casual outfits

Åh, ville vi ikke alle elsker at gå ind i en Kardashian skab? Som Kendall anført i en nylig fashion interview, hendes foretrukne stykker er komfortable sweatpants og tørklæder. For en gym tøj, kombinere sveder med en sød tank top og sneakers. Klæd ethvert casual outfit med en lang tørklæde med en cool print.

Det ses også ofte Kendall i enkle sorte strømpebukser, søde toppe og flade støvler. En af de ting, som hun anbefaler som "in" for denne sæson er bunde med høje talje. Selv hvis du ikke har benene op til halsen som hun gør, så prøv at kombinere høj højtaljede jeans med et rør top eller en nederdel med en strømmende hippy shirt. En af vores favorit Kendall outfits er kombinationen af ​​en simpel hvid top med høj talje blomstret shorts, og Oxford sko. Boho chic nogen?

Aften outfits

Aften outfits (via berømte-wallpapers.com)

Kendall elsker korte kjoler, små jakker og skyskraber hæle! Det handler altid om det sjove, flirtende styling, der får din opmærksomhed. For en rød løber lejlighed gik Kendall med en sort ensemble af shorts, tank top og en læderjakke, parret med røde højhælede støvletter.

Hun elsker også stropløs kjoler i pastel, skinnende farver, parret med mørke sko og tilbehør. På mere end én lejlighed, gik den unge fashionista med en elektrisk blå kjole, som forstærkes hendes mørke hår og hudfarve. Vi har også set hende bære et par smarte sorte kjoler med accentuerede skulderpuder.

Aktuelle artikler