Sådan - blanding blomsterprint

Ja, de fortalte mig, også: aldrig blande forskellige blomsterprint, fordi du vil ligne en sindssyg kat dame! Virkelig, tror du så? Nå, udfordre accepteret!

Sådan og # 8211; blande blomsterprint

Ja, jeg var så god pige, også. Altid bar min blomstret nederdel med neutrale shirts. Altid wore min blomsteragtige bluser med jeans eller sorte bukser. Og når jeg en gang følte eventyrlysten, jeg købte blomstermotiver bukser... og altid havde dem med en hvid knap nede skjorte.

Så sidste forår skete der et mirakel. Fashion guder pludselig begyndte at kaste blomster på os. Blazere, skjorter, nederdele, bukser, sko, tørklæder, alt var blomstermotiver. Det var en stor botanisk smeltedigel af mode. Og jeg tror alle pludselig følte sig tvunget til at bruge denne blomstrende godhed hele vejen til enden. Det er, hvordan kunsten at blande blomsterprint blev født.

Og en rigtig kunst er det! Men ikke alt for hårdt. Hvis du er klar til udfordringen, hvis du ønsker at blive i byen fe indhyllet i alle former for flora, så læs videre. Disse er et par retningslinjer for at hjælpe dig med at undgå den skøre kat dame effekt, og tiltrækker alle de sommerfugle som det bedste af street style muser.

Skalering

Skalering (via www.lateafternoonblog.com)

Det er meget vigtigt, at du kontrast størrelsen af ​​print. Hvis du har en stor fed blomstrende print på toppen, træffe beslutning om de mindre, delikate print på nederdel eller bukser, og vice versa. Den mindre print vil blande sig og handle som en solid farve. Hvis du går med fed skrift fra hovedet til tå, risikerer du at ligne et tapet. Og hvis du går til en lille print top til tå, jeg formoder du risikerer at blive angrebet af en sværm af bier, eller forvekslet med en seng spredes.

Så formel 1 er BIG + lille.

Farver

Farver (via theimpeccablepig.blogspot.com)

Hvis du tager et godt kig på din blomstermotiver udskrevne emner, du vil opdage, at de har en mørk eller lys, grundfarve eller baggrund. Tricket er at kontrastere denne base farve, for eksempel, basere lys på blazer og mørke på shirt. Dette, igen, er nøglen til at undgå polstring / skøre nabo ser ud. Og med dette i tankerne, kan du bruge den samme målestok for print, bare husk at kontrast grundfarver.

Så formel 2 er mørk + lys.

Stof

Fabric (via streetpeeper.com)

Mens blande prints, så prøv at undgå at blande stoffer og teksturer. Undgå at blande bomuld med flere luksuriøse materialer som silke. Det er ligesom at bruge neutrale, hvis du går stort med at blande en ting forsøge at holde de andre faktorer til et minimum. Dette vil gøre hvad der er vigtigt, og det er udskrifterne at skille sig ud.

Så formel 3 er bomuld + bomuld, silke + silke.

Finpudsning

Finpudsning (via www.globalcool.org)

Når du mestrer disse tre formler, der er blot to mere små ting til at hjælpe dig ud på din vej til at blive en mester i at blande blomster.

Neutrale farver: i tilfælde af at blande blomsterprint, kan selv blokerer farver fungere som neutrale, men også den sædvanlige sort eller hvid. Brug dem til at bryde op mønstre. Du kan bære en neutral cardigan, blazer eller bare et bælte eller en krave på skjorten.

Tilbehør: du kan bære tilbehøret i en skygge, du har på dit tøj, eller du kan kontrast farver. Du kan prøve med neons eller neutrale, men det er bedst, hvis du bruger blokerer farver.

Hvis du stadig ikke føler tillid til at blande blomsterprint, derefter vælge en enklere blomstret kjole og find ud af, hvordan at style det her. Men hvis du føler, at disse grundlæggende regler er alle du behov for at vide, og derefter plukke nogle blomster, tage et godt kig i spejlet, blink og finde en anledning!

Aktuelle artikler