10 bedste ting at spise efter din træning

Når det kommer til fødevarer eller drikkevarer til efter en hård træning, alle i disse dage kender om at komme i protein og kulhydrater inden for tredive minutter til en time efter de er færdige. Du kan gå næsten overalt på nettet, og du vil blive bedt om at tage i dette eller hint, og hvor mange kalorier hver, du skal have.

10 bedste ting at spise efter din træning

Problemet er, at det er anderledes for alle, vil du tabe? Forsøger du at få muskelmasse eller styrke? Har du brug for at få et par pounds? Søger du at få mere definition af dine muskler?

Disse er blot et par ting, der kan ændre den enkeltes kostplan. Den gylcemic indeks er et fantastisk værktøj til at bruge, når de forsøger at beslutte, om du skal spise noget eller ej. Tidlig morgen og post workout din krop kan bruge enkle / høj gylcemic fødevarer på grund af den hurtige frigivelse af glukose. I løbet af dagen, og senere på aftenen komplekse / lav gylcemic fødevarer er bedre for oplagret energi. Prøv det selv og se, hvad der fungerer bedst for dig. Her er nogle tommelfingerregel fødevarer og drikkevarer til at have efter din træning:

1) ingefær

I 2010 i Journal of Pain studie blev Ginger beskrevet som en anti-inflammatorisk rod, der letter efter øvelse muskelsmerter. Det er også blevet vist at reducere stivhed og hævelse. Prøv at have dette i en suppe eller blandes med andre frugter som grøntsagssaft.

2) tomatsaft

Når du arbejder ud og sveder du mister elektrolytter. Du kan erstatte dem med højt sukkerindhold sportsdrik eller du kan følge op nogle vand med et glas tomatjuice. En, otte-ounce glas juice leverer 6 ½ gange natrium og 15 gange kalium, du ville få fra din standard sportsdrik uden de høje niveauer af sukker.

3) stir fry

En post-workout måltid bør indeholde en mager proteinkilde (for muskel reparation) sammen med et fuldkorn (til at genopbygge glykogen, kulhydrat lagret i muskelvæv, der tjener som en primær energikilde under træning), masser af producere (for at genopbygge næringsstoffer), en sund fedtkilde (for healing og cirkulation), og selvfølgelig mere væske (til hydrat). En stor post-workout måltid er røre-yngel lavet med kylling, rejer, hele korn ris og et udvalg af veggies toppede med skivede mandler.

4) frugt smoothie

Velsmagende og forfriskende, en frugt smoothie er en stor opsving mad. Din bedste chance er at gøre dine egne ved hjælp frossen frugt fra supermarkedet. Her er nogle af mine favoritter til at bruge: kølet bananer, jordbær eller mango skiver, kølet druesaft eller enhver frugt nektar fedtfri yoghurt og honning (ekstraudstyr). Det er også en god kilde til fibre, vitaminer og mineraler, såsom C-vitamin, calcium og jern.

5) jordnøddesmør og honning sandwich

En simpel post-workout snack består af jordnøddesmør og honning på to udsnit af hele hvede brød. Selv om denne snack er højere i kalorier, kulhydrater og fedt end de fleste andre muligheder, er det også mere fylde end mange andre valg. Det er et nemt valg at bruge de fleste ting den gennemsnitlige person, der allerede har på hylderne.

6) kakaomælk

1% kakaomælk er en af ​​de bedste opsving fødevarer derude. To kopper af denne søde ting giver dig 320 kalorier, 52 gram kulhydrater, 16 gram protein og 5 gram fedt. Denne indstilling indeholder nogle mættet fedt og er forholdsvis høj i sukker, men som en lejlighedsvis glykogen-styrke drink efter en hård træning, er chokolademælk et godt valg. Har denne kun én eller to gange om ugen. Hvis du laver en vane chugging ned nogle kakaomælk hver gang du træner, kan du workout mere, men vil være at få en vis vægt på grund af chokolade overbelastning.

7) hele hvede pita med grillet kylling

Denne velsmagende Mediterranean post-workout mini-måltid vil give dig alle de nødvendige ingredienser til at hjælpe dine muskler genopbygge og genoprette. En halv medium grillet kyllingebryst giver ca 30 gram protein kombineret med energi-genopbygges fuldkornsprodukter carbs fundet i pita, og du har fået en post-workout mesterværk. Ekstra bonus: fetaost er særlig rig på konjugeret linolsyre, som er en fedtsyre og antioxidant, der kan støtte i abdominal fedt tab. Tilføj nogle grøntsager og nogle af dine andre favoritter til at fuldføre måltidet. Dette kan gøres aftenen før for en hurtig og nem grab efter din træning.

8) kalkun jerky med appelsiner

Hvis du er på farten hele tiden, at have en ounce Tyrkiet Jerky indeholder 15 gram muskel ombygning protein. Aminosyrerne i protein er nødvendige for at genopbygge muskelvæv post-workout. Jerky giver dig det protein du har brug for uden tilsat sukker og fedt findes i mange protein barer. Kombiner velsmagende jerky med en orange (lagt i kalium) at erstatte elektrolytter tabt under træning og brændstof din næste træning.

9) fuldkornsbrød med tun

Tun er fedtfattig (når dåse i vand, snarere end olie), giver hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer, og er rig på protein. Omega-3 fedtsyrer kan også øge stofskiftet. Springe mayo og prøve at bruge en klat græsk yoghurt eller en combo af citronsaft, sennep, salt og peber til at holde det rart og magert. Par din tun med et stykke ristet, high-fiber hele hvede brød eller kiks til en energi-styrke stykket.

10) kalkun chili

Chili er et komplet og afbalanceret mini-måltid, som du kan nyde hurtigt efter træning. Vælg magert eller ekstra magert hakket kalkun til en glimrende kilde til protein, kantsten din sult uden at indlæse dig ned med fedt. Sorte bønner giver kulhydrater at genopfylde din energi butikker og fibre, der vil hjælpe dig med at holde fuld post workout.

Aktuelle artikler