10 minutter høj intensitet cardio træning, du kan gøre derhjemme

Alles liv har uger, hvor de ikke har noget at gøre, og andre uger, hvor de ikke engang kan finde en eneste minut for sig selv. Når vi ikke kan finde noget tid til at gøre ting for os selv, de fleste mennesker ofrer egnethed til at finde nogle alene tid.

10 minutter høj intensitet cardio træning, du kan gøre derhjemme

Den vigtigste grund til folk give op på uddannelsesprogrammer eller gå til gymnastik, fordi de ikke kan se resultater.

Dette kan skade dig i det lange løb, ikke kun for dit helbred, men for enhver fitness gevinster, du måske har været at gøre. Den vigtigste grund til folk give op på uddannelsesprogrammer eller gå til gymnastik, fordi de ikke kan se resultater. Men de aldrig har tendens til at se på, hvorfor de ikke får resultater. Selv hvis du bruger en personlig træner, se resultater har mere at gøre med dig end nogen anden, fordi din søvn, humør, ernæring, og hvilken slags dag din have kan påvirke din træning.

Det er nemt at komme med undskyldninger

Det største problem er, at når vi bruger den undskyldning for ikke at have nogen tid, vi stadig er i stand til at se TV, tjek vores e-mail, gå på Facebook eller andre ubrugelige tidskrævende ting. Hvis du tager tid væk fra Facebook eller TV kan du finde endnu kun 10 minutter for en hurtig træning, der vil fortsætte med at hjælpe med dine resultater. Du vil være i stand til at finde en masse mere tid end at når man virkelig se på aktiviteterne i en given dag. Bare ikke lade dig komme ind i vane med at bruge denne undskyldning, fordi det vil hjemsøge dig resten af ​​dit liv.

Når du finder den tid, her er der en stor 10 minutters træning kan du gøre hvor som helst: på dit hus, på kontoret, i parken eller på legepladsen. Alt du behøver er plads og vilje til at sætte i en hård 10 minutter, og du får brug for en stop-ur, men hvis du ejer en mobiltelefon, du ejer også et stopur.

Dette program virker både dit hjerte og din styrke, så det er en to til én deal. Det faktiske arbejdstid er 3 minutter af 6 forskellige øvelser (30 sekunder af hver øvelse), en pause på 2-4 minutter derefter gøre kredsløbet forfra.

Målet er at gøre så mange gentagelser som muligt for hver 30 anden øvelse, når du får god til disse bevægelser og føle sig stærkere, tage mindre hvile i mellem hvert sæt.

Her er et eksempel på en 10 minutters høj intensitet træning:

1.. Burpees (30 sekunder så hårdt som du kan)

2.. Pushups (30 sekunder så hårdt som du kan)

3.. Bjergbestigere (30 sekunder så hårdt som du kan)

4.. Legemsvægt Squats (30 sekunder så hårdt som du kan)

5.. Jumping Jacks (30 sekunder så hårdt som du kan)

6.. Split Jumps (30 sekunder så hårdt som du kan)

Tag en 2-4 minutters pause og gentag en gang mere. Husk at gøre 30 sekunder, og derefter skifte til den næste øvelse med det samme.

Du kan erstatte enhver kropsvægt øvelse, du ønsker ind i nogen af ​​de positioner, til løbende at ændre op træning. Sørg for at du arbejder hele kroppen og ikke vælge øvelser, som kun arbejder øvre eller nedre krop.

Arbejde ud din underkrop kan hjælpe med din overkroppen styrke og vice versa.

Hver gang du gør denne træning, så prøv at øge mængden af ​​gentagelser du gøre i 30 sekunder hver øvelse.

Hvis seks øvelser er for meget arbejde til at starte med, kan du bruge bare fire øvelser, der vil kun være 2 minutters arbejde tid og gøre, at tre gange. Et eksempel på denne træning vil se sådan ud:

1.. Burpees (30 sekunder så hårdt som du kan)

2.. Bjergbestigere (30 sekunder så hårdt som du kan)

3.. Legemsvægt Squats (30 sekunder så hårdt som du kan)

4.. Pushups (30 sekunder så hårdt som du kan)

Tag en 1-2 minutters pause mellem sættene, og gentag dette 2 gange mere for i alt 3 sæt stadig inden for en 10 minutters tidsramme.

Der er en masse, som du kan gøre med denne form for træning. Du kan skræddersy det til kommende fitness begivenheder, du gør eller sportsbegivenheder. Vi alle kan finde 10 minutter vores dag ligegyldigt hvordan optaget det er, ja det kan betyde at ofre ser din newsfeed på Facebook.

Eller har en af ​​værket sætter i løbet af reklamer af dine foretrukne tv-show og hvile, mens showet foregår. Gør dette hele halve time tidsramme, fordi der er tid til mere hvile i mellem arbejde sæt.

Vælg, hvad der virker bedst for din tidsplan, men altid finde tid til dit helbred, er der altid noget langt mindre vigtigt, at vi gør på et givent tidspunkt, hvor vi kunne spare 10 minutter på et sundere liv. Læs også disse 5 grunde bør du arbejder regelmæssigt.

Aktuelle artikler