11 urter og krydderier, der fremmer vægttab

Vidste du, at krydderier ikke kun tilføje lækre aroma til din mad, men også hjælpe dig med at forbrænde kalorier? Yes! Krydderier og urter har evnen til at fremskynde metabolisme, undertrykke appetitten og nedsætte absorptionen af ​​fedt fra tarmen. Så hvad venter du på? Åbn dit køkken kabinet, krydre dine retter og tilføje smag til dit liv! Nedenfor er nogle af de bedste urter og krydderier, der fremmer vægttab - prøv dem og du vil se overraskende resultater.

11 urter og krydderier, der fremmer vægttab

1.. Cayennepeber

Cayenne peber er dronningen af ​​alle krydderier, der fremmer vægttab! Dette utroligt hot chili pepper er fyldt med et alkaloid kendt som capsaicin, som har kapacitet til at øge kropsvarme og fremskynde metabolisme ved 25%. Dette vil til gengæld hjælper din krop forbrænder flere kalorier hurtigere, mens undertrykke appetitten og reducere fedt i blodet.

Bortset fra cayennepeber, der er mange andre former for krydret peber, der kan fungere som magtfulde våben i din vejer tab kamp. Disse er blot nogle af de få: Aji, Chiltepin, Chile de arbol, Datil, Habanero, Jalapeño, Malagueta, Naga, Scotch motorhjelm og Rocoto (Manzano Chile). Tilføj dem til dine retter og krydre dit liv med det samme!

2.. Sort peber

Sort peber magiske komponent hedder piperine. Forskning har vist, at piperin kan hjælpe din krop forbrænder den samme mængde kalorier som at gå i 20 minutter, samt fremskynde dit fedtstofskiftet med så meget som 8% op til flere timer efter indtagelse.

Sort peber har også evnen til at forbedre fordøjelsen og øge optagelsen af ​​næringsstoffer fra fødevarer.

3.. Sennepsfrø

Tilføj krydret sennep til din mad til at udløse dit stofskifte og stimulerer fedtforbrænding proces.

Forskere har fundet, at kun 1 tsk hot sennep kan fremskynde stofskiftet med næsten 25% i flere timer efter at have spist, hvilket gør dig fakkel en ekstra 45 kalorier pr 700-kalorie måltid. Plus, det indeholder også selen, hvilket er et stort vægttab støtte.

Imidlertid spicier sennep er, jo bedre effekter det har!

4.. Kanel

Kanel er nyttige i kampen mave fedt, øge blodcirkulationen og faldende negative virkninger, som overvægt og fedme kan have på dit helbred. Det sænker dårlige kolesterol, nedsætter blodsukker og øger insulinniveau i kroppen, hvilket reducerer risikoen for præ-diabetes.

5.. Gurkemeje

Gurkemeje er en vidunderlig indisk krydderi, der hjælper på fordøjelsen, forbedrer stofskiftet og hjælper med at nedbryde kropsfedt. Det er også meget rig på antioxidanter og har evnen til at fjerne skadelige giftstoffer fra leveren. Alt i alt er det en stor super-mad, som du absolut skal medtage i din almindelige kost!

6.. Ingefær

Længe brugt for sine mange sundhedsmæssige fordele, ingefær er en meget god vanddrivende, der hjælper fordøjelsen, reducerer oppustethed og hindrer optagelsen af ​​kolesterol.

Ingefær er også en stor fedtforbrænding krydderi med fremragende termogeniske egenskaber, som hjælper kaste ekstra pounds. I virkeligheden er det meget effektivt til at hæve kroppens temperatur, mens styrke stofskiftet og gør din krop forbrænder flere kalorier.

7.. Kardemomme

Kardemomme fremmer også sund fordøjelse og øger stofskiftet. Det er en god thermogenic med exceptionelle anti-krampagtige egenskaber.

8.. Spidskommen

Dette er en anden stor krydderi, der forbedrer den metaboliske funktion, mens medvirken fordøjelse og øge blodgennemstrømningen. Det er også en god immunsystem booster.

9.. Persille

Denne aromatiske urt er en naturlig diuretikum, rig på mange vigtige næringsstoffer. Det kantsten appetit og reducerer mad cravings. Det er også en god lever og nyre sæbe, samt en effektiv fordøjelsesforstyrrelser støtte.

Alt i alt, persille er en vidunderlig urt, der hjælper med at holde din krop sund og stærk, medens det følger et vægttab program.

10.. Fennikel

Fennikel samt er vanddrivende urt, der undertrykker appetitten og reducerer sult kvaler. Det hjælper med at fjerne overskydende væske fra kroppen og forbedrer den generelle energi, ved at hjælpe din krop fordøje og assimilere næringsstoffer mere effektivt.

Denne velsmagende urt er også en meget god fordøjelsesfremmende støtte og en effektiv metabolisme stimulator. Det er derved en yderst effektiv urt, der fremmer vægttab naturligt.

11.. Mint

Mint stimulerer funktion af fordøjelsessystemet og fungerer som en naturlig sult suppressant. Det kantsten appetit, reducerer cravings og øger følelsen af ​​mæthed og fylde efter at have spist.

Prøv at bruge de ovennævnte urter og krydderier, der fremmer vægttab at tilføje, at ekstra smag til dine retter og give en særlig kick til dine yndlingsopskrifter - du vil blive overrasket over, hvor effektive de er. Hvis du har prøvet alle andre effektive og kraftfulde krydderier, så lad os vide, så vi kan tilføje dem til denne liste!

Aktuelle artikler