3 fantastiske æble udrensning kost planer

Et æble om dagen holder lægen væk. Vi kender alle det. Æbler er virkelig sunde og har en masse fordele for vores krop. Senest har de været mest populær som rengøringsmidler. Find ud af hvordan.

3 fantastiske æble udrensning kost planer

Æbler indeholder kun 81 kalorier pr en knytnæve størrelse æble, de er rige på vitaminer og indeholder en masse cellulose, som hjælper fremskynde vores stofskifte, og de er rige på fibre, der gør os føler sig fuld. Alt dette gør et æble en perfekt helsekost. Tjek tre fantastiske æble udrensning kost planer.

1.. Et æble om dagen

Denne kost planen er beregnet til alle dem, der allerede spiser sundt og ikke behøver at tabe sig. Prøv det for en enkel syv dage rense.

Alt du skal gøre er at erstatte en af ​​dine daglige måltider med en knytnæve størrelse æble. Spis alt andet, som du normalt ville undtagen for at én måltid. Plus, tilføje nogle æblesaft i mix, men kun friskpresset. Æblesaft fra butikken er normalt fyldt med ekstra sukker og bør derfor ikke anvendes i denne kostplan. Tag et glas æblesaft med morgenmad hver morgen.

Hold dig til denne plan for en uge. Det vil rense din krop fra alle de giftstoffer, der sidder fast inde og du vil begynde at føle sig meget bedre. Hvis denne kostplan passer dig, kan du fortsætte med en uge mere, men ikke længere end det. Du kan gentage det senere, men sørg for at tage mindst en to måneders pause mellem hver gang.

2.. Kun æbler

Dette er en meget streng kostplan, og jeg absolut ikke råde dig til at prøve det, før høring af din læge. Også, hvis du lider af højt blodsukker, nyreproblemer, eller du er gravid, er dette ikke en kost for dig.

Denne diæt skal vare to dage, og det ville være bedst, hvis du gjorde det i løbet af weekenden. Mens der på denne diæt, vil du have mindre energi end normalt, og du ønsker at hvile mere. Hele kost består af to dages spiser kun æbler og drikkevand eller usødet urtete.

Start med at skære ned på kulhydrater og reducere mængden af ​​mad, du spiser en uge før afvænning. Når detox starter, er du kun lov til at spise friske, uskrællede æbler af alle mærker. Du kan spise så mange æbler som du vil, og du kan sæsonen dem med kanel og kardemomme. Du kan føle træthed og en ændring i afføring, men det er alt normalt og vil passere efter detox. Når detox plan er overstået, gradvist at indføre regelmæssige fødevarer tilbage i din kost.

3.. Apple, kylling og ris

Denne diæt er, hvad navnet siger - du er kun tilladt at spise æbler, kylling og ris. Kosten varer ni dage, og bortset fra at være en detox kost er det også smelter et par pounds ud af dig.

Huske på, at dette ikke er en ernæringsrigtig kost. Du vil mangle nogle næringsstoffer, og det er derfor, du skal ikke følge denne plan for mere end ni dage. Kosten er baseret på at spise blot én af disse tre ingredienser til tre dage og derefter starte cyklussen forfra.

Du er ikke tilladt at blande disse ingredienser eller tilføje flere i løbet af ni dage kost planen. Du kan drikke kun vand og urtete, sødet med honning, hvis nødvendigt. Sukker og alkohol er strengt forbudt.

Alle disse kost planer er dybest set skabt til udrensning, ikke at tabe sig. Selv æble, kylling og ris Planen kunne barbere et par pounds, er du ikke anbefales at holde sig til denne plan, hvis du leder efter vægttab. Kontakt din læge, før du starter en diæt.

Aktuelle artikler