3 nemme ab øvelser

Kom i form på blot et par uger med disse, let at gøre, derhjemme øvelser. Her er tre nemme måder at arbejde off enhver flab, som du måtte have, og få en mave, der er værd at vise i et kort top. Du behøver ikke at deltage i en gym, kan du gøre alle disse derhjemme.

3 nemme ab øvelser

Hvis du ikke er til at gøre hundrede mavebøjninger hver dag, kan du prøve disse forskellige øvelser, der bruger alle dine mave muskler - øvre, nedre og side. Gør dem derhjemme på en hårdere overflade. Din seng vil ikke arbejde, men ordet vil gøre fint. Lig på et tæppe eller yogamåtte, så du ikke får blå mærker på ryggen.

1.. Mopset og pust

Lig på ryggen, og strække ud jævnt. Din ryg skal være fladt mod gulvet. Bøj knæene til en 45 graders vinkel, og holde dine fødder på gulvet. Løft dit hoved og øvre ryg, så dine skulderblade ikke røre overfladen. Stræk dine arme og hænder foran dig, parallelt med jorden. Prøv at flytte dine arme op og ned i en bue ikke større end 10 eller 15 centimeter.

Mens De tager en dyb indånding, gør fem af de hurtige op-ned bevægelser med armene, og gentag fem mere med en udånding. Den vejrtrækning er meget vigtig i alle ab øvelser, da det styrer spænde og slappe af de muskler, der holder din ryg fra gulvet.

Rytmen skal være hurtigere end din normale vejrtrækning, så det er inhalerer (1-2-3-4-5), udånder (1-2-3-4-5). Gentag så længe du føler dig tryg, og hvis dine muskler begynder at få for anspændt, roll på maven og løft din overkrop fra gulvet, strække dem.

2.. Dit navn og nummer, bedes

Dit navn og nummer Please (via www.readysetbeauty.com)

Lig på ryggen, benene lige ud, din overkrop løftet fra gulvet. Bøj albuerne og hvile på dine underarme. Løft dine ben lige op, og holde dem sammen, knæene straight.

Begynd at skrive store bogstaver og tal i luften med dine ben, som hvis du skriver dem på en væg i foran dig. Ånd ind, mens du skriver hvert bogstav og nummer, udånder, mens du hvile et øjeblik. Skriv hele din navn og telefonnummer, og hvis du allerede er fit, tilføje din hele fødselsdato og gentag. Op bevægelse vil arbejde din øvre muskler, samtidig med at gå ned, vil arbejde nedre mave, og de vandrette bevægelser, såsom at krydse ud "T", vil tone din side muskler. Glem ikke at strække bagefter!

3.. Den side sidde op

Dette vil gøre underværker for din mave, men også enhver kærlighed håndtag, som du kan have på din talje. Det er meget vigtigt at holde din ryg og skuldre lige mens du gør øvelsen, ellers vil musklerne omkring din rygsøjle tage de fleste af det pres, i stedet for din mave.

Ligge på gulvet, bøjede knæ, fødderne solidt plantet. Prøv ikke at flytte dem på alle. Kryds hænderne bag hovedet, albuerne ud til siderne. Med et indånder, lige op sidde, og drej til begge sider som du tjekker, om du kan gå på tværs af gaden, og derefter læne dig tilbage og udånder. Gentag i serie af tyve, så længe du er komfortabel.

Aktuelle artikler