3 tips til at tabe denne sommer

Stop panik, fordi du har tilladt dig selv at præsentere et overdrevent buet bikini krop. Gæt hvad? Sommeren er den bedste sæson for sød og nem vægttab proces!

3 tips til at tabe denne sommer

Ja, det kommer til at være en proces, en naturkatastrofe, og dit første mål er at acceptere dette, i stedet for at forestille en overnatning mirakel. Hvad er virkelig mirakuløse er seamlessness på din nye vægt-udgydelse livsstil afsløret lige her. Tjek hvor let er de måder at tabe denne meget sommer.

1.. Søde wake-up ritual

Du har måske hørt disse principper mange gange i årenes løb, men nu er dit mål er at integrere dem i din daglige rutine, mens værdistigningen og acceptere deres hedonistiske side.

Forestil dig at vågne op, så snart morgen efter en 7 timers sund og skønhedssøvn. Du forbereder en kop kvalitet grøn te, eller et glas usødet grapefrugtjuice. Citron og lime vil gøre det så godt. Du nyde hver slurk, mens du kigger gennem vinduet, at lære at elske de nøgne smag af disse magiske potions som skylle giftstoffer ud fra din stadig slank krop.

Du ved, hvordan man siger, mennesket er skabninger af vane. I løbet af få dage vil du ikke ønsker at starte din morgen nogen anden måde.

2.. Magiske sker i morgen

Lige efter denne mini ritual, gå ud for en rask 1 times gåtur, hvis jogging er for anstrengende for dig. Dette trin er afgørende. Den store sandhed er - du vil kun tabe, hvis du arbejder ud med en helt tom mave, med ingen brændstof til at brænde, men din lagret fedt. Udskyde morgenmad som en belønning for en time efter din jogging, eller gå session.

Hvis dit nabolag mangler parker og grønne områder, kan du også investere i en indendørs cardio maskine, men du vil nyde udendørs, og selv folk, der ser, umådeligt mere, undgå vigtigste faldgrube for hjemmet workout - at kede og bare ikke arbejder ud, fordi der ikke man kan se dig. Udendørs, vil du være omgivet med andre mennesker, der arbejder ud, så du får lyst til en taber, hvis du afslutter.

Husk, det er ikke en ulidelig aktivitet, som du er ude efter, men en behagelig frisk 45 minutters eller en times, gå ideel til at meditere, og visualisere en varm, passer dig. Et par måneder vil flyve med, og dette vil blive din kendsgerning virkelighed. Cardio træning er uundværlig for at brænde dine fedtdepoter, fordi det øger stofskiftet.

3.. Yummy og smart sommer slankekure

Hvem siger man ikke kan spise slik på alle i løbet af din kost? Drej disse nemme måder at tabe sig ind i din livsstil, snarere end blot denne sommer kost, og nyd et lille stykke kage eller en candy bar, på daglig basis.

Pointen er at vænne sig til optimale fødevarer mængder - en størrelse med din næve per måltid. Det kan synes nu meget lille, men det beviser kun, at du er vant til ligefrem forkert portionsopdelingen. Reducere mængden af ​​dine måltider betyder at respektere naturen, og når din mave bliver vant til dette, vil du begynde at prædike for dine venner om denne åbenbaring.

I løbet af de varme måneder, er der ikke noget mere forfriskende og lækker end blande friske smoothies med dokumenteret fedt og cellulite busters ligesom ananas, kanel, ingefær, æbler, porrer og grapefrugt.

Du kan også bruge andre sæsonbetonede frugter som abrikoser, figner, kirsebær, druer og bananer, som er rig på frugt sukker, men det vil ikke være et problem, men en stor energikilde, hvis du ikke drikker mere end et stort glas på én gang. Der er absolut ingen grund til at tilføje sukker, hvis frugten er moden. Hvis det ikke er, en teskefuld honning eller brun farin, vil ikke forstyrre din slankende quest.

Is, den største komfort mad, i virkeligheden er lav-cal, selvom det er lavet med sødmælk, og real sukker. Igen, pointen er at langsomt nyde hver mundfuld i stedet for at skovle hele container i øjeblikke af usikkerhed, tvivl, frygt og enhver anden negative følelser, vi alle oplever.

I stedet holder dit sind travlt med at tjekke internettet eller kogebøger for fantastiske lys, og nemme at tilberede, Middelhavet og eksotiske salater, som kombinerer proteiner som fisk, skaldyr og fjerkræ med yummy grøntsager, marinader, aromatiske sunde olier, balsamico eddike og krydderier.

Den smukke sandhed er, at du ikke behøver at være Spartan, rige eller ung til at blive fit og strålende i denne sommer. Bare holde sig til disse naturlige og behagelige, nemme måder at tabe, så snart denne sommer, og det kan let blive sommeren dit liv.

Aktuelle artikler