4 dynamiske balance øvelser

Balance øvelser er ret vigtigt, og bør absolut være en del af din træning rutine. Det betyder ikke noget, hvis du er en ældre person, der kan ikke risikere faldende eller en yngre kvinde, der ønsker at gå bedre i høje hæle, så tjek disse 4 store dynamiske balance øvelser. Forbedre din saldo i dag.

4 dynamiske balance øvelser

1.. Brug stepper

Hele pointen med dynamiske balance øvelser er at arbejde ud for at forbedre din balance, mens du står og til at udøve hele tiden. Selvfølgelig kommer stepper som en logisk løsning.

Det er virkelig meget simpelt, bare tage stepper og intensivere og derefter trin ned gentagne gange. Løft dit venstre ben og intensivere med det, trække højre ben op og derefter trin ned igen med venstre ben først og derefter med højre ben. Prøv ikke at slingre i den korte tid, mens du står på et ben, det er hvor du faktisk forbedre din saldo.

Du kan også gøre denne øvelse med hug, hvis det ikke er for svært for dig. Sæt dit højre ben på stepper og Crouch ned, stå op og sætte din venstre ben på stepper og Crouch ned. Gentag så mange gange som du kan. Det er ikke kun godt for din balance, men for dine lårmuskler også.

2.. Walk på tæerne

En af de gode måder at forbedre din balance er at gå på tæerne. Tro mig, jeg var en ballerina i 10 år og har aldrig haft nogen problemer med balancen hidtil.

Du behøver ikke engang nogen særlig opvarmning, kan du gøre dette, når du ønsker det. Selvfølgelig, vil du se lidt fjollet, hvis du går på tæerne ned på gaden, men ingen kan se dig i dit hjem. Walk på tæerne til badeværelset, i køkkenet eller bare gå på tæerne på plads. Du kan også bare stå på tæerne og vende tilbage til stående på hele fødder og gentage dette.

3.. Tage en dans klasse

Hvis du har tid og de penge, de bedste ting at gøre for din saldo er at tage en dans klasse. Det kunne være en moderne ballet klasse eller Latino dans, eller noget, du kan håndtere.

Dancing er normalt udføres, mens stående på tæerne, og dette i høj grad forbedrer din balance. Når du lærer at hvirvle på ét ben stående på tæerne, vil der ikke være mere balance problemer.

4.. Prøv nogle sparke

Kicks kan være en rigtig god dynamisk øvelse for at forbedre din balance, så længe du ikke rigtig sparke nogen, selvfølgelig. Snarere vælge at sparke en pose eller blot luften.

Hver øvelse, der involverer stående på den ene fod i stedet på både er godt for din balance. Kicking er endnu bedre, fordi det tager øvelse til et højere niveau. Du vil ikke kun nødt til at stå fast på den ene fod, men også at levere et spark uden at snuble eller falde. Du har måske brug for lidt tid at mestre dette, men give det et skud. Du behøver ikke at levere en stærk, høj eller Kung Fu stil spark, simpelthen stå på den ene fod og sparke de frustrationer ud med den anden. Det er ikke kun godt for din balance, er det en perfekt stress relief også.

Aktuelle artikler