4 trin til en stor håndvægt workout rutine

Hvis du ønsker at begynde at træne med håndvægte, er du nødt til at forstå, at din træning rutine ikke kan bestå af håndvægt øvelser alene. Plus, skal du starte med lys håndvægte og gå videre til tungere senere. Der er 4 nemme trin til en stor håndvægt workout rutine og her er hvad de ser ud.

4 trin til en stor håndvægt workout rutine

1.. Varm op

Det er blevet sagt utallige gange, og jeg vil sige det igen - du absolut skal ordentligt varme op, før du starter nogen form for motion. Der kan ikke være nogen undskyldninger, som: "Jeg har ikke tid nok til rent faktisk at udøve, endsige varme op." Hvis du ikke kan varme op, ikke udøver på alle.

Dine varme op øvelser bør dække hele din krop. De er ikke beregnet til at være produktiv, de er gjort for at forberede dine muskler og dine led for at udøve. Start med at lave cirkler med dine hænder, fødder og hals og gå videre til at gøre cirkler med armene. Følg denne ved at strække lidt og et par spring, for at være helt forberedt på, hvad der kommer.

2.. Gør de regelmæssige øvelser først

Arbejde ud med håndvægte kan ikke rigtig være en standalone workout rutine. Du er nødt til at etablere en regelmæssig regime og opgradere den med håndvægte i sidste ende.

Start med nogle cardio, som at løbe på plads, eller arbejder 10 minutter på en elliptisk maskine. Gå videre til squats, push - ups og sidde - ups. Må ikke skubbe nogen af ​​disse for hårdt, fordi håndvægt øvelser er endnu ikke kommet, og du nødt til at have styrke til dem også.

3.. Udøver med håndvægte

Der er tre områder, du kan arbejde på at bruge håndvægte: dine arme, dine ben og din ryg. Stadig, være omhyggelig, når de udøver med håndvægte, fordi du har større chance for at trække en muskel, mens du holder noget tungt.

Du kan kombinere håndvægte i en allerede eksisterende træning rutine. For eksempel, hvis du gør slag gøre dem med håndvægte. Du kan stort set holde håndvægte i dine hænder hele tiden og bare gøre de øvelser, du normalt ville gøre. Alligevel betyder det ikke, at håndvægte vil have nogen effekt. For en effektiv håndvægt øvelse, så tjek artiklen om håndvægt øvelser for kvinder at finde en, der passer dig.

Glem ikke at ordentligt ånde, mens du arbejder ud med håndvægte. Den generelle regel gælder også her - inhalere under lettere og udånder under hårdere del af øvelsen. For nogle nyttige øvelse videoer, besøg dette link.

4.. Afslut rutine med vejrtrækning og let meditation

Hver workout rutine skal være færdig med en vejrtrækning session og lys meditation. En masse mennesker tror på dette som bare spild af tid, men tro mig, at dette er en vigtig del af hver træning, og det bør ikke springes over.

Du behøver ikke noget særligt for dette. Sæt dig ned komfortabelt, lukke øjnene og begynde at trække vejret. Ophold i denne stilling i mindst 3 minutter. Hvis du er fortrolig med meditation, lave en light version efter hver træning. Du skal blot tænke over hver del af din krop individuelt og se det i sin bedste form. Tro det eller ej, vil det faktisk hjælpe dig mod ømme muskler.

Jo større mængden af ​​ilt du indånder, jo hurtigere vil din krop regenerere og du vil være i stand til at arbejde ud igen i morgen. Plus, vil de par minutter du tage for at trække vejret efter træning hjælper du ikke føle opbrugt.

Aktuelle artikler