5 gode vægttab vaner

Vægttabet er ikke kun om slankekure, er det om at lave små ændringer i dit liv, der kan gøre en stor forskel. Det kan tage lidt tid, især hvis du aldrig har udviklet gode vaner i første omgang, men det vigtigste er at finde en indre motivation, der vil skubbe dig i retning af dit mål. Vedtager disse 5 vægttab vaner og tabe besvær!

5 gode vægttab vaner

Husk det er ikke alle om vægt, er det vigtigste en sundere livsstil, baseret på en afbalanceret ernæring og aktivitet. Det er det antal én betingelse for at leve længere, aktiv og tilfreds.

Den grundlæggende regel for slankende, er: mængden af ​​de kalorier du tager i skal være mindre, at mængden af ​​de kalorier brændt. Den enkleste ligning i verden. Selvom denne regel kan synes indlysende, er det ikke altid let at opnå det. Her er fem vaner, der vil forbedre dine chancer for en vellykket vægttab.

1.. Formindsk kalorieindtag

Først og fremmest, er du nødt til altid huske, at vægttab er absolut umuligt uden at skære ned på, hvad du spiser. Men der er ikke behov for strenge, udmattende og ineffektive kost. Den bedste måde at reducere dit kalorieindtag er at tage mindre portioner mad. Så, hvis du stadig føler sig sulten, gå tilbage til (lidt) mere. I starten vil din mave knurre, men snart vil det skrumpe og tilpasse sig de mindre måltider du spiser.

Dette er især vigtigt, mens man spiser ude. Måltider på restauranter er ofte to eller tre gange de kalorier du virkelig har brug for. En løsning kan være at få en salat og en forretter og kalde det et måltid, snarere end en salat og en entre. Også, ikke føler sig dårligt, hvis du lader noget mad på tallerkenen, du behøver ikke at spise din tallerken rengøre.

[Læs: Hvorfor bestille mad, når du kan gøre det derhjemme ]

2.. Må ikke springe måltider

Skipping måltider kunne ligne en løsning, men det vil faktisk bremse dit stofskifte, som din krop vil ikke "føler sig sikker" på, når det kan forvente, mad, så det vil begynde at opbygge kropsfedt i et forsøg på at lagre energi til senere. Det er bedre at etablere tid på dine 3 måltider og holde sig til tidsplanen hver dag. Aldrig spise mellem måltiderne, og efter 8 kl.

Morgenmad er afgørende, det vil give dig energi til dagen og få dit stofskifte fungerer. Prøv at spise den, så snart efter du står op som muligt.

3.. Spis langsomt, nyd hver bid

Flere undersøgelser bekræfter, at netop ved at spise langsommere, vil du indtager færre kalorier. Det tager din hjerne omkring 20 minutter til at registrere, at du er fuld. Hvis du spiser hurtigt, er chancerne er du vil holde spise forbi det punkt, hvor du er fuld, uden at vide det.

Spise langsomt giver dig også mulighed for at nyde din hver bid, hvilket er hvad der virkelig gør dig glad, ikke mængden. Fokus på alle varianter vil hjælpe dig til fuldt ud at nyde måltidet, ikke bare "ulv det ned" og senere føle sig skuffet. Bliver utilfredse med hvad og hvordan du spiser, kan let føre til kompulsiv spise, og det er præcis, hvad du ønsker at undgå.

4.. Drik masser af vand

På grund af dens mange effekter på vores velbefindende, vand er afgørende i vægttab proces. Din krop skal være hydreret for at fjerne giftstoffer, som ellers forgifter kroppen og gøre slankende vanskeligere. Vand er også et vigtigt for mange af kroppens funktion, såsom stofskiftet. En mangel på vand fortæller din krop det bliver sultet, så dit stofskifte vil begynde at sætte farten ned for at sikre en langsigtet overlevelse. Udover det, vil det også fylde dig og hjælpe dig narre følelsen af ​​sult.

Den anbefalede mængde vand, du skal drikke mindst 8 glas om dagen.

5.. Øvelse

Kombineret med en sund kost, vil udøve ikke undlade at gøre dig fit og senere vedligeholde din vægt.

Holdsport, aerobic klasser, svømning, cykling, løb eller gå - de er alle gode måder at øge din aktivitet niveauer. Selv små ændringer i dit daglige liv, vil gøre en forskel: tage trappen, gå korte afstande i stedet for kørsel, cykel til arbejde - alt værker. Sikker på, at de bedste øvelser for fedtforbrænding er det kardiovaskulære dem (specielt effektivt tidligt om morgenen, før Morgenmad), men husk - uanset hvad du gør, er det bedre end at sidde på sofaen.

Aktuelle artikler