6 trin til hurtig hele kroppen workout

Ikke alle kan dedikere en time hver dag til at træne i motionsrummet, og alligevel er vi alle ønsker at være sunde og raske. Du tror måske, det er svært at gøre, men det er virkelig ikke. Du har brug for 20 minutter om dagen for at dedikere til dette regime, og du kan gøre det hele derhjemme. Afrejse 6 trin til en hurtig fuld legeme træning.

6 trin til hurtig hele kroppen workout

1.. Varm op

Hver træning skal starte med en varm op. Må ikke nogensinde tror, ​​at det ikke er nødvendigt, vil kun én skade bevise dig forkert.

Start enten fra tæerne og langsomt bevæge sig til halsen eller omvendt. Varm op øvelser bør ikke være krævende, deres formål er at få din krop klar til videre træning. Men for at være helt klar til at træne, være lige stor opmærksomhed til alle dele af din krop. Hvis du nogensinde har trukket en muskel eller en sene, varme op, at en del af din krop længere end andre dele. Hvis du trak det én gang, kan du nemt trække det igen.

2.. Høj - lav konditionstræning

Nu hvor du har ordentligt varmet op, kan du begynde at træne. Den bedste løsning for en hurtig fuld legeme træning er den høj - lav konditionstræning.

Pointen med denne øvelse er at få din krop i en tilstand, hvor det begynder at brænde fedt uden at skubbe for meget pres på den. Du er nødt til at nå over 100 pulsslag i minuttet for at begynde at tabe vægt - og dermed den høje del. På den anden side, kan du ikke rigtig skiller sig lange perioder af energiske øvelser - og der kommer den lave del.

Prøv at køre på plads, eller udøver på elliptiske maskine. Kombiner mindst 1 minut med høj undervisning efterfulgt af 1,5 minutter med lav uddannelse. Afsæt 6-10 minutter til denne øvelse. Husk, at du ikke må helt stoppe når som helst, bare nedtone tempo.

3.. Squats

Kvinder er altid forsøger at komme op med nogle nye og bedre måde at forme deres ben. Hvorfor gider med nye og forbedret, når gode gamle squats fungerer som en charme?

Hver træning kræver mindst ti squats. Det er endnu bedre, hvis du kan gøre mere end ti. Gør kombinationen af ​​squats, med dine fødder sammen og med fødderne fra hinanden, ved bredden af ​​dine skuldre. De forme dine hele ben, hvilket betyder ikke mere at tænke på specielle øvelser for dine lår og kalvekød.

4.. Sit-ups

Der er ingen bedre øvelse for at styrke dine mavemuskler end sit - ups. Gør mindst 15 sit - ups i løbet af hver udøver session.

Du kan vælge mellem masser af forskellige sidde - up stilarter, men de er alle virkelig for dine mavemuskler. Det eneste du skal huske er at trække dig op kun med styrken af ​​dine mavemuskler. Ingen hjælpende med armene!

5.. Push-ups

Quick hele kroppen workout brug for at være opmærksom på alle dele af din krop. Nu hvor du har dækket dine ben og dine mavemuskler, dine arme er den eneste del, der er tilbage.

Uanset om du vælger at gøre Push - ups på dine knæ eller på tæerne, gøre mindst 5 af dem. Som din udøve regime forbedres, vil du være i stand til at gøre mere. Gør brede skub - ups til at styrke musklerne i brystet og give dine bryster et naturligt løft.

6.. Breathe

Du er nødt til at slappe af og trække vejret i et par minutter ved slutningen af ​​hver udøve session. Tror ikke, at denne del ikke er vigtig, fordi det ikke er virkelig et excersise. Du er nødt til at lade din krop slappe af og få noget ilt for alle, at træning at have en effekt.

Tag mindst 3 solide minutter af vejrtrækning. Sæt dig ned komfortabelt og ånder dybe indåndinger, mens du prøver at slappe af din krop. Luk dine øjne, hvis det passer dig bedre. Først efter du har afsluttet din vejrtrækning, bliver din praktiske hele kroppen workout gjort.

Når du tæller det hele i - det ikke tage mere end 20 minutter, og du har dækket alt, hvad der skulle dækkes. Så ikke flere undskyldninger pige! Du kan finde 20 minutter om dagen til at se og føle sig bedre. Når man ser på dig selv i spejlet blot to uger senere, vil du se, at det var det hele værd.

Aktuelle artikler