7 hemmeligheder til at blive motiveret til at tabe sig

Uden tvivl, er en af ​​de mest vanskelige forudsætninger for at tabe opholder motiveret over en lang periode. I begyndelsen er det altid nemt at holde entusiasme højt og tabe et par ekstra pounds, men som tiden går, og den indledende vægttab begynder at bremse, vores motivation begynder at aftage så godt. Læs nedenfor for at opdage 7 fantastiske hemmeligheder til at blive motiveret til at tabe sig og ikke glide ind i farlige fristelser og modløshed.

7 hemmeligheder til at blive motiveret til at tabe sig

1.. Giv dig selv en god grund

En gang imellem har vi alle brug for en god grund til at starte noget, og fortsætte med at gøre det for en længere periode.

Det første skridt i at få og opholder motiveret til at tabe sig er at ønske det stærkt og bestemme gyldige grunde til at gøre det.

Nogle af disse grunde kan være relateret til personlige sundhed, få din krop i form til sommeren, at opnå en slank fysik til at forføre en person, du vil, beslutte, at du ønsker at se godt ud på din næste ferie tur, eller at du helt sikkert ønsker at ændre dit Hele outfit og udseende.

Men husk altid, at disse er kun midlertidige grunde, som skal opdateres og ændres fra tid til anden. Og aldrig glemme, at den første grundlæggende årsag til at tabe vægt er yourphysical og psykologiske helbred!

2.. Opret daglige og kortsigtede mål

Langsigtede mål er nødvendige for at nå frem til en endelig destination og nå dit endelige mål, men kortsigtede mål er dem, der holder dig i gang hver dag.

Du bør absolut gøre kortsigtede mål på daglig basis, hvilket kan omfatte beslutter at springe chokolade for den dag, de arbejder ud for 30 minutter eller drikker 8 kopper en sund urtete. Disse er blot et par eksempler, men du bør altid oprette daglige opgaver, der passer til din krops fysiske og psykiske tilstand med hensyn til dit vægttab program.

Opstilling små mål hver dag vil holde din entusiasme højt, samt hjælpe dig med at forblive motiveret til at tabe sig og gøre effektiv skrider mod din endelige mål.

3.. Workout med venner

En stor hemmelighed at holde motiveret til at tabe sig er at deltage i en gruppe øvelse klasse eller træning med dine venner.

Ingen vil opfordre dig bedre i at nå dine mål end dine nære venner, som de altid vil stoppe dig fra at glide tilbage i dårlige spisevaner og forhindre dig i at springe træning og opgiver alt.

Når du motionerer med dine venner, kan selv den mest kedelige workout bliver sjovt, underholdende og meget motiverende. Går svømning, jogging eller danse sammen, vil inspirere dig til at holde ud, og måske det vil hjælpe dig gøre endnu mere!

4.. Reducer, men aldrig fjerne dine livretter

Det er bestemt ikke godt at fratage dig selv fra alle de ting du kan lide, og som gør dig glad. Tillade dig selv små tilfredsstillelse en gang imellem vil øge niveauet af serotonin i din hjerne, løft dit humør og holde din energi niveauer konstant.

Beslutte, at hver 4 eller 5 dage vil du også erkender selv en lille del af din livret vil give dig noget at se frem til og hjælpe dig forblive motiveret til at tabe sig og forblive vedholdende.

Men vær forsigtig med ikke at overdrive og altid begrænse dig selv til rimelig portioner!

5.. Fejr små succeser

Beløn ​​dig selv for hver kortsigtede mål, du har nået. Må ikke gå for fødevarer belønninger, men forkæle dig selv med en dejlig massage eller en fuld service spa. Tillad dig selv øjeblikke af nydelse og flygte fra din daglige rutine ved at købe dig selv noget nyt og morsomt eller gøre en tur til en anden by.

Disse små belønninger, som du tidligere har oprettet, vil hjælpe dig med at holde motiveret til at tabe sig, samt give dig en god grund til at holde ud, uden at give efter for mad fristelser og modløshed.

6.. Informér dig af nye vægttab tips og fakta

Hold din motivation og lyst til at tabe i live ved konstant at informere dig om nye sunde kostvaner, ny udløsning træning og forskellige motiverende tips og strategier, der vil hjælpe dig med remainpersistent og entusiastiske.

Hold din motivation højt ved at indføre nye øvelser, fødevarer, urteteer, interessante træningsprogrammer og andre spændende og dynamiske ændringer i din daglige vægttab program.

Udforske internettet, læse forskellige magasiner, deltage vægttab støttegrupper eller abonnere på nye sportsgrene. Alle disse aktiviteter vil give dig nye ideer og hjælpe dig med at holde motiveret til at tabe sig, mens opløftende din ånd og holde dit humør højt.

7.. Har en fuld liv og lære at være selvsikker

Under forskellige personlige tilfredsstillelse i dit liv vil gøre dig tænke mindre på mad og koncentrere sig mere om andre fornøjelser og mål at opnå. På den måde undgår man mad trangen forårsaget af indre hulrum, utilfredshed, depression eller frustration.

Det er aldrig for sent at begynde at forbedre din følelsesmæssige, sociale og faglige liv og til at begynde at arbejde på dig selv. For at være tilfreds med dit eget liv, er du nødt til at have mål og aktiviteter, der gør du konstant lykkelig i din hverdag.

Kan disse tilfredsstillelse være havearbejde, børn, kærlighed, arbejde, læse bøger eller madlavning, vil de stadig fylde dit liv med passion og entusiasme.

Efter-og opnå mål, der ikke vedrører kun dit vægttab program vil gøre dig mere selvsikker og hjælpe dig tror, ​​at tabe vægt er ikke en umulig opgave overhovedet.

Leaving fiaskoer og halvhjertede forsøg bag ryggen og begynder at tro på dig selv, vil i høj grad hjælpe dig med at holde motiveret til at tabe sig, samt blive stærkere og mere beslutsom.

Aktuelle artikler