9 naturlige måder at fremskynde dit stofskifte

Forbrænder flere kalorier, og hjælpe din krop til at bruge næringsstoffer fra mad, på den bedst mulige måde ved naturligvis fremskynde dit stofskifte.

9 naturlige måder at fremskynde dit stofskifte

Dit stofskifte bestemmer, hvilke stoffer din krop vil finde nærende, og hvordan det vil kemisk "bryde dem ned." Hastigheden af ​​disse kemiske reaktioner bestemmer, hvor meget mad du kræver, og hvordan du vil fordøje det.

Øge denne hastighed eller dit stofskifte, er en af ​​de måder at hjælpe dig tabe sig. I lægmandssprog, vil det påvirke afbrænding af kalorier. Her er hvordan man kan fremskynde den naturligt.

1.. Spis morgenmad

Husk, hvordan dine forældre rusket om morgenmad er det vigtigste måltid på dagen? Godt, det er, i det mindste til dit stofskifte. Spise en sund morgenmad fyldt med protein, kan fibre og vitaminer fremskynde det op til ti procent.

2.. Små måltider i løbet af dagen

Hvis du forsøger at tabe sig, er du sandsynligvis begrænse din fødeindtagelse, for eksempel at fratage dig selv af fødevarer efter en bestemt time af dagen. Må ikke dette, fordi din krop har brug for brændstof, selv når det hviler.

Opdel mængde af fødevaren for dagen i mindre portioner, og spise et lille måltid eller mellemmåltid, hvert par timer. I stedet for den regelmæssige morgenmad-frokost-middag tidsplan, spise seks mindre måltider i løbet af hele dagen, og holde din krop næring uden frygt for at overdrive det.

3.. Spis sundt

Spis masser af frisk frugt og grøntsager, og velkommen til at spise carb snacks, da din krop vil brænde dem, hvilket ikke er tilfældet med fedt. Forsøg ikke en yo-yo kost, som forskerne har bevist, at det kan forvirre din krop, og sinke dit stofskifte i det lange løb.

Et andet godt tip er at forsøge at skære ned 100 kalorier fra din daglige dosis. Denne lille ændring vil gøre en forskel, mens dramatiske nedskæringer rent faktisk vil forsinke dig ned.

4.. Få koldt!

Sluk for varmen, da en lavere temperatur omkring dig vil gøre din krop til at forbrænde kalorier, for at holde dig varm. Især i varmt vejr, drik masser af vand lige fra køleskabet, eller med masser af is, som din krop bliver nødt til at forbrænde ekstra kalorier, at hæve temperaturen på vandet til din kropstemperatur.

5.. Walk og motion

Hvis du skruer op din motion rutine, vil du opbygge magert muskler i stedet for fedtvæv, og også din krop har brug for flere kalorier bare for at holde selv. Den "normale" mængden af ​​kalorier du indtager, vil blive brændt ud hurtigere, fordi kroppens behov bliver større.

6.. Sove!

En uregelmæssig søvn cyklus kan bremse dit stofskifte, og selv sænke mængden af ​​kalorier din krop har brug bare for hvile. Få nok søvn, og gå gennem strømførende dagen, så du vil være mere aktiv, og øge din krop, til brug flere kalorier bare for at sove, og opretholdelse af basale kropsfunktioner.

7.. Drikke mælk

Calcium i mælkeprodukter vil gøre din krop nedbryde fedt hurtigere. Calciumtilskud IKKE have den samme virkning.

8.. Spice det op

Chili peber, og andre varme krydderier, kan øge den hastighed, hvormed du forbrænder kalorier, så tilføje noget krydret til din daglige mad planen. Hot sennep også gør underværker!

9.. Har man drikker kun

Hvis du tørster for en cocktail eller et glas vin, har en, men ved, at ved at have en anden, vil din krop begynde at bruge alkohol som "brændstof" for dig, og lade de lagrede fedtceller alene. Og vi ved, hvor de vil ende...

Aktuelle artikler