Back workout rutine for at holde din ryg stærk

Den moderne livsform har i høj grad påvirket vores kroppe, og måske den del, der føler det mest, er vores ryg. Vi sidder i en bil, vi sidder på kontoret, og vi sidder derhjemme. Her er nogle råd om, hvordan du holder din ryg så sunde som muligt samt nogle back workout rutine, der kunne hjælpe.

Back workout rutine for at holde din ryg stærk

1.. Må ikke tortur ryggen

Indse det, ryggen allerede lider nok som det er, så det værste du kan gøre er at torturere det lidt mere. Jeg ved, du ikke kommer til at lide det, men det betyder, at du bør undgå iført høje hæle så meget som muligt. Ja de er smukke, og ja de gør os føler sig smuk, men også skade vores tilbage en masse. Faktisk bør de ikke bæres i mere end 4 timer om dagen.

Tænk over det på denne måde - din ryg er det vigtigste søjle i din krop og din krop er i balance, når du står op barfodet, lige på en fast grund. Nu, når du bærer høje hæle, du forstyrrer denne balance, og når det er forstyrret det er ikke bare din ryg, der føler det, er det hele din krop. Du kunne føle smerte i ryggen, dine hofter, dine knæ og dine fødder.

Dette gælder også for enhver form for ubehagelige fodtøj, ikke kun høje hæle. Så tilbringe en ekstra buck på en kvalitet sko, helst med anatomiske puder, og også når du skal sidde - sidde så lige som muligt, så din ryg kan være i en position, der er tættest på den naturlige position bør det være i. Og hvis det er muligt købe en anatomisk pude og anatomisk seng pad; din ryg vil være så taknemmelig.

Husk også, at din ryg er stærk så meget som din ryg muskler er, fordi det er dem, der holder din rygsøjle, så nu rykker vi videre til nogle nyttige øvelser.

2.. Motion på arbejdet

Hvis du ikke har tid til at udøve korrekt, eller du ønsker at udøve nogle flere, kan du gøre nogle gode rygøvelser på arbejdspladsen. Da du sandsynligvis vil sidde på dit arbejde, det vigtigste er at sidde op så lige som muligt.

Også, hvis du kan forhandle en mere komfortabel stol gør det. Men nogle gange din ryg bare gør ondt, men bare rolig, du kan prøve nogle enkle øvelser på arbejde for at hjælpe smerten.

Først og fremmest, så prøv at slippe smerten i nakken ved at flytte dit hoved op og ned, og hælder det til din venstre og derefter til din højre skulder. Også lave nogle små cirkler med nakken. Efter dette, bør du prøve at flytte dine skuldre op og ned og i cirkler, og derefter begynde at vrikke i stolen, som du forsøger at flygte fra en eller andens knus.

Du bør gøre dette så meget som du kan, fordi jo mere du bevæger dig rundt på bedre din ryg vil føle. Selvfølgelig kan du ikke danse i din stol hele dagen, men når du har en chance - at gøre det.

Når du har en chance, stå op fra stolen. Bare et par sekunder stående vil bevæge din ryg muskler rundt og du vil føle sig bedre. Og løfte armene over hovedet en meget som du kan, da dette vil strække din ryg muskler og at du føler meget bedre.

3.. Øvelse med din baby


Babyer kan være en masse arbejde, og transporterer dem rundt hele dagen kan være en masse stress på din ryg. Men du kan vende det hele rundt i din egen fordel, og motion med din baby.

Sæt din baby i en kænguru baby carrier og bruge dine arme som en gynge at svinge din baby. Du bør bøje sig over foran og bare svinge din baby og bag. Det er virkelig godt for din ryg og din baby vil elske det. Du bør også forsøge at løfte dit barn over hovedet og sænk barnet på niveau med brystet. Gentag dette så meget som du kan.

Hold din baby i dine arme og sno venstre og højre, mens stående fast i jorden ikke løfte dine hæle. Hvis du smider en vuggevise i blandingen, kan du endda sætte din baby til at sove på denne måde. Du kan altid deltage i en yoga klasse for mødre og babyer, eller hvis du allerede har gjort yoga, kan du udøve derhjemme med din baby.

4.. Øvelse med indkøbsposer

Det virker kun hvis poserne ikke er for tunge, behøver du ikke ønsker at såre dig selv. Brug poserne som om de var vægte fra gymnastiksalen og blot løfte dem. Den bedste øvelse for ryggen ville være at løfte sækkene, mens du holder dine arme lige og ikke bøje dem albuerne.

Så hvis du transporterer dagligvarer hjem, og du ønsker at gøre noget motion, rette dine arme og løft poserne flere gange. Du kan gøre dette med armene strakt så du løfte poser på siden af ​​din krop til højden af ​​dine skuldre, eller du kan løfte dem foran dig, igen til højden af ​​dine skuldre. Denne øvelse virker også, hvis du gør det uden den ekstra vægt af indkøbsposer, men med dem er ikke kun bedre.

5.. motion, mens rengøring af huset

Enhver kvinde ved, at rengøring af huset er ikke let på alle, og at du kan arbejde ud nogle alvorlige sved, mens du gør dette. Hvorfor ville du ikke så gøre noget ekstra og prøv nogle tilbage træning, mens rengøring? For eksempel, hvis du er aftørring og du har brug for at nå høj hylde kravler ikke stige eller en stol for at kunne gøre dette. Hvis du kan nå hylden fra dine fødder, men du har brug for nogle ekstra indsats for det, kunne det være en rigtig god øvelse for din ryg, da du vil strække din ryg muskler til at nå hylden.

Du kan bruge din moppe til at udøve din ryg, bare sørg for at det ikke er våd, når du starter. Tag håndtaget af moppen i begge hænder, og løft den på dine skuldre. Spred dine arme så bredt som du kan, men sørg for, at de bliver bukket i albuerne. Mens du holder moppen begynder vride venstre og højre. Gør dette så meget som du kan. Efter at tage mop og stadig holder det på samme måde løfte det over dit hoved par gange at sætte det ned til højden af ​​dit bryst både foran dit hoved og bagsiden af ​​det.

Du kan finde en masse gode måder at etablere en stor back workout rutine. Vi har givet dig nogle råd, der ikke involverer at gå til gymnastik, men nogle øvelser du kan gøre i løbet af dagen. En stærk ryg er ikke kun vigtigt for dig generelle sundhed, vil det gøre du står i en mere elegant og attraktiv måde, og det vil gøre din hverdag meget lettere, som du vil have mere energi til alt, hvad du gør.

[Læs: 7 Essential Tips om hvordan man slippe af rygsmerter ]

Aktuelle artikler