Bedste muskler og fitness workout rutine i 3 trin

Jeg har i årevis forsøgt at finde en workout rutine, der passer mig. Jeg vil gerne holde sig i form, være egnet og opbygge nogle muskler. Endelig kom jeg op med muskel-og fitness-træning rutine, der opfylder mine behov, og her er hvordan det ser ud.

Bedste muskler og fitness workout rutine i 3 trin

1.. Holde kørende

Den bedste ting, når det kommer til en form for fitness træning rutine kører. Jeg har altid haft et problem med det, fordi jeg ikke kan virkelig køre. På den anden side kan jeg langsomt jogge på plads, og det er alt jeg har brug for.

Kernen i min muskler og fitness rutine er kontinuerlig jogging på plads. Det er ikke noget, der bør trætte dig, bare noget, der vil holde tempoet i din træning. Det er fantastisk at ændre tempoet en gang imellem, da den ekstra motion, men stadig, jogging er grundlaget, som du vil bygge resten af ​​øvelserne.

2.. Holde skiftende

Du bør indarbejde hver anden øvelse, du kan tænke på i denne træning rutine. Jeg taler om sit-ups, push-ups, squats, spark, slag, alt andet du kan tænke på. Det ville være bedst, hvis du kunne finde en anden til at træne med, da det element af en overraskelse er ganske vigtigt for hele rutine.

Processen går som følger: starte langsomt jogging på plads og gøre nogle lys varme op for din nakke og arme. Du må ikke stoppe jogging på ethvert tidspunkt under hele træningen. Nu behøver man squat, stå op og fortsætte jogging. Må man sidde op, stå op og fortsætte jogging. Gør det ene ben spark og fortsætte jogging. Du kan se mønstret? Hele pointen er at jogge hele tiden, mens du laver andre øvelser. Jogging vil opbygge din styrke og kondition og øvelser vil tone dine muskler.

Du bør forsøge at gøre hver øvelse både så hurtigt og så præcist som muligt. Hvis du finder en anden til at træne med, bør du overraske hinanden med næste øvelse. Det lyder måske fjollet, men ikke vidste, hvilken motion du skal gøre næste egentlig sætter din krop i en slags en lidt nervøs tilstand. Pointen med dette er ikke at gøre dig føle anxcious, men for at gøre din krop forbrænder flere kalorier.

Start i et langsommere tempo og gøre længere jogging pauser mellem to øvelser, derefter gradvist øge tempoet og afslutte hele rutine med øvelser gjort en ret efter den anden. Du kan også gøre en række excersises og starte forfra i et langsommere tempo.

3.. Hold vejret

Som med enhver anden træning rutine, er det af stor betydning at trække vejret ordentligt, mens du træner. Dette kan selvfølgelig være lidt svært at gøre, især når du får træt, men du skal stadig forsøge at gøre det.

Etablere en vejrtrækning rytme, så snart du begynder at jogging. Prøv at holde denne rytme under hele øvelse rutine, uanset hvor træt du får. Exhale ved anstrengelse, inhalerer under afspændingen interval hver excersise. Denne regel gælder ikke kun for squats hvor du faktisk inhalere samtidig få op, hvilket er den anstrengelse del af excersise. For at afslutte din rutine, jogge let i mindst to minutter, eller indtil din vejrtrækning normaliseres.

Aktuelle artikler