Copy Rihannas træning og kost for at få en Rihanna-lignende krop

Find ud af hemmeligheden til sangerens sexet, fit fysik. Få en krop som Rihanna ved at følge disse trin.

Copy rihannaand # 8217 s træning og kost for at få en Rihanna-lignende krop

Den Bajan skønhed krop er måske den ideelle form til det 21. århundrede. Rihanna ser fantastisk ud, selv i afslappet tøj i morgen, klar til at sparke din røv i kamp gear i løbet af eftermiddagen, og derefter sat på en couture kjole og høje hæle og rock det på den røde løber.

Sangeren er ikke tændstikfigur tynd, så hun giver os et godt eksempel på en sund, ung, fit krop. Den alsidighed af denne form kommer fra at være ekstremt fit, så her er hvordan man får dette organ.

Kost: nudler, pasta og fuldkornsbrød

Rihanna arbejder hårdt, så det er vigtigt, at hun opretholder en velafbalanceret og sund kost. Hun går tungt på protein såsom fisk og kylling, men hun spiser en masse kulhydrater også for at holde sin krop næring under forestillinger.

Ernæringsekspert Amanda Ursell siger, at Rihanna spiser kulhydrater, der er fordøjet langsomt, så de gradvist frigive energi. Sangeren spiser nudler, pasta, fuldkornsbrød og bagte kartofler. Få nogle vitaminer i der ved strømpe op på ananas, æbler, ferskner og tørrede frugter.

Cardio rutine: varme ups, jogging og cykling

Rihannas træner Harley Pasternak nylig afsløret sin træning rutine til "People" magasin. Da hun touring, hun forsøger at finde tid til mindst tre 25-minutters sessioner om ugen. Mens du er på vejen, gør Rihanna 10 minutter af cardio, og hendes kombinerede øvelser omfatter stationære jogging, cykling, hoppe reb og styrketræning.

Når hun ikke er på turné, Rihanna gør fem træning sessioner om ugen, startende med 30 minutters cardio.

Overkroppen: elevatorer og udvidelser

Overkroppen Lifte og Extensions (via www.shape.com)

Rihanna elsker at vise hendes tonet arme, og da hun ikke har Pamela Andersons bryst, hun normalt flaunts hendes mave og talje. Ramte gym og gøre vægt uddannelse til at tone dine arme. Vær særlig opmærksom på overarme, da de er de sværeste at komme i form. En kombination af skulder, ryg og arm øvelser, såsom push-ups og vægtløftning, vil gøre underværker, og tone, du på ingen tid. Gør et par serie af push-ups, og derefter gøre disse øvre arm øvelser.

Samtidig Arm Lift

Stå med let bøjede knæ. Tag en håndvægt, og hold den med begge hænder foran dig, i hoftehøjde. Holde ryggen lige og arme udvidet, dumbbell løft til skulderhøjde. Hold stillingen et par sekunder, derefter langsomt lavere. Må ikke slap ud og bare sænke dem hurtigt, fordi den anden halvdel af øvelsen bruger forskellige muskler for maksimal effekt.

Overhead Extension

Sid på en fast stol, ryggen lige og mave muskler spændes. Hold en håndvægt i begge hænder, og løft den over dit hoved, holde albuerne tæt til dit hoved. Nu bøje dine albuer og sænk håndvægt, så det går ned til mellem skulderbladene. Igen, langsomt tilbage til startpositionen og gentag.

For mere hurtig træning, som du kan gøre derhjemme, så tjek disse fire nemme arm øvelser!

Lavere krop: fire flytter

Underkroppen Fire Moves (via healthylifestyleoptions.blogspot.com)

Tonet ben og byttet til at dø for, er Rihanna varemærker. Sangeren er naturligvis velsignet med benene op til halsen, men her er hvordan du kan få den samme effekt, uanset hvordan du er bygget.

Hendes afgørende træning består af fire bevægelser - diagonale tilbagestående lunges, step-ups på en stol eller bænk, sidelæns step-ups, og kombinationen af ​​vægtløftning og squats. Stå med en håndvægt i foran dig, så bøje over og samle den op og samtidig holde dine knæ låst og ben lige. Bring dumbbell indtil du står med det foran dig, armene strakt, så gentag.

Din mave bliver nødt seriøst arbejde, så spørg træner i gymnastiksalen for at give dig et par øvelser, der vil arbejde alle muskler - øvre, side og nedre, eller tjek disse enkle ab øvelser, som du kan gøre derhjemme.

Aktuelle artikler