Den 26 Bikram yogastillinger

Bikram yoga er populær med berømtheder herunder Madonna, Lady Gaga og Ashton Kutcher. Hvis du ønsker at blive fortrolig med Bikram Yoga og måske prøve det - vi bringer dig alle 26 stillinger, du bør gøre i hver klasse. Tjek dem ud.

Den 26 Bikram yogastillinger

Bikram Choudhury afledt Bikram yoga fra den traditionelle hatha yoga og populariseret det i 1970'erne. Hver klasse af Bikram yoga består af 90 minutter, og præcis 26 forskellige positurer gjort i et fortrinsvis opvarmet rum:

1.. Stående dyb vejrtrækning - pranayama

Du er nødt til at starte hver Bikram Yoga session med netop denne stilling. Det er godt for din vejrtrækning, og det slapper dig og forbereder dig til stillingerne, der følger.

2.. Halvmåne udgøre - Ardha-Chandrasana

Dette udgør styrker musklerne i din krop og er især godt for din mave og din ryg. Det hjælper også med problemer af smerter i ryg og nakke, og i tilfælde af frossen skulder.

3.. Hænder til fødder udgør - pada-hasthasana

En hånd til fod udgøre strækker din ryg og din ryg og det svarer til den halve månen positur. Begge rejser hjælp til problemer i din underkrop, da de strækker muskler og sener i benene, hjælper med dårlig cirkulation.

4.. Akavet pose - utkatasana

Dette udgør er specielt godt til at styrke dine ben. Det er også lindrer kolde fødder, ben gigt og endda menstruationskramper.

5.. Eagle pose - garurasana

Garurasana forbedrer din nyrefunktion og seksuel funktion. Det åbner 14 store led i kroppen og forbedrer fleksibiliteten i dine hofter, knæ og ankler.

6.. Stående hoved til knæ - dandayamana-janushirasana

Dette udgør virker alle de store muskelgrupper og er godt for din indre organer også. Det forbedrer din koncentration og mental styrke.

7.. Stående bøje udgøre - dandayamana-Dhanurasana

Hvis du ønsker at flytte dit blod fra den ene del af kroppen til en anden, det er den rigtige kropsholdning. Det er fantastisk til at forbedre din balance, hjerte-kar-tilstand og elasticitet af din rygsøjle.

8.. Balancing stick - tuladandasana

Rens din vener og arterier, forbedre din balance og koncentration med denne stilling. Det har en positiv indflydelse på din bugspytkirtel, milt og lever.

9.. Stående separat Benstræk udgøre - dandayamana-bibhaktapada-paschimotthanasana

Styrke ischiadicus nerver og sener i benene, forbedre fleksibiliteten af ​​dit bækken og give dine indre organer, især dine tarme, en unik massage med denne stilling.

10.. Triangle pose - trikanasana

Trikanasana styrker hver eneste muskel i din krop og har en positiv indflydelse på alle dine indre organer.

11.. Stående separate ben hoved til knæ udgøre - dandayamana-bibhaktapada-janushirasana

Arbejd din mave og hjælpe sygdomme som diabetes, depression eller hukommelsestab. Dette udgør påvirker skjoldbruskkirtlen og forbedrer dit immunforsvar og stofskifte.

12.. Træ udgør - Tadasana

Tadasana forhindrer brok og forbedrer din kropsholdning og din saldo. Det er godt for gigt og reumatisme samt med blodcirkulation problemer.

13.. Toe stand - padangustasana

Hvis du ønsker at styrke dine knæ, hofter og ankler eller kamp hæmorider, Toe Stand er den rigtige positur. Selvfølgelig er det godt for balance så godt.

14.. Døde krop pose - savasana

Dette udgør var dybest set skabt til at slappe af din krop og dit sind og forberede dig til et sæt af stillinger, der er gjort på gulvet.

15.. Wind-fjernelse udgøre - pavanamuktasana

Dette udgør massage din kolon og dine fordøjelsesorganerne. Det normaliserer mængde saltsyre i maven og hjælper med forstoppelse. Det er også strækker dine arme, lår og hofter og forbedrer fleksibiliteten i dine hofteled.

16.. Cobra udgøre - Bhujangasana


Ud over at være utroligt godt for lænden af ​​rygsøjlen, cobra udgøre desuden forbedrer fordøjelsen og appetit og bringer lindring fra astma og menstruationssmerter.

17.. Locust udgøre - salabhasana

Dette udgør har alle fordelene ved Cobra udgøre plus det kan hjælpe med åreknuder i benene, og tennis albue i arme.

18.. Fuld locust udgøre - poorna-salabhasana

Øger styrken af ​​din midterste ryg og elasticitet din brystkasse. Det styrker dine ben og armmuskler.

19.. Bow udgøre - Dhanurasana

Bow blik på Bikram Yoga hjælper med rygproblemer ved at styrke din ryg muskler. Plus, det hjælper dig med at trække vejret ved at åbne din brystkasse og lunger og lader dem inhalerer mere luft.

20.. Fast firma udgøre - Supta-Vajrasana

Dette udgør hjælper med at forhindre brok, styrker din lårmuskler og forbedrer blodcirkulationen i benene. Det forbedrer også fleksibilitet i din ryg, hofter og knæ.

21.. Halvdelen skildpadde udgøre - Ardha-kurmasana

Det strækker din nakke og skulder muskler og forbedrer blodtilførslen til din hjerne. Det siges, at denne særlige Bikram Yoga udgøre kan hjælpe med åndedrætsbesvær og kan hjælpe dig leve længere.

22.. Camel udgøre - ustrasana

Bringer maksimal kompression af rygsøjlen og forbedrer fleksibiliteten i nakke, skuldre og ryg. Hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen, og bringer lindring med luftvejsproblemer.

23.. Kanin pose - sasangasana

Dette udgør bringer maksimale forlængelse af din rygsøjle. Det strækker nakke, skuldre og ryg og kan hjælpe med problemer med bihuler og diabetes, depression eller søvnløshed.

24.. Head til knæ udgøre og strække udgøre - janushirasana og paschimotthanasana

Bortset fra at strække din ryg og ben muskler, denne stilling er særlig godt for dit immunforsvar og lymfesystemet. Det kan forbedre fordøjelsen og hjælper med allergi og chronicdiarrhea.

25.. Spine-vridning udgøre - Ardha-Matsyendrasana

Dette udgør beroliger dit nervesystem. Det er den eneste udgøre at twists og strækker ryggen fra din første til sidste ryghvirvler, og dermed bringe mere blod til dine spinal nerver og forbedre elasticiteten i din rygsøjle.

26.. Blæser i firmaet udgør - kapalbhati i Vajrasana

Afslut hvert Bikram Yoga klasse med denne stilling. Dybe vejrtrækninger bringer mere ilt til dine lunger og slappe hele din krop. Det vil forbedre din omsætning og bringe ny positiv energi til din krop, indgåelse af møde i Bikram Yoga og efterlader dig i en afslappet og renset tilstand.

Tjek denne video, og se 26 Bikram Yoga udgør i 2 minutter.

Namaste.

Aktuelle artikler