Hvordan man kan maksimere resultaterne fra dit træningsprogram

Er du nogenlunde i overensstemmelse med din træning regime, men opdager, at din krop ikke er virkelig få mere fit? Er det frustrere dig at vide, at du lægger din tid i på gym, men det ser ud som du ville være i samme form, hvis du bare sad hjemme - ligesom du virkelig gerne vil gøre?

Hvordan man kan maksimere resultaterne fra dit træningsprogram

Det er svært nok at have dedikation til at gøre fitness en prioritet ved at skubbe dig selv til at arbejde hårdt ud hver dag, uanset om du har lyst til det eller ej. Men når du giver det din alle, og du kan ikke se gode resultater, er det ikke underligt du føler som om luften er blevet lukket ud af dine dæk.

Den gode nyhed er, at der ofte alt det tager er et par små tweaks og du er væk og køre igen. Din krop begynder at reagere, og du få muskler og tabe fedt. Så hvis du finder dig selv på et fitness-stilstand, prøve at gøre et eller flere af følgende:

Forøg dit indtag af vand

Den menneskelige krop er 60% vand. Så hvis du ikke drikker nok af dette væsentlige drik, så er du sandsynligvis ikke arbejder ud så hårdt, som du kan, fordi det er nemmere at blive trætte, når du er dehydreret. Også dine muskler og kredsløbssygdomme er ikke så effektive.

Hvor meget vand skal du have dagligt? Anbefalingen er 9 kopper for kvinder og 13 pokaler til mænd. Hvis du arbejder ud, eller har et job, der er fysisk beskatte, skal du muligvis flere til at genopbygge din krops forsyning, fordi du taber det på en højere sats.

[Læs: 6 teknikker til at slappe af din vej til vægttab ]

Du tror måske, at du er okay, hvis du drikker sportsdrikke og sådan noget, men en masse af dem blot tilføje sukker og unødvendige kalorier til din kost. Virkelig, den eneste gang, du behøver at bekymre dig om at erstatte elektrolytter er, når du er engageret i intens fysisk aktivitet i mere end en time eller deromkring.

De fleste briller holde to kopper vand i dem, så forpligte sig til at drikke en med hvert måltid og en midt på formiddagen samt en midt på eftermiddagen. Hvis du ikke kan lide smagen af ​​straight vand eller keder af den, tilføje nogle citron, lime, appelsin, agurk eller jordbær skiver til det for ekstra smag, der er kalorie gratis.

[Læs: 30 almindelige fødevarer for at undgå, hvis du ønsker at tabe ]

Vurdere den mad, du spiser

Selv hvis du er på gym syv dage om ugen, betyder det ikke, at du kan spise hvad du vil, og ikke forvente konsekvenserne. Sure, kan det ikke påvirke dig så meget, men det vil helt sikkert have en vis form for indflydelse på de resultater, du arbejder så hårdt for at opnå.

Så tag et kig på din kost. Hvor ofte har du spiser ude? Er du vågent ekstra fedt og kalorier, eller har du den holdning, at det hele vil vaske ud med den øvelse, du gør? Og være ærlig. Den eneste, du ondt, hvis du ikke er, er dig selv.

[Læs: 6 pre-workout fødevarer, der vil gøre dine træningspas lettere ]

Hvis du føler, at du spiser nogenlunde sundt og alligevel du stadig ikke se resultaterne på gym, kan du tage for meget natrium. For meget salt i dit system, og du kommer til at holde vand. Så selvom du måske være at spise fødevarer, som du føler er godt for dig (ligesom sunde protein barer og 100 kalorieindhold snack packs), kan de ikke være at hjælpe dig med at nå din sundhed og fitness mål.

Anden skjult stof, der kan begrænse din indsats er sukker. Det er fundet i en masse forskellige ting fødevarer (selv dem, der ikke smager sødt), og har evnen til at forstyrre dit blodsukker. Dette forårsager dem svære at bekæmpe cravings og gør det vanskeligt at finde den energi du har brug for at sparke din træning i overdrive.

Læs ingrediens lister på dine mest forbruges emner og kigge efter sukker, der kan være skjult i dem. En masse af det sukker, ender med-ose eller-ase, som gør dem lettere at få øje på.

Ideelt set, vil du ønsker at spise fødevarer så tæt på deres naturlige former som muligt, ligesom frugt, grøntsager, nødder og frø. Vælg komplekse kulhydrater (ligesom hele hvede ris og brød) end deres simple modparter (såsom genstande fremstillet med hvidt mel).

[Læs: Sådan laver du din motion rutine mere effektiv ]

Tilføj interval træning til din motion regime

Hvis du ikke kan se nogen fitness gevinster, og du har fulgt en øvelse program for et stykke tid, er det muligt at din krop ikke bliver arbejdet hårdt nok til at se løbende resultater. Det er tid til at sparke din træning op et hak eller to.

Den menneskelige krop er meget effektiv til at tilpasse sig regelmæssig motion. Så når du gør det samme igen og igen, betyder det ikke fortsætte med at have de gevinster, det havde, da du først begyndte. Dette kan føre til frustration og i sidste ende slutte din motion rutine helt, hvis du ikke føler fordelen.

En måde at holde din krop gætte (og vinder), er at udføre interval træning. Det er her du alternative intensiteter fra lav til høj, så din krop ikke kan forudse, hvad der er næste, hvilket giver dig løbende resultater undervejs.

[Læs: Hvordan til at tabe kropsfedt hurtigere ]

Hvis du normalt arbejder på et løbebånd, for eksempel, kan du begynde med en varm-up, gøre to minutter af høj intensitet og følg at ved 30 sekunder af lav intensitet. Suppleant, at mønster 6-7 gange, afslut med en cool ned, og du er færdig. (Fordi du arbejder ved højere intensiteter, behøver du ikke at arbejde ud i længere perioder, hvilket er en stor fordel.)

Gør denne form for uddannelse på mindst to gange om ugen, og du vil sandsynligvis begynde at se forbedringer i din fitness niveauer, samt lavere tal på skalaen.

[Læs: 5 øvelse "hemmeligheder" afslørede ]

Løft vægte

En anden måde at se flere resultater fra dit træningsprogram er at tilføje styrketræning til din regime, hvis du ikke allerede har gjort det. Jo flere muskler du bygger, jo højere dit stofskifte. Jo højere dit stofskifte, jo flere kalorier du forbrænder, selv ved hvile.

Mange kvinder vige tilbage fra at løfte vægte, fordi de er bange for at få store og klodsede. Men, det kan ikke ske, medmindre du tager kosttilskud. Det er en umulighed.

Ideelt set, du ønsker at løfte vægte 2-4 gange om ugen for at se de fleste fordele. Det kan stall dit vægttab på skalaen i første omgang, men du vil stadig være at få montør og mere trim i processen. Giv det et par uger eller deromkring, og skalaen vil begynde at bevæge sig igen.

[Læs: 10 bedste ting at spise efter din træning ]

Hvis du allerede løfte vægte og ikke kan se nogen fordele, du enten nødt til at løfte tungere vægte eller måske du ikke bruger den rette form til at isolere de rigtige muskler. Det kan være værd at købe en session med en personlig træner for at finde ud af, om den ene af disse gælder.

Sørg også for, at du giver dine muskler tid til at hvile mellem styrketræning sessioner ved ikke at arbejde de samme to dage i træk. En masse mennesker har den misforståelse, at det at arbejde en muskel hver dag er nødvendig for at styrke den. Men den muskel faktisk bliver stærkere, når det heler, hvilket gør dem 24-48 timers hviletid er vigtige for at gøre gevinster på dette område.

[Læs: 5 største fitness myter busted ]

Prøv nogle af disse ting, og i stedet for at miste håbet, vil du være ved at miste pounds og inches. Efter alt, er, at hvad du arbejder ud for, right?

Aktuelle artikler