Hvordan til at brænde kalorier besvær

At forbrænde flere kalorier ubesværet kan synes som et mål, der er ud over vores evner og helt umuligt at realisere. Vi har altid forestille sig, at tabe vægt omfatter torturous sult, udmattende gym aktiviteter og forfærdelig sveden, men faktum er, at du ikke altid nødt til at sætte på vores gym jakkesæt og følge en trættende kost for at forbrænde flere kalorier: alt hvad du skal gøre er bare at holde sig til visse kost-og livsstilsændringer, og du vil straks mærke til, hvor let det kan være at tabe nogle mere vægt uden for store anstrengelser.

Hvordan til at brænde kalorier besvær

Tilsæt lidt mere bevægelse til dine daglige aktiviteter, tælle kalorier en gang imellem, skal du følge en korrekt kost og problemet er løst! Følg disse no-brainer tips nedenfor for at opdage, hvor nemt det kan være.

Trin 1 - brænde kalorier med simple dag-til-dag aktiviteter

Tag trappen i stedet for en elevator (80 kalorier i 10 minutter)

Det vil tone og styrke dine ben muskler, stramme dig balder og fremskynde dit stofskifte!

Walk, når du kan (150 kalorier i 30 minutter)

Det er den mest effektive øvelse at fjerne ekstra fedt, øger du energi niveauer og forbrænde fedt. Du kan tilføje intensitet til dine ture og torch et par flere kalorier ved at fremskynde en gang imellem, og ved oscillerende dine arme, når du kan. Hvis du har mulighed for at undgå flade fortove, så gør det! Gåture på ujævnt underlag som sand, græs eller grus, kræver mere energi og muskel engagement og vil gøre dig forbrænder flere kalorier.

Ride cyklen (250 kalorier på 30 minutter)

Ridning cyklen i stedet for at køre bil eller tage bussen vil forbedre dit hjerte sundhed og hjælpe dig med at opbygge muskelmasse. Cykling med en intensitet, der giver dig mulighed for at tale vil gøre dig forbrænde 250 kalorier på 30 minutter!

Dans (55-250 kalorier i 30 minutter)

Bo passe med musik! Dancing vil øge dit humør, øge din puls og involverer alle dine øvre og nedre kroppens muskler. Langsomme tempo vil tillade dig at brænde 55 kalorier på 30 minutter, mens hurtige bevægelser vil hjælpe dig med at fjerne 250 kalorier.

Rens og støvsug gulvet (110 kalorier på 30 minutter)

Det er ikke meget sjov, men disse aktiviteter vil absolut give en ekstra tone og definition til dine arme, skuldre og øvre rygmuskler. Bare ved at bruge støvsugeren, du kan sparke væk 110 kalorier, mens strygning vil tillade dig at brænde 40..

Sved i en sauna i 15 minutter

Svedende vil gavne din luftvejene og dit hjerte, kredsløb og hud. Det vil ikke gøre dig forbrænde ekstra kalorier, men det vil hjælpe dig med at fjerne overskydende væske fra kroppen og udvise toksiner, som er en af ​​de vigtigste årsager til en langsom metabolisme.

Have det sjovt og gøre kærlighed (op til 250 kalorier i 30 minutter)

Disse behagelige aktiviteter vil lyse op din "entusiasme celler", kickstarte din energi niveau og fremskynde dit stofskifte. Gør kærlighed bare i 30 minutter, vil ikke kun gøre du forbrænder 250 kalorier, men det vil lindre stress, forbedre dit immunforsvar og holde din hud sund!

Trin 2 - spise fødevarer, der gør dig tynd

Forbrænder flere kalorier ubesværet med fedtforbrænding fødevarer

Termogeniske fødevarer er svære at fordøje og din krop har brug for at bruge sine fedtreserver for at behandle dem. Resultatet er, at du rent faktisk vil brænde flere kalorier, at disse fødevarer indeholder! Gode ​​fedtforbrænding fødevarer er æg, linser, mandler og valnødder, citrusfrugter, artiskokker, gulerødder, broccoli, spinat, havre, laks og fjerkræ.

Spis oftere og spise krydret

Med små og lave kalorieindhold måltider, 5 gange om dagen, vil du undgå ubehagelige sult angreb, og din krop vil brænde mere energi til at fordøje. Prøv også at tilføje nogle mere varme krydderier til din mad, hvis du kan lide dem. Nogle undersøgelser har faktisk vist, at chili fremskynde dit stofskifte ved at øge din krops varme og fremskynde din puls.

Fjerne fedt med opløselige fibre

Fødevarer rige på opløselige fibre som havreklid, linser og sojabønner, vil ikke kun regulere din tarm transit, sænke dit glykæmiske indeks og reducere dårlige kolesterol, men også hjælpe dig med at tabe! Opløselige fibre i virkeligheden absorberer vand og nedbrydes i tarmene danner en gelatinøs substans (svarende til chitosan - guargummi), som fanger kulhydrater og sinker optagelsen af ​​sukker. Det binder også til fedtsyrer, forhindrer dem i at blive absorberet, og forlænger mavetømning tid. Denne måde, fødevarer fordøjes langsomt og mæthedsfornemmelse øges.

Drik mere væske for at holde sig i form

  • Vand vil fjerne giftstoffer og øge dit stofskifte.
  • Grøn te vil hjælpe dig med at forbrænde fedt mere effektivt. (Mere om de fordele af grøn te )
  • 1 tsk af æble cider eddike taget før hvert måltid vil fremskynde dit stofskifte.

Aktuelle artikler