Hvordan til at fremskynde dit stofskifte med den rigtige mad

Slankekure er meget mere end blot at begrænse dig selv fra alle de fødevarer, der gør dig fed og har flere kalorier. Det er ikke så meget om kalorier som det handler om den mad, du vælger.

Hvordan til at fremskynde dit stofskifte med den rigtige mad

Der er visse fødevarer, der kan hjælpe dit stofskifte forbrænder kalorier hurtigere, og der er endda nogle negative kalorieindhold fødevarer såsom æbler, der tager flere kalorier at fordøje end hvad de har, når du spiser dem. Med denne viden kan hjælpe dig med at vælge klogt, hvad du spiser. Kost er ikke meningen at være sult mode. Det skal vi klog beslutning for fremtiden.

Jeg kan hjælpe dig med at opdage de fødevarer, der rent faktisk kan hjælpe dig med at fremskynde dit stofskifte.

1.. Grøn te

Denne te blev bevist at forbedre stofskifte, forbrænde kalorier og har en beroligende virkning på samme tid. Du kan prøve grøn te med jasmin eller citron, hvis den almindelige version er for flavorless for dig. Læs nogle af de andre fordele af grøn te.

2.. Cayenne peber

Cayenne peber kan hjælpe dig med at fremskynde dit stofskifte en masse. Du har sikkert hørt om Beyonce lemonade kost med cayenne peber. Det er en kraftfuld detox metode til dem, der ønsker at tabe sig hurtigt. Du dybest set sætte en antydning af cayenne peber i din usødet saftevand og nyde smagen, mens din fedt brænder sig selv.

3.. Kanel

Denne store antioxidant er en kraftfuld hjælper når slankekure, fordi det øger fedtforbrænding proces. Du kan tilføje det til ethvert måltid / frugt til at forbedre sin smag.

4.. Brocolli

Det vides, at broccoli er en af ​​de sundeste fødevarer på planeten, der reducerer fedt på grund af store mængder af calcium og vitaminer C, A og K. Det er en af ​​de bedste detox mad samt cayenne peber.

5.. Soup

Det er videnskabeligt bevist, at folk, der spiser suppe, før deres måltider skære på kalorier meget mere i de vigtigste måltid. Suppe er føde for sjælen, og de gør din krop mere fuld, når serveret varmt.

6.. Grapefrugt

Grapefrugt er kendt for sin fedtforbrænding enzym, der kan sænke insulinniveauet i kroppen, men også for de enorme mængder af C-vitamin i det.

7.. Æbler

Æbler er kendt for at tage flere kalorier at fordøje end de har, når du spiser dem. De er velsmagende, fuld af næringsstoffer og gøre en stor snack kombineret med kanel.

8.. Sort kaffe

Sort kaffe er også stærk fedtforbrænder, og du bør drikke det før en udfordrende træning. Dette kan være en erstatning for energidrikke, der er fulde af sukker. Prøv at drikke kaffe med ingen mælk eller sukker.

9.. Brune ris

Brune ris har tre gange så meget fiber som hvide ris og er en glimrende kilde til mangan og en god kilde til selen, magnesium, mange B-vitaminer, og fiber. Brune ris kan væsentligt nedsætte tyktarmskræft risiko.

10.. Frossen frugt smoothie

Dette er en stor, velsmagende og frisk snack, der vil øge dit stofskifte. Du kan kombinere 1 kop frosne brombær / hindbær / blåbær og tilsæt en halv banan og 200gr.of hvede bakterier og vand. Denne søde delikatesser vil gøre din dag, mens på diæt.

11.. Chilly fødevarer

Flertal af kølige fødevarer indeholder capsaicin, som øge stofskiftet og undertrykker appetitten ved at stimulere din mæthed center i din hjerne og frigive hormoner, der gør dig mindre sulten.

Aktuelle artikler