Hvorfor har du at prøve HCG kostplan

Vi har alle hørt om den berømte HCG Diet Plan. Hvad er det der gør denne diæt så forskellig fra andre? Tja, for startere, behandles den slags fedt, at vi hader mest unormale fedt.

Hvorfor har du at prøve HCG kostplan

Dr. ATW Simeons, en specialist om fedme og vægt regulering, var sindet bag denne diæt. Han stødte på denne diæt, mens du gør et forskningsprojekt på et naturligt hormon, der produceres under graviditeten kaldes Humant choriongonadotropin (HCG).

Der er 3 typer af fedt. Først den ene er strukturelt fedt, og det er af afgørende betydning, fordi den udfylder hullet mellem organer. Anden er den normale fedt, som vores krop bruger til tidspunkter, hvor der ikke er mad nok input ind i kroppen, så vi kunne overleve. Og for det tredje en, som er den mest farlig, er den unormale fedt, der ikke er tilgængelig for kroppen at bruge, i en ernæringsmæssig nødsituation.

Det er det største problem for kvinder, det er fedt lagret i de genstridige områder såsom hofter, lår, balder og overarme! HCG vil fjerne unormal fedt uden at påvirke den strukturelle fedt-og muskelvæv.

Så det er, når HCG trin på scenen. Hvad HCG gør, er - det forårsager hypothalamus område af hjernen til at udløse en frigivelse af unormale fedtdepoter. Når det tages i relativt små doser, og parret med et meget lavt kalorieindhold kost, omkring 500kcal per dag, folk tabe 20 pounds på 30 dage, hvilket er ulig nogen anden kost.

Ikke alene skal de tabe de pounds, men de mister den unormale fedt. Og ikke hver kost kan gøre det, fordi problemet er, at folk har brug for tid til at begynde at miste det unormale fedt, men de kan ikke holde på slankekure, indtil det sker, fordi de får alt for træt, udmattet og syg inden da.

Du er nødt til at prøve denne diæt, fordi det øjeblik, du gør, vil du bemærke, at dine fede områder forsøger at falde. Dit stofskifte vil blive styrket, og vil begynde at brænde flere og flere, kalorier hver dag. Du vil forbrænde fedt, og ikke muskler, ligesom i nogle andre kostvaner, hvor du sulte din krop, indtil du føler dig syg.

Interessante ting, der vil ske på denne diæt er, at du ikke vil tørster for slik så meget som før.

Du bør absolut læse Dr. Simeons 'manuskript, "pounds og inches: En ny tilgang til fedme", hvor han angiver en 500-kalorie-per-dag kost, der blev testet på tusindvis af patienter. Du skal følge portioner og kombinationer af Dr. Simeons.

Hvad vil du spise

Kæledyr proteiner er kalvekød, oksekød, kyllingebryst, krabber, krebs, hummer, rejer og alle friske, hvidkødede fisk.

Kæledyr grøntsager er asparges, sukkerroer greens, kål, selleri, chard, cikorie greens, agurk, fennikel, grøn salat, løg, røde radiser, spinat og tomat.

Kæledyr frugt er æbler, jordbær, appelsiner og grapefrugt. Begrænsede stivelser inkluderer breadstick eller noget lignende.

Det er ikke tilrådeligt at gå til gymnastik, mens på denne diæt på grund af kalorieindtag, der er for lav. Du kan gå en tur, lave yoga eller noget lignende, der ikke er for udfordrende.

Aktuelle artikler