Kål suppe kost hemmeligheder

Vi har alle hørt om den berømte Kål Soup Diet, og nu du er gad vide, hvad er hemmeligheden bag denne vægttab.

Kål suppe kost hemmeligheder

Hvis du har en særlig lejlighed kommer op, og simpelthen nødt til at tabe sig hurtigt, den Kål Soup Diet er den rigtige kost for dig. Denne diæt er ikke egnet til længere perioder, da det ikke er sundt, og du ikke spiser forskellige måltider. Men det kan være din lille hemmelighed, hvordan du gjorde det til den lille sorte kjole til den store fest.

Hvad er ingredienserne i en kål kost suppe?

 • 6 store grønne løg (også kaldet "Spring" løg)
 • 2 grøn peber
 • 1 eller 2 dåser tomater (hakkede eller hele)
 • 3 gulerødder
 • 1 beholder (10 ounce eller deromkring) af svampe
 • 1 bundt selleri
 • halvt hoved af kål
 • 1 pakke af krydderi kun suppe mix
 • 1 eller 2 terninger af bouillon (valgfrit)
 • 1 48 ounce dåse Low Sodium V8 juice (valgfrit)
 • kan du tilføje nogle peber, persille, karry, hvidløg pulver, etc. (ingen salt!)

Denne diæt er forholdsvis let at tilberede, og ikke for dyrt ligesom nogle andre kendte dem. Du kan forberede suppen, som du plejer, afhængigt af din personlige smag i grøntsager (rå, sprød eller godt kogte).

Denne diæt har sine hemmeligheder, og det kan hjælpe dig med at tabe rigtig hurtigt, omkring £ 10 i 7 dage. Det vil rense dit fordøjelsessystem og at du føler let som en fjer.

Dag ét:

Du vil spise al den frugt, du vil. Hemmeligheden her er den forbudne frugt - bananer. De har for meget sukker og fedt, så glem alt om dem. Usødet te og vand alle tilladt fra drikkevarer og naturligvis du kan spise så meget suppe, som du ønsker. Et mere Kål Soup Diet hemmelighed her, er, at du rent faktisk skal spise mere suppe at producere mere vægttab.

Dag to:

Du kan spise grøntsager så meget som du vil. Forbered det friske, kogte eller rå, er det ligegyldigt, så længe du spiser dem sammen med din suppe. Må ikke stoppe med at spise suppen, fordi suppen renser dit fordøjelsessystem og vil hjælpe du føler dig bedre efter de første 3 dage. Må ikke spise bønner, ærter og majs, fordi de har for mange kalorier.

Dag tre:

Denne dag er så meget sjov, efter de første to dage, fordi nu kan du spise frugt og grøntsager, der er kombineret i de første 2 dage. Samme regler for forbudte frugt og grøntsager gælder stadig.

Dag fire:

For alle jer, der elsker bananer, er det din heldige dag. Hemmeligheden her er, at du kan spise op til 8 bananer denne dag og drikke 8 glas skummetmælk. Suppe er stadig til stede i store mængder. Dette vil hjælpe dig med at håndtere dine slik cravings.

Dag fem:

Dette er en kød og tomater dag. Du skal købe oksekød eller kylling mødes, og omkring 6 friske tomater. Du bør drikke en masse vand denne dag, omkring 8 glas, fordi suppe kost hemmelige denne dag, er at vaske syrer fra din krop.

Dag seks:

Denne dag er lavet til kød og grøntsager. Det er tid at begynde at spise normalt igen. Gå langsomt, men du kan spise omkring 2 portioner af kød og bladgrøntsager grønne grøntsager i løbet af kost. Du kan spise suppe én gang, hvis du er træt af det nu.

Dag syv:

For ris og kulhydrat elskere, vil dette være den bedste dag i løbet af kosten. Du bliver nødt til at spise 1 skål suppe og nyde sorte ris så meget som du ønsker.

Denne diæt er en stor en, og følge de små hemmeligheder, tips og tricks du kan virkelig tabe nogle gode mængden af ​​fedt i 7 dage.

Aktuelle artikler