Mad, der gør dig fed, uden at du selv at vide det

Der er nogle såkaldte intelligente fødevarer, der faktisk er farligere end junkfood, fordi de er i forklædning, og du behøver ikke styre dine portioner tro, at de ting, du spiser, er sundt. Og med denne mad, går som man siger: En anden på læberne kan koste dig en masse fedt på dine hofter.

Mad, der gør dig fed, uden at du selv at vide det

Disse er faktisk nogle af de mest farlige fødevarer, der vil gøre dig tage på i vægt, uden selv at vide det. Den øverste liste over wannabe sunde fødevarer:

1.. Frugtsaft

Frugtsaft er en dårlig idé, altid. De er fulde af sukker, og de indeholder en masse tilsætningsstoffer, idet de fleste af dem den reelle procentdel af frugt er mindre end 10%. De har også smag tilsætningsstoffer og farve tilsætningsstoffer, og de indeholder så meget som 400kcal per flaske. Undgå dem under enhver pris. Gør grøn te hjemme og bære den rundt i en flaske. Eller bare drikke masser af koldt naturligt vand.

2.. Dåsemad

Dåsemad er en stor no-no. Det ser måske nemt at forberede og lækker, men det er som regel fyldt med sukker, kunstige sødestoffer og tilsætningsstoffer, der vil gøre det forblive frisk i længere tid. Vælg altid friske, rå mad, når du kan.

3.. Frosne middage

Frosne middage er virkelig alvorlig trussel mod alle de Weight Watchers, da de ikke ved, at dette så kaldes, lav kalorier dåsemad, faktisk indeholder en masse mere salt. Store mængder af natrium er virkelig farligt for din krop.

4.. Tørret frugt

Tørret frugt indeholder så meget sukker og kalorier, at de skal være ulovligt for Dieters. De har 6 gange flere kalorier end den samme frugt, før de bliver tørret. Du kan også spise mere tørret frugt end frisk frugt, fordi det synes mindre. Men du behøver ikke blive lokket til at tro det kan erstatte den ægte vare.

5.. Myslibarer

Müsli barer er næsten lige så kaloriefattige som Snickers. Og de indeholder så meget sukker som Mars. Så du skal ikke være nemt narret til at tro, at de er sunde, fordi de indeholder korn. Sandheden er, at de er pakket med olie og additiver for at gøre dem sprødere og lækrere.

6.. Sportsdrikke

Sportsdrikke er ligesom frugtsaft, fordi annoncerne gøre dig tror, ​​at de er et must, sunde, energigivende og hvem ved hvad ellers. Sandheden er, at de i virkeligheden er blot farvet vand, tilsat sukker, og de er ikke sundt, og heller ikke nødvendig. De eneste mennesker, der kan drage nytte af dem er super atleter, der forbrænder store mængder af kalorier i løbet af deres uddannelse, og de har brug for sukker rush efter træningen for at genopbygge deres krop.

7.. Frugt yoghurt

Frugt yoghurt eller anden måde er ved at blive mere og mere populære, fordi folk tror, ​​de er fedtfattig. Nå, ikke tillid til, at fordi hvis producenterne skåret på fedt, de bare tilføje en masse mere sukker til at fremme smagen.

8.. Reduceret fedt jordnøddesmør

Reduceret fedt jordnøddesmør er endnu værre for dig, end den almindelige jordnøddesmør. Faktisk, hvis du finde økologiske jordnøddesmør uden tilsætningsstoffer, der er en god mulighed for en snack på en stigning kage, men ikke spise mere end 2 skeer om dagen.

Disse er mine tips til sommer, fordi jeg ikke kan lide slankekure og holder øje om vægt. Træffe sunde valg kan faktisk hjælpe dig en masse, for at tabe sig uden selv at vide det.

Del dine tanker med mig i kommentarerne, og venligst nævne noget mad type, der er farligt, og gør dig fedt uden selv at vide det. Hvad er de mest overraskende fødevarer, som du troede var sunde, men faktisk er de ikke?

Aktuelle artikler