Ondt ikke mere! hvordan du gendanner fra ømme muskler efter træning

Vi har alle været der før, har du en god træning på mandag følelse af energi, nice og sund. Så vi vågner op tirsdag morgen og føle alt, hvad vi gjorde i mandags. Muskelømhed er uundgåelig, når det kommer til at komme i form. Her er hvordan du kan inddrive hurtigere og lindre smerten.

Ondt ikke mere! hvordan du gendanner fra ømme muskler efter træning

Den største misforståelse er, at muskelømhed er tegn på en god træning. Dette kunne ikke være længst væk fra sandheden, fordi ømhed har intet at gøre med den type træning, vi gør, men mere om, hvordan form vores kroppe er. Når dine muskler opbygge immunitet over for de typer af træning du laver, vil ømhed du føler gå væk. Når dette sker, er det første tegn til at ændre din træning.

Læse artikler på nettet vil foreslå en masse gode ting at hjælpe med at bekæmpe muskelømhed. De taler om at få den rette mængde hvile, arbejder protein i din pre og post workout shakes, samt andre ernæringsrelaterede helbredelsesmetoder. Disse artikler er korrekte, hvis du ønsker at bekæmpe ømhed i løbet af en uge eller deromkring, men hvis du er på udkig efter hurtige løsninger på dagen at arbejde ud eller dagen efter, er der kun et par ting, du kan gøre.

1.. Tilføjelse i et køligt ned til slutningen af ​​din træning

Efter vi workout, er de fleste mennesker trætte og deres muskler er trætte. De ønsker ikke at tænke på at gøre mere arbejde, der vil gøre dem til at føle værre. Nogle gange har vi ikke tid til at komme i et køligt ned, fordi vi gjorde alt, hvad vi kunne for at få vores træning færdig i tide.

Tilføjelse på et køligt ned til slutningen af ​​din træning, vil hjælpe med at bekæmpe muskelømhed. Det hjælper til at nedbringe hjertefrekvensen i en normal og sikker måde i stedet for bare at forlade gymnastiksalen med din puls forhøjet. En cool ned, vil hjælpe med at bryde op mælkesyre i musklerne, der skaber ømhed og kramper i løbet af natten, når vores kroppe er dehydreret. Den bedste ting en køle ned vil gøre for vores krop er med til at holde blodet cirkulerer til de muskler, der er blevet trætte hele træningen.

Dette medvirker til at tømme affald bygget op i leddene og bringe mere ilt til det område, der har brug for det mest. Den kølige ned bør bestå af lette bevægelser for en 5-10 minutters periode. Langsom jogging, lys stationær cykel arbejde eller lette vægt bevægelser for høje reps tæller som en køle ned.

2.. Aktive kølige downs hjælp self myofascial release

Hvis der ikke er tid til at køle ned, nedbryde de knuder tilbage i vores muskler efter at have arbejdet ud eller stressende aktiviteter er den næstbedste planen. Frigivelsen af ​​proteiner forårsager udviklingen af ​​knuder i musklen.

Knob, der efterlades ubehandlet mærke muskler ufleksibel og stramme og mindske en muskel evne til at fungere og kontrakt ordentligt. Knuder kan også forårsage kroniske muskelspændinger, ledsmerter og dårlige arbejdsstillinger.

Self Myofascial frigivelse omfatter brugen af ​​et skum roll eller hård gummibold og krop tryk til massage muskler. Det hjælper til at mindske mikro-sammenvoksninger, der fører til dannelsen af ​​muskel knob. Disse mikro-sammenvoksninger stimulere frigivelsen af ​​healing proteiner, hvilket fører til en stigning i muskel tæthed og stofskifte. Det fungerer også som en dyb tissue massage for muskel og vil hjælpe frigive mælkesyre og affald, der bygger op efter at have arbejdet ud. Den bedste del er, at denne type ømhed frigivelse kan gøres derhjemme, ved hjælp af gulv eller væg for at hjælpe ramt målrettede områder.

3.. Tag en kontrast bad efter træning

Noget, der har været praktiseret siden oldtiden, er hydroterapi, nu betegnes som kontrast brusere. I 1886 var Sebastian Kneipp bog My Water Cure, den første model til at varetage hydroterapi ind i hjemmet. Ideen er at stå under varmt vand i et minut derefter skifte det over til koldt vand i et minut og gentag for i alt 10 minutter. Denne proces bidrager til at stimulere opsvinget i kroppen og har været brugt til eliteidrætsudøvere siden de gamle grækere.

De brugte badehuse med separate temperatur bade til at bevæge sig ind og ud af. Dette er en hurtig og effektiv tilgang til at reducere ømhed efter du arbejder ud, fordi det tager kun 10 minutter ud af dagen og vil finde sted i dit eget brusebad, som du ville forhåbentlig tage efter din træning alligevel.

Muskelømhed er noget, som alle, der arbejder ud, vil beskæftige sig med hele deres levetid. Det kommer og går, som vi fortsætter med at få mere fit, men hvis du ved, hvordan man tager de nødvendige skridt kan det være noget, der ikke overtage dit liv. Ordentlig ernæring og aktiv udspænding vil reducere ømhed over tid, men hvis du er på udkig efter noget til at hjælpe med ømhed på en given dag, kan du prøve de aktiviteter, der er nævnt ovenfor, og føle ømhed forsvinde.

Aktuelle artikler