Pilates vs yoga

Du er ikke slags person til at gøre aerobic, boksning eller enhver anden form for en mere dynamisk wokout. Du har brug for en afslappende øvelse, der vil stramme dine muskler og hjælpe dig med at gendanne din indre balance. Du kan bare ikke gøre op dit sind om at gå til Pilates eller Yoga. Vi besluttede at sammenligne de to, og hjælpe dig med at afgøre, hvilken en der er "mere dig". Begge Øvelser vil tone dine muskler og styrke din kerne, men de er begge helt anderledes.

Pilates vs yoga

Yoga

Yoga er, i sin essens, den enhed af krop, sind og sjæl. Yoga vil gøre dig opmærksom på din krop, dens bevægelser og dens kropsholdning. Det vil gøre du føler dig fyldt med energi endnu fredelige. Yogier mener, at denne rutine er terapeutisk for både sind og en krop.

Yoga vil bidrage til at styrke dine muskler og led, og du vil blive mere fleksibel. Yoga målrettet din hver muskel gruppe. Hvis du chosoe yoga, vil du lære at trække vejret ordentligt, og hvordan man bruger vejrtrækning teknikker til at frigive stress. Der findes mange forskellige typer af yoga, så du kan vælge en, der er lige noget for dig.

Pilates

Pilates arbejder også hele din krop, især din kerne, og retter sin balance. Pilates træning omfatter Pilates maskiner og mat øvelser. Det vil gøre dine muskler stærke og lean. Pilates virker på din koncentration, balance, centrering og vejrtrækning. I modsætning til yoga, er Pilates ikke beskæftige sig med din ånd, så der er ingen meditation. Også Pilates er mere koncentreret på din kerne, det tager sigte på din kerne. I modsætning til yoga, er der kun én type af Pilates.

Det er de væsentligste forskelle mellem Pilates og Yoga. Begge af dem vil få dig fit og stærk. Yoga kan synes langsom til dig, men du bliver svede og brænde fedt. Pilates kan sigte mod din kerne, men du vil få det danser-lignende krop.

Det alle bremser ned til dette: Hvis du er mere af en spirituel person, der tror på den åndelige side af verden, yoga er den rigtige rutine for dig. Hvis du ønsker at fokusere på ryggen og kerne, Pilates er for dig. Begge vil lære dig at trække vejret ordentligt, og begge vil strække dine muskler.

Hvis dette vil hjælpe dig med at beslutte, her er nogle berømtheder, der praksis, enten Pilates eller Yoga:

Jennifer Aniston, Lady Gaga, Miranda Kerr, Sting og hans kone laver yoga.

Amanda Seyfriend, Cameron Diaz, Sandra Bullock og Reese Witherspoon er fans af Pilates.

Aktuelle artikler