Sådan holde sig i form uden besvær

Giver dit bedste for at holde sig i form? Her er nogle tips, der vil hjælpe dig med at holde sig i form uden besvær.

Sådan holde sig i form uden besvær

Du har omsider formået at tabe sig, og nu du er bange for at få det tilbage igen? Du er bange for, at en simpel opdeling kunne friste dig til at spise for meget på måltid eller proppe dig selv med slik og fedt fyldt fødevarer i løbet af dagen? Eller måske er du bare bange for, at du absolut ikke vil være i stand til at opretholde vægten uden at sulte, svedtendens og gør overdreven træning? Nå, opholder sig i form er ikke et spørgsmål om at spise eller ikke spise, det er heller ikke et spørgsmål om tortur. Det er en velafbalanceret og sund livsstil, der primært betyder noget i at holde dig i god form og pasform. Følgende er et par tips til at hjælpe dig med at holde sig i form uden besvær og med et smil på dit ansigt!

Kost

Må ikke have enorme måltider. Spiser oftere, fire til fem gange om dagen, og vælg en ligevægt kost. Din mad skal indeholde alle de essentielle næringsstoffer din krop behov, såsom proteiner, fedtfattig ingredienser, kulhydrater og andre. Undgå stegning og give fortrinsret til kogt eller dampet kød og fisk, krydret med urter og ekstra jomfru olivenolie. Forbruge frugter og grøntsager af forskellige farver for hver farve indikerer tilstedeværelsen af ​​forskellige vitaminer. Og har det sjovt at udforske opskrifter fra forskellige kulturer: vil du lære mange nye måder at tilberede sunde og velsmagende måltider!

Naturlige slik

Hvis du har en pludselig trang til noget sødt, grab et æble eller en banan. Hvis sent på aftenen, du bliver fanget i ønsket om chokolade, spise tangeriner i stedet! De er rige på bromaline, der har muskel-afslappende egenskaber, og de vil gøre dig sove bedre.

Fysisk aktivitet

Walk når det er muligt og forsøge at tilbringe så meget tid som du kan uden. Frisk luft og bevægelse vil give positiv energi og holde dig fra at være dovne derhjemme.
Tag trappen i stedet for elevatoren.

Når du er hjemme, gøre mindst 15 minutter af øvelser på ethvert tidspunkt i løbet af dagen. De vil ikke gøre dig forbrænde fedt, men de vil gøre du føler, at du gjorde noget godt for din krop, hvilket yderligere vil motivere dig til at opretholde en sund livsstil og holde sig i form.

Selv når du sidder i en stol eller på sofaen, kan du gøre din glute og mave øvelser. Det er nemt: bare klemme dine glutes så stram som du kan, holde squeeze i 10 sekunder, og slip. Gentag så mange gange som du kan. Det samme gælder for mave øvelser: kontrakt dine mavemuskler, hold sammentrækning i 10 sekunder, frigivelse og gentag.

Og dans! Sæt din yndlingsmusik på og flytte, gynge, hoppe og hop rundt i huset, så vilde som du kan! Du vil forbrænde fedt og øge dit humør og energi niveauer, og samtidig have masser af sjov.

Sleep


Sørg for, at du altid får en god nats søvn. Selv under hvile, brænder din krop kalorier. Men hvis du sover mindre, bliver dit stofskifte langsommere, og du vil miste mindre kropsfedt i løbet af dagen.

[Læs: Sådan får du en god nats søvn ]

Urteteer

Hvis du spise på middag eller drikke noget mere vin end normalt, afvænning din krop dagen efter med urtete og friske salater og frugter.

Dagligvarer

Aldrig gå på indkøb med en tom mave. At være sulten vil gøre køber en masse usunde og unødvendige fødevarer, og du vil ende med at bruge mere.

[Læs: 4 superfoods til at gå nødder til ]

Nye klude og kropsolier


Køb dig et par nye kjoler. Den måde, du ser på dem, vil du føle dig tilfreds og bede dig om at tage mere vare på din krop og holde sig i form.

Find nogle pæne, naturligt parfumerede hud toning olier. Deres afslappende eller energigivende duft vil forbedre dit humør og følelse af velvære, samtidig med at deres toning og opstrammende egenskaber vil genoprette din huds elasticitet.

[Læs: sundhedsmæssige fordele og anvendelser af gulerod olie ]

Aktuelle artikler