Top 10 kendis booty øvelser

Tone din røv og få røde løber klar med disse enkle øvelser anbefalet af celebrity trænere!

Top 10 kendis booty øvelser

Jeg er altid seraching på nettet efter videoer på nye øvelser, men kendte fitness trænere er min favorit. Hvis de var gode nok til Megan Fox, J Lo, Lady Gaga, Rihanna, Jessica Alba, Eva Longoria, Jessica Biel og andre hotties til at arbejde på deres kroppe, bør de være godt nok for resten af ​​os, ikke? Hvad jeg elsker ved disse øvelser, træning og kost planer, er det faktum, at de gør du nå dit mål hurtigt.

Celebs don 't har en masse tid, men så igen, hvem gør? Det er det faktum, at de har brug for at ændre deres kroppe for forskellige roller i blot et par måneder, der gør deres trænere udarbejde en plan, der får hurtige resultater. Forestil dig at skulle bulk op til at gøre Tomb Raider eller noget på blot et par måneder, og derefter at skulle tabe sig eller få blødere for en ikke-action film rolle. Disse giver dig mulighed for at få hurtige resultater på blot en måned eller deromkring, hvis du arbejder hårdt. Få at Hollywood krop med disse enkle øvelser.

Harley Pasternak

Måske den mest berømte celebrity fitness-guru, Harley arbejder med Lady Gaga, Jessica Simpson, Hilary Duff, Kanye West, Katy Perry og Megan Fox. Træneren har tonsvis af øvelser, som du kan prøve, men han anbefaler også, at du gør en masse cardio. Gåture, løbebånd, løb, ridning en cykel, gå på trapper, du navngive det. Tjek hans røv øvelse, der sculpts dine ben så godt.

Stå foran en stol, så din ryg er vendt mod det. Efterlad 02:58 fødder plads mellem dig og stol. Bøj højre ben en anelse og sætte foden på sædet bag dig. Holde dig tilbage lige, bøje venstre knæ 90 grader, så din højre knæ begynder at gå mod gulvet. Som højre knæ inches mod gulvet, sørg venstre knæ ikke passerer tæerne. Vend tilbage til startpositionen og gøre ti reps. Skifte side og gentag. Må 3 sæt pr side. Se videoen for flere tips om, hvordan man får en krop som Megan Fox.

Gunnar Peterson

Hvis der er en myndighed på støvletter, det være Jennifer Lopez træner Gunnar Peterson. Han viser os, hvordan at få det byttet, at mænd over hele verden er sukke over. Tjek Petersons nem øvelse, du kan gøre derhjemme uden rekvisitter.

Stå med fødderne parallelle, arme i siderne. Tag et stort skridt baglæns med venstre fod.

Vend så din overkrop ansigter hele vejen til venstre, og drej begge fødder, så din venstre fod vender fremad, og din højre fod vender ud (hælen på venstre fod er vinkelret på højre). Lavere hænder mod gulvet over venstre ben, være omhyggelig med at holde venstre knæ på linje med venstre ankel. Pivot tilbage til centrum og gentag på den modsatte ben. Gør 12 til 15 reps, derefter skifte side. Gunnar viser os også hans andre øvelser i denne video.

Donovan green

Grøn er træner for "Teen fitness" magasin, og han optrådt på Oprah, Dr. Oz show, Highway to Sundhed film og andre. Mænd og kvinder overalt elske sin no nonsense holdning til motion.

Stå med fødderne fra hinanden lidt bredere end dine hofter. Tag en håndvægt i hver hånd, bøje dine albuer, så dine hænder er næsten til dit ansigt. Gør grundlæggende squats, mens du holder vægtene, og holder din ryg lige og maven gemt i. Det er vigtigt at fastholde den rigtige kropsstilling mens du gør øvelsen, fordi hvis du ikke gør det, vil en hel anden gruppe af muskler skal trække alle vægten og din røv vil føle nogen effekt overhovedet. Watch Donovans "Butt Blaster" workout video nedenfor for flere tips og øvelser.

Jackie warner

Warner har sit eget tv-show dedikeret til fitness, hvor hun viser os hvordan man kan arbejde ud berømthed stil og få varme kroppe på ingen tid. I hendes show "Work out", hun viser os en ballet bevægelse, elevatorer og toner backside, men også dine lår og kalve - Den plie squat.

Dette kræver en passiv rotation af hofterne, så du bliver nødt til at indstille afstanden mellem dine fødder efter din krops fleksibilitet. Dine fødder kan holdes sammen eller fra hinanden så langt som de vil gå, mens tillader dig at gøre øvelsen. Så start med fødderne samlet. Roter din fod udad, så dine tæer peger på siderne. Hold ryggen lige og din mave i. langsomt squat ned så langt som du kan gå, og så komme op igen, din ryg stadig lige. Lad ikke dine hofter og numse gå tilbage og ud, da dette vil sænke effekten. Mens du går ned, lårene gøre alt arbejdet, men når du kommer tilbage op, det er bagsiden af ​​dine ben og din røv, der trækker din vægt. Når du er tilbage op, klemme dine glutes sammen. Hvis du gør øvelsen med fødderne fra hinanden, så sørg for dine knæ altid peger direkte over tæerne for at undgå at tilføje pres på dine knæ. Du kan også gøre 20 af disse med fødderne sammen, og 20 med fødderne fra hinanden. Se videoen for at se Jackies hele kroppen workout.

Ana Caban

Den pilates guru viser os, hvordan man får en fast og munter røv i lige uger ved at følge hendes motionsplan. Da pilates er en full-body øvelse system, der bruger en række maskiner og andre rekvisitter, skal du bruge en træningsbold.

Lig fladt på ryggen, med lavere ben og fødder på bolden, tæer peger op, dine knæ straight. Hvil dine arme på gulvet væk fra din krop til at få stabilitet under træningen. Brug dine mavemuskler og numse, dine hofter løft fra gulvet, så din krop danner en lige linje. Må ikke løfte dine hofter for høje til at undgå at lægge for meget pres på nederste del af ryggen. Skuldrene bør forblive på gulvet. Brug nu dine fødder til at trække bolden mod dig, indtil dine fødder rører bagsiden af ​​dine ben. Hold vejret i, og derefter ruller bolden tilbage med fødderne, udånding. Gentag 20-30 gange, og tjek videoen for mere røv toning pilates øvelser.

Craig balantyne

Denne berømthed træner har også arbejdet med Megan Fox. Er der en træner i byen, at denne pige ikke gå til? Et par år tilbage, Craig designet et program kaldet "Booty løft" for en klient, og disse øvelser er blevet fitness must-haves.

Craig sværger ved den laterale lunge. Det er en nem øvelse med ingen vægte eller andre rekvisitter, og du kan gøre det derhjemme. Hvis du ønsker at gøre det hard-core, hold vægte hænder under hele øvelsen, men det vil fungere fint uden dem, også.

Stå med fødderne lidt fra hinanden. Tag et stort skridt til siden med din højre fod, og sænke din krop i en hugsiddende stilling, lige ryg, dit venstre ben også lige. Gå tilbage til startpositionen og derefter kaste med din venstre fod til din venstre side. Gøre mindst 20 af disse til hver side. Lunges kan også gøres på forsiden eller bagsiden, hvis du ønsker at arbejde ud hele din ben og forskellige muskelgrupper.

Michael george

George arbejder med skuespillerinder som Megan Fox, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Jennifer Garner, Julianne Moore og Meg Ryan. Disse er alle alvorligt varmt damer i forskellige aldre og kropstyper, så George plan kan arbejde for nogen. Hvis du ønsker at tabe sig, hans kost-og motionsplan består af 1.200-1.600 kalorier om dagen, seks dage om konditions-og styrketræning, ikke springe morgenmaden over og spise seks små måltider om dagen.

"Du er nødt til at holde din krop næring hele dagen. Gå ikke ind i kosten mode og sulte! Spis små måltider, sigter efter gode kalorier og mindre forarbejdede fødevarer, og ikke springe styrketræning. Det vil ikke hovedparten dig op, vil det i stedet gøre din krop arbejde som en ovn, brændende alt fedtet samtidig bygge magert muskelvæv, "siger George.

Så gør George anbefaler ikke nogen øvelse i særdeleshed. Da han arbejdede sammen med Megan Fox for sin rolle i Transformers filmen, hun gjorde timers cardio og red en stationær cykel for miles og miles. Sørg dette får ind i din fitness rutine, så du vil opbygge puls, udholdenhed og arbejde hele din krop, krigsbytte inkluderet.

Chris powell

Powell er kendt som "Extreme makeover: Vægttab edition" fitness-guru. Han har arbejdet med Hollywood royalty i årevis, og han deler sine tips og tricks på hans hjemmeside. Han har også et program kaldet "Total Body Transformation", hvor han har til formål at vise folk, hvordan man kan ændre deres livsstil, kost-og motionsvaner. Powell vil have os til at gøre og vedligeholde sunde rutiner, men her vil vi bare nøjes med hans foretrukne bytte øvelse - den dybe squat.

"For at maksimere stimulation af glutes, skal den krølle på din hofte være under toppen af ​​dit knæ, når du når bunden af ​​bevægelsen." Siger Powell.

Stå med knæene let bøjede, fødder skulder-bredde fra hinanden, og tæer peger lidt udad. Sænk din krop så langt som du kan ved at skubbe dine hofter tilbage og bøje i knæene. Udvid dine arme frem som en modvægt. Tryk igennem hælene tilbage til stående stilling for at fuldføre bevægelsen. Gør 20-30 reps.

Rachel robinson

Du husker måske Rachel fra Real World show, hvor hun sparkede både mandlige og kvindelige konkurrenters skod. Dette er en alvorlig fit dame viser os, hvordan man får en munter, varm røv med en let øvelse.

Kom ned på gulvet, og ligge med ret ryg, arme til dine sider. Bøj knæene, så dine fødder er solidt plantet på gulvet. Holde skulderbladene på gulvet, løft hofterne så højt op som de vil gå, og klem din glutes sammen, når du når den maksimale højde. Lavere tilbage til startpositionen og gentag. Gør mindst 30 af disse en dag, og du vil føle effekten i en uge!

Steve Zim

Hollywood hottie Jessica Biel har rost Zim s træning offentligt, siger, at dette er det program, der hjalp hende med at få kroppen af ​​hendes drømme. Zim er en af ​​de mest berømte Hollywood trænere, og du kan finde masser af tips og råd på sin hjemmeside zimfit.com.

Du bliver nødt til at gå til gymnastik for denne ene. Ligge med forsiden nedad på benet vægt maskine, og placere dine fødder under den del, der løfter vægte. Hold siderne for balance. Bøj knæene, så du bringer vægten mod din røv og ryg. Gør dette langsomt, og sænk den langsomt tilbage til udgangsposition. Dette vil løfte og tone din røv og også løse eventuelle ryg ben problemer, som du måtte have. Fungerer som en charme!

For flere tips om, hvordan man får et organ, der er røde løber er klar, så tjek disse artikler: Få en krop som Rihanna, tone din mave i tre nemme trin og finde ud af , hvordan du får fantastiske fit arme.

Aktuelle artikler