Undskyldninger, undskyldninger, undskyldninger! tage kontrol over dit liv til at have bedre resultater i gymnastiksalen

Den hårdeste ting er at gå ind i en andens smukt holdt hjem og opfylde sin out-of-form ejer. Prioriteter har skiftet gennem årene for at tænke, at vores hus og vores ejendele er, hvad vise folk, hvem vi er.

Undskyldninger, undskyldninger, undskyldninger! tage kontrol over dit liv til at have bedre resultater i gymnastiksalen

Dit rigtige hjem er ikke nogle lejlighed eller hus, er det din krop. Det er det eneste, du vil eje resten af ​​dit liv og er den eneste ting, som du virkelig kan tage sig af. Du har et valg enten at tage vare på dig selv eller bare at lade tiden gå sin gang. Flertallet tager valgmulighed to.

Du kan være en del af det mindretal, der tager sig tid til at se, hvad de spiser, og finde tid til at arbejde ud hver uge. Den største ting, der sætter mindretallet fra hinanden, er den omstændighed, at de er i kontrol af deres liv ikke at komme med undskyldninger.

Almindelige undskyldninger

Alle, uanset om du er i flertal eller mindretal, har gjort undskyldninger før for noget i vores liv. De mest almindelige undskyldninger, når det kommer til at arbejde ud, er:

  • Jeg har ikke tid
  • Jeg er for træt
  • Jeg er i dårligt humør
  • Jeg har ikke lyst til det
  • Jeg har brug for at slappe af
  • Jeg vil starte forfra næste uge
  • Jeg vil gøre op for det

Forstå dine undskyldninger er nummer et skridt til at tage kontrol over dem. Nedskriv dine mål for 1, 3 eller 6 måneder derefter skrive ned nogen undskyldninger, som du vil bruge på en normal basis for alle aspekter af dit liv. Sæt det stykke papir, du har disse mål og undskyldninger om på et sted, vil du se hver morgen. Læse over dem hver morgen og gøre et punkt at ikke lade dig være lede på afveje af disse undskyldninger. Kendskab til de undskyldninger, du vil bruge hver dag, før du forsøger at bruge dem, vil hjælpe dig med at tage kontrol af hver dag.

Når det kommer til at arbejde ud, har vi ikke altid føler 100% hver dag, og det gør det sværere at gøre, hvad vi skal gøre i gymnastiksalen. Det kommer til at tage lidt mere end bare kontrollere dine undskyldninger, selvom blot ved at gøre, at du er mere motiveret end de fleste.

Motivation er ikke det samme som engagement

Det næste skridt er at forstå forskellen mellem motivation og engagement. Når flertallet taler om at arbejde ud de vil sige, hvordan motivation er, hvad der holder dem på sporet. Dette er ikke helt sandt, vil motivationen holde dig på sporet for en bestemt dag, men engagement er det, der holder dig i gang for måneder eller år. At tabe eller vinde styrke, du skal være forpligtet til at opnå dine mål, at bare gå til gymnastik, du er nødt til at være motiveret for at given dag.

At være begået, er en langt hårdere ting at udrette end blot at få motiveret.

Lytte til en bestemt sang eller ser en video på YouTube kan få dig motiveret til at gå til gymnastik. Det vil ikke hjælpe med dit engagement, og dette er grunden til målopnåelse og forstå dine undskyldninger er så vigtig. Når du har nået det niveau, hvor du er i kontrol over dine undskyldninger, vil du fokusere mere på dine mål. Antallet en grund de fleste folk holder op eller give op på at gå til gymnastik, fordi de ikke har nået deres mål.

Langt de fleste af disse mennesker ikke har det engagement, som er nødvendigt for at nå deres mål.

Indstil kort-og langsigtede mål for, hvad du vil, om det er i livet eller med din fysiske form. Dine kortsigtede mål vil være din motivation for hver uges træning, vil dine langsigtede mål guide din vilje til at nå, hvad du virkelig ønsker. Vær så specifik som muligt, når du angiver dine mål.

Find en træning, som du kan lide og gøre det til et mål at fortsætte arbejdet ud som det er uden at foretage nogen ændringer. Hvor meget vil du ønsker at tabe realistisk? Husk at miste et pund om ugen er oppe i 80-100% vifte af mennesker i verden. De fleste mennesker mistede omkring et halvt kilo om ugen eller mindre. Gør dine mål realistiske og ens, du forudser at nå.

Aktuelle artikler