3 bedste hund fødselsdagskage opskrifter

Er din elskede pooch fejrer en fødselsdag? Du ønsker at overraske det med noget helt specielt? Hvad med en kage lavet rager til din hund? Afrejse 3 bedste hund fødselsdagskage opskrifter.

3 bedste hund fødselsdagskage opskrifter

Før du overhovedet begynder bagning, er du nødt til at forstå, at bage en kage til din hund ikke er det samme som at bage en kage til mennesker. Hunde bør ikke gives sukker, så undgå det i dine kager. Også de kan lide deres kager helt anderledes.

1.. Bacon og kylling hund fødselsdagskage

Ja, du har læst det rigtigt - bacon og kylling. Jeg ved det ikke rigtigt lyde som en kage til dig, men de er nogle af din hunds yndlings ting, right? Din hund vil elske den kage, tro mig.

For at gøre denne kage, skal du bruge: 3 kopper mel, 1 spsk bagepulver, ½ kop blødgjort margarine, 6 æg, ½ kop majsolie, 2 krukker af anstrengt kylling babymad, 2 kopper ituskårne gulerødder, yoghurt og 3 strimler af sprød bacon skåret i stykker.

Bland mel med bagepulver i en skål. Pisk blødgjort margarine, tilsæt æg og majsolie og bland det hele godt sammen. Tilsæt kylling babymad, gulerødder og mel bagepulver mixute. Bland det hele godt sammen og bage indtil gjort.

Skær i to lige store svampe. Smøre yoghurt på den første svamp, dække med den anden og pels hele kagen med yoghurt. Pynt med sprød bacon og hvis du kan lide tilføje nogle hotdogs.

2.. Beef Jerky hund fødselsdagskage

En anden kombination, der lyder noget som en kage til dig, men det vil gøre din hund den lykkeligste hund i hele verden. Forkæl din hund med denne specail beef jerky kage.

Du skal bruge: 1,5 kopper mel, 1 spsk bagepulver, ½ kop blødt smør, ½ kop majsolie, 2 krukker af anstrengt oksekød babymad, 4 æg og 3 strimler af beef jerky.

Pisk smør, indtil blødgjort og tilføje majsolie, oksekød babymad og æg. Bland alt godt sammen. Kombiner de tørre ingredienser i en separat skål og tilsæt dem til blandingen. Smuldr beef jerky og tilsæt i blandingen. Hæld blandingen i en brødform og bages i ovn i cirka 1 time på 200C, eller indtil gjort. Afkøl kagen helt.

Coat hele kagen med glasur lavet af almindelig yoghurt eller hytteost for eksempel. Pynt med lidt mere crumbeled beef jerky og overraske din hund med en lækker fødselsdagskage.

3.. Jordnøddesmør og gulerod hund fødselsdagskage

Ok, fint, du vil have en sød kage til din hunds fødselsdag, er det en kage efter alle. Alligevel bør du ikke bruge sukker, men der er noget du kan gøre. Tjek opskriften på jordnøddesmør og gulerod kage til din hunds fødselsdag.

For at gøre denne kage, skal du bruge: 1 kop mel, 1 tsk bagepulver, ¼ kop jordnøddesmør, ¼ kop majsolie, ⅓ kop honning, 1 kop ituskårne gulerødder og 1 æg.

Bland mel og bagepulver sammen. Tilføj alle de øvrige ingredienser én efter én og bland dem thouroughly med en spatel. Hæld blandingen i en gryde og bages i ca 30 minutter eller indtil den er gylden.

Uanset hvilken af ​​disse kager, du vælger, jeg er sikker på din doggy vil absolut elske dem. Hunde fortjener at føle sig speciel, ikke? Vælg hunden fødselsdagskage opskrift, du kunne lide det bedste og gøre det til din hunds specielle dag.

Aktuelle artikler