3 lækre lavt kalorieindhold vegetariske opskrifter til vægttab

Folk normalt tror, ​​at vegetarisk mad er smagløst. De har også tendens til at tænke, at det er som standard lav i kalorier. Nå, ingen af ​​dette er sandt. Vegetarer brug for at tabe nogle vægt fra tid til anden også. Her er 3 lækre og lav i kalorier vegetariske opskrifter til vægttab. Egnet for kødædere og altædende også!

3 lækre lavt kalorieindhold vegetariske opskrifter til vægttab

1.. Fyldte zucchini

Zucchinis er meget velsmagende og meget sunde grøntsager. De kan tilberedes på mange måder, men jeg personligt elsker denne særlige opskrift. Prøv vegetar fyldte zucchinis.

Ingredienser til fire personer: 2 store zucchinis, 1 stort løg, 2 gulerødder, 1 selleri, 1 kartoffel, 50 g ris, persille, olie, salt og peber.

Forberedelse: Vask zucchinis, tørre dem, skåret horisontalt i halve og øse ud af papirmasse. Hak løg, slibe gulerod, selleri og kartoffel. Hak zucchini papirmasse og persille. Forvarm en gryde med 1 spsk olie og steg løg sammen med gulerod, selleri og kartoffel. Tilføj zucchini papirmasse og persille og hæld 1 kop vand. Lad det simre i et par minutter, tilsæt ris, salt og peber. Ris behøver ikke at være helt kogt, vil det bages i ovnen.

Fyld hver zucchini skal med lige stor del af fyld og bage i ovnen til de er gyldenbrune på toppen. Serveres med frisk kål salat og fedtfattig hvid ost.

2.. White bønner gryderet

White Bean Casserole (via www.tableandspoon.com)

Dette er en af ​​de bedste vegetariske retter jeg nogensinde har prøvet. Jeg er helt forelsket i denne gryderet, efter jeg har prøvet det for første gang, og du vil også. For at gøre det, du har brug for: 500gr af ubehandlede hvide bønner, 3. peberfrugt - 1 gul, 1 rød, 1 grøn, 2 porrer, 3 store tomater, olie, salt og peber.

Sæt bønnerne i en gryde og hæld vand over. Bring i kog, stamme, hæld frisk vand og kog indtil gjort. Vær forsigtig med ikke at Kog det, forskellige typer af hvide bønner brug for en anden mængde tid, der skal gøres. Hak porren og lad det simre det på en spiseskefuld olie, indtil blødgjort.

Tag en bradepande og sætte porren på bunden. Tilsæt salt og peber og tilsæt anstrengte bønner. Arranger skiver af tomater og strimler af peberfrugt over bønnerne. Hæld noget af det vand, bønner blev kogt i over dit fad og bages i ovnen ved 175C i omkring en halv time, eller indtil væsken fordamper.

Serveres varm med frisk salat og yoghurt.

3.. Spinat burgere

Denne vegetarisk opskrift kan virkelig hjælpe dig med vægttab. Det er lav i kalorier og spinat er kendt for at være en stor dæmpe når det kommer til slankekure og tabe sig. Plus, det er super sundt og det øger dit immunforsvar.

For at gøre dine spinat burgere skal du bruge: ½ kg af spinat, 250gr af ris, 100gr af rasp, persille, olie, salt og peber.

Blanche spinaten i saltet vand, stamme det og lad det køle af. Skær den i små stykker. Kog ris, stamme det og bland det med spinat. Tilføj hakket persille og halvdelen af ​​brødkrummer. Hvis det stadig er for grødet, tilføje flere rasp eller mel. Coat hver burger i rasp og steges i varm olie. Serveres med creme sauce lavet af creme fraiche, citronsaft og hakket basilikum og timian.

Du vil kunne lide disse lækre opskrifter for sikker. Plus, vil de hjælpe dig på din vej til vægttab. Ekstra råd: drikke en masse vand og motion, er der ingen tabe med blot at ændre din kost.

Aktuelle artikler