4 lækre hjemmelavede kylling pølse opskrifter

Ligesom pølser, men kan ikke lide det faktum, at du ikke rigtig ved, hvad der er indeni? Prøv at lave din egen. For en endnu bedre og sundere udgave - prøve at lave kylling pølser. Her er 4 lækre opskrifter på hjemmelavede kylling pølser.

4 lækre hjemmelavede kylling pølse opskrifter

Før jeg giver dig den faktiske pølse opskrifter, jeg har brug for at informere dig om de ingredienser, du har brug for at begynde at lave dem. Først og fremmest skal du bruge en kødhakkemaskine samt en pølse maker. Hvis du vil have reelle pølser, skal du pølseskind så godt. Det er bedst at lade huden og nogle fedt på kødet, fordi pølser ikke er meget godt, hvis de er tørre. Efter dette, kommer selvfølgelig ingredienserne til hver enkelt opskrift.

1.. Børne kylling pølser

Dette er stort set den grundlæggende opskrift på kylling pølser, de kaldes "kids 'pølser", fordi de ikke er for krydret og er derfor velegnet til børn. Du vil elske dem også. Det er et meget mildt, men også en meget velsmagende opskrift. For at gøre disse pølser, du skal bruge: kyllingekød, salt og nogle peber. Mængden af ​​ingredienser afhænger selvfølgelig af, hvor mange pølser du ønsker at gøre.

Grind kødet i kødhakkemaskine og sætte det i en skål. Krydr med salt og peber og bland det hele godt med hænderne. Må ikke lægge for meget peber, hvis du laver pølserne til dine børn. Stuff hver pølseskind med den samme mængde kød blanding. Du kan nu stege pølser, grill dem eller fryse dem til senere.

2.. Italiensk stil kylling pølser

Nu, dette er en krydret pølse opskrift, men det er absolut lækker. For italiensk stil kylling pølser du har brug for: hakket kyllingekød, salt, peber, cayennepeber, basilikum og en masse af hvidløg.

Grind alle ingredienserne og bland dem sammen. Kram kunsttarme og voila - en lækker, krydret og velsmagende hjemmelavet kylling pølser. De er bedst, når grillet og serveret med frisk salat. Du kan også gøre dem med tilsætning af mozzarella er de endnu yummier den måde.

3.. Tysk stil kylling pølser

Flytning til et andet land, og denne gang et land kendt for pølser. Prøv tysk stil kylling pølser. Du skal bruge: kyllingekød, løg, hvidløg, sennep, salt, peber, cayenne peber og spidskommen.

Grind kødet, hvidløg og løg. Knus spidskommen og bland alle ingredienserne sammen. Sørg for at blande alt godt, fordi sennep skal lige så spredt. Stuff pølseskind og bruge pølser højre væk. De kan ikke rigtig overleve for længe i et køleskab, men de vil gøre fint i en fryser. Serveres med kartoffelsalat, eller endnu bedre med sur kål kogt i øl.

4.. Kylling pølser med sol - tørrede tomater

Dette er en unik og elegant pølse opskrift. Det er perfekt, hvis du vil overraske dine quests med noget anderledes og super velsmagende. Du skal bruge: kyllingekød, sol - tørrede tomater, løg, hvidløg, salt, peber, cayenne peber, basilikum og oregano.

Grind kødet og hak tomaterne virkelig fint. Bland med resten af ​​ingredienserne og kram pølseskind. Disse pølser er bedst, når grillet, men de er også lækre, hvis røget. Brug dem til at lave en pølse og ost omelet eller tjene dem som en standalone måltid.

Har du prøvet en af ​​disse opskrifter? Jeg vil gerne høre, hvordan din hjemmelavede kylling pølser slået.

Aktuelle artikler