4 lavt kalorieindhold middag opskrifter til to

Jeg var altid lært, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, og at det er bedst at glemme alt om aftensmad. Men jeg har aldrig formået ikke at spise middag, men jeg fandt nogle lavt kalorieindhold middag opskrifter. Her er de.

4 lavt kalorieindhold middag opskrifter til to

1.. Caprese salat

Insalata Caprese eller Caprese salat er en lækker italiensk stil salat, der kan være en stor lavt kalorieindhold middag. Det kan ikke være nemmere at lave, men husk på, at for de fleste mennesker, det kommer som en mulighed, hvis de har haft en normal frokost.

Caprese er lavet med mozzarella, tomater, frisk basilikum og olivenolie. Det er alt - fire ingredienser. Skær tomater og mozzarella i ½ cm skiver og arrangere dem på en plade til at overlappe hinanden. Drys med ekstra jomfru olivenolie og salt smag. Tilføj enten hele eller hakkede friske basilikumblade og nyde en lækker salat.

Det er bedst at tjene denne salat med hvidløg brød eller fuldkornsbrød ristet i ovnen med lidt olivenolie. Må ikke bekymre dig for meget om kalorier i olie, olivenolie er virkelig godt for dig. Selvfølgelig, som så længe du bruger det moderat.

2.. Grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst (via www.copykat.com)

Kyllingebryster er en af ​​de gode kød, selv ernæringseksperter siger, du skal spise. De er ikke meget rig på kalorier, og indeholder en masse ingredienser, der er godt for dig. Forbered et lavt kalorieindhold middag med grillet kylling bryster.

Det er bedst at have en reel grill eller i det mindste en grillpande for at forberede dette. Skær kødet i tynde skiver og krydr med salt og peber. Spred et tyndt lag olivenolie over hvert stykke - det er meget bedre end at smøre grillen, fordi olien bliver mellem ribbenene på grillen, og du ender med mere end du ville. Grill kødet i 2-3 minutter på hver side. Pas på ikke at tørre det ud.

Serveres en stor vræle salat efter eget valg med grillet kylling. Jeg personligt foretrækker en blanding af gulerod, kål, rødkål og blomkål. Grind guleroden, slice den kål og adskille blomkål i små stykker. Krydr med salt, olivenolie og eddike. Du kan også tilføje afskallede græskarfrø i denne salat, de giver en super smag.

3.. Kylling og grøntsager tortillas

Jeg elsker absolut denne opskrift. Det tager kun 15 minutter at forberede, og så skal du bare sidde ned og spise. Det er frisk, det er sundt, og det er meget velsmagende. Her er hvordan du gør kylling og grøntsager tortillas.

Du skal bruge: 1 pakke af hvede tortillas, ½ pund kyllingebryster, 1 agurk, 1 stor gulerod, 2 tomater, 1 peberfrugt, salat og fedtfattig remoulade. Skær kyllingen i tynde strimler, og steg dem på 1 spsk olivenolie. Skær gulerødder, agurk og peberfrugt i strimler så godt, og skær tomat. Adskil 4 blade af salat. Opvarm 4 tortillas.

Stuff hver tortilla som følger: salatblad, kylling, grøntsager og 1 spsk fedtfattig remoulade. Må ikke bekymre dig for meget, og det har omkring 20 kalorier pr spiseskefuld. Rul tortillas op og serveres med friskpresset appelsinjuice. Yummy!

4.. Rejer spyd med sukkermajs

Dette er en stor lavt kalorieindhold middag opskrift. Det er forskelligt fra den regelmæssige kylling, så det er ganske god til at bryde op monotoni, og det er super velsmagende.

For at gøre denne lavt kalorieindhold middag for to, skal du bruge: 12 pillede rejer, 1 citron, salt, olivenolie og ½ pund frosne sukkermajs. Klem citronsaft og bland det med olivenolie og salt. Lad rejer i denne marinade i 10 - 15 minutter. Tråd tre rejer på hver spyd og gøre 4 spyd. Grill på en forvarmet grill, indtil pink og fast.

Kog majs, sæsonen med salt til din smag, og serveres med rejer spyd. Du kan også tjene rejer spyd med hvid bønne salat eller kartoffelsalat, men huske på, at de er en smule rigere i kalorier.

Kan du lide dem? Hvordan har de vise sig?

Aktuelle artikler