4 mest farlige fødevarer

Vi alle elsker at spise, right? Jeg mener der er så mange lækre typer af fødevarer i verden, at din mund begynder vandes bare ved at tænke på dem. På den anden side er der mad, der kunne dræbe dig - enten samtidig forbereder eller mens man spiser det.

4 mest farlige fødevarer

Dette er ikke så almindeligt mad og du ikke virkelig har en chance for at finde det på hvert hjørne. Dog kunne rejse hovedsagelig til Asien sikre, at du støder på disse typer af fødevarer. Tjek 4 mest farlige fødevarer på planeten.

1.. Puffer fish

Puffer fisk eller Fugu er sjovt udseende væsen af ​​havet. Du skal have set det i det mindste i tegnefilm - det er en normal flotte fisk, indtil det bliver bange. Så det bliver til en flød ballon med pigge. Tro det eller ej, det er en af ​​de mest dyrebare delikatesser i Japan. Det er også meget giftig.

Puffer fisk indeholder et giftstof kaldet tetrodotoxin, en nervegift 1200 gange stærkere end cyanid. Den største mængde af toksin er fundet i leveren, hud og æggestokke af fisken, men stadig hele fisken er giftig. Plus, kan tetrodotoxin ikke blive nedbrudt af varme, så madlavning fiskene hjælper ikke.

For at blive certificeret Fugu kok, er man nødt års helliget træning og passerer en afsluttende prøve, der omfatter forberedelse af Fugu for sig selv. Kun 30% af kokke bestå eksamen, og omkring 100 mennesker dør af indtagelse Fugu hvert år. Kun kød kan spises, men det skaber en bedøvende fornemmelse i munden.

Så hvorfor skulle man spise det, især hvis jeg fortæller dig, at en portion kan nå op til 300 $? De siger, det er lækkert, og at det bringer masser af sundhedsmæssige fordele. Alligevel ville jeg tænke to gange, før du prøver det.

2.. Dolkhaler

Dolkhaler betragtes som en delikatesse i Asien. Det er en virkelig grim skabning der ligner noget, der kom ud af filmen "Alien". Åh ja, det kunne dræbe dig også.

Den mystiske omkring dolkhaler er ikke helt klart. Nogle mennesker siger, at de ikke er giftige på alle, mens andre hævder, at de også indeholder tetrodotoxin. Men en masse mennesker er allergiske over for stoffer fra rogn, som er den eneste del af krabbe, der er spist.

Forbrugende dolkhaler kan føre til alvorlige allergiske reaktioner, åndedrætsbesvær, koma og død. Mangrove dolkhaler er ikke sikkert at spise, fordi de siges at indeholde ovennævnte tetrodotoxin.

3.. Snakes

Slanger er ikke rigtig yndlingsdyr blandt mennesker. De fleste af os er bange for dem, og for en god grund - slanger kan dræbe dig med et enkelt bid. På den anden side, i mange kulturer rundt om i verden er slanger værdsat som fødevarer.

Forberedelse slanger er generelt mere af en fare derefter spise dem er. Næsten alle snake toksiner nedbrydes ved kogning, så selv giftslanger er sikre at spise. Den første ting du skal gøre, når de udarbejder en slange, er naturligvis at fjerne toksin. Hvis den dårlige slange er tilfældigt i Vietnam eller Japan, vil giften ender i en flaske slange vin.

Snake vin er lavet med hælde slangegiften i risvin. Nogle gange er det hele slange lagt i vinen. Dette er kendt som Habu sake eller Habushu i Okinawa, fordi Habu slange er sat ind i vinen.

De siger, at vinen smager fantastisk, og at det hærder mange sygdomme. Det er dog ikke alle de giftstoffer opløst i alkohol, så du kan ende med at drikke en potentiel fare. Når toksin når maven, vil mavesyre sikkert opløse det. Men hvis du tilfældigvis har et lille sår i munden eller på maven væggen, kan du ikke føle, at godt.

4.. Ål

Ikke meget øje tiltalende, kan de være ganske aggressiv og er kendt for at bide - ål betragtes mad i Asien. Ål blod er giftigt for mennesker, og alle pattedyr, og visse former for ål - ligesom Morey Eel har endda giftige dynd på deres hud. Alligevel folk spiser dem.

Fange og forberede en Morey ål er lige så farlig som at spise det. Deres bid er giftigt, så du er i fare lige fra starten. Huden er giftig, blod og indre organer er giftige, så du skal være meget forsigtig, når du håndterer en Morey ål. Mindst én af de toksiner Morey ål har en hæmolytisk.

Dette betyder, at det nedbryder de røde blodlegemer og tillader ikke et sår til hæl. Plus, kan nogle af de toksiner ikke nedbrydes med madlavning - så kødet er ganske farligt at spise. Og alligevel folk spiser det. Tja, de siger det er lækkert og godt for dit helbred.

Så hvordan du føler dig om at prøve disse fødevarer? De er helt sikkert en fristelse, men jeg er nødt til at råde dig til at være meget forsigtig.

Aktuelle artikler