5 bedste opskrifter til en romantisk middag for to

Du har besluttet at lave en romantisk middag for to? Vidunderlig idé! Til denne middag for at være den bedst mulige, skal du bruge nogle ekstra specielle opskrifter til det. Vi præsenterer de opskrifter, du tager ansvaret for resten. Ikke lede længere, her er de: de 5 bedste opskrifter til en romantisk middag for to.

5 bedste opskrifter til en romantisk middag for to

1.. Østers for elskere

Hvis du nogensinde har læst om afrodisiaka skal du have hørt, at østers er en af ​​de stærkeste afrodisiaka i verden. Så for alle jer der kan lide mad og ønsker at varme op i atmosfæren, foreslår vi, at du prøve denne opskrift: "Østers til Lovers". Det er en garanteret succes for en romantisk middag for to.

Du skal bruge: 15 friske østers, 3 spsk olivenolie, 1 spsk eddike, 2 citroner, 1 tsk frisk rosmarin, 200ml hvidvin, 1 fed hvidløg. Vask østers grundigt i koldt vand og forsigtigt åbne dem ved hjælp af en tynd kniv. Tag østers kød fra skaller og sætte skaller i ovnen ved 150C at varme op.

I mellemtiden opvarmer olien i en gryde og tilsæt rosmarin. Kog i 30 sekunder og tilsæt finthakket hvidløg og hvidvin. Kog i nogle minutter og derefter tilføje eddike og citronsaft. Tag skallerne ud af ovnen, sættes tilbage kødet og hæld en spiseskefuld af sauce over hver østers. Det lyder godt, right?

2.. Ginger chicken

Det er almindeligt kendt, at ingefær er et elskovsmiddel, så hvis du ønsker at krydre din romantisk måltid lidt, skal du sørge medtage ingefær i det. Til denne opskrift skal du bruge: 8 kyllingevinger eller en samme mængde kyllingekød for dit valg, 1 liter grøntsagssuppe, 1 gulerod, 1 løg, 1 selleri, 1 spsk olie, 1 spsk sukker, 1 tsk ingefær, tomatsauce, 1 chili peber og lidt honning.

Kog kylling vinger i suppen sammen med hakkede gulerødder, løg og selleri. Når blødgjort fjerne både kød og grøntsager fra suppen og læg dem i en ovn fad. Varm en spiseskefuld olie i en gryde, tilsæt sukker og karamellisere det. Tilføj ingefær, tomat sauce, chili peber og kog indtil det tykner. Hæld kødet. Sæt nogle honning på hvert stykke kød, sætte alting i ovnen og kog i 15 minutter på 200C. Gør denne kylling skålen til din partner og du er i for en nat af lidenskab.

3.. Marokkansk kiss

Hvis du ser din vægt, men vil stadig gerne forberede en dejlig romantisk måltid, vi foreslår, at du gør denne salat, kaldet den marokkanske Kiss. Det kan også være en appetitvækker før din hovedret.

Du skal bruge: 450gr af gulerødder, 3 spsk olivenolie, 4 appelsiner, saft fra 1 lime, 1 løg, 100gr valnødder, 50gr rosiner, hot cayenne peber, salt og peber. Grind guleroden og hak løget. Bland det sammen, tilsæt limesaft, appelsiner skåret i tern, olivenolie, valnødder og rosiner. Bland det hele og lad det i køleskabet til afkøling. Før servering tilsæt salt og peber, og hvis du vil have nogle krydderi, cayennepeber.

Denne salat er ligegyldigt om du tjene som en standalone måltid eller bare som en appetitvækker, garanteret til at varme dig op og sætte nogle romantiske og sexede ideer i dit hoved.

4.. Sort og hvid hjerter

Selvfølgelig skal enhver romantisk middag til slut med en romantisk dessert. Og der er intet bedre end chokolade til det. Vi foreslår, at du gør dette super lækre sorte og hvide hjerter.

Du skal bruge: 125gr af honning, 200gr sukker, 150gr smør, 50 ml piskefløde, 2 tsk kanel, 400gr mel, 100gr af majsstivelse, 1 spsk kakaopulver, 1 tsk bagepulver, 125gr af hvid chokolade og 125gr af mørk chokolade.

Varm sammen honning, sukker, smør og piskefløde indtil sukkeret smelter. Hæld i en skål og lad den køle af. Bland alle de andre ingredienser undtagen de hvide og mørk chokolade, tilføje dem i skålen. Bland at gøre dejen. Pak dejen i en plastfolie og lade den stå i køleskabet i en halv time til afkøling.

Forvarm ovnen til 180C. Flad dejen, indtil den er ca en halv centimeter tyk. Tag hjerter med et hjerte mug og bag dem i 12 minutter. Når afkølet, dyppe hver hjerte halvdelen i hvid og den anden halvdel i smeltet mørk chokolade.

5.. Exotic bombe

Dessert ligesom chokolade hjerter kunne være lidt tungt, så vi har forberedt en lettere version af en romantisk dessert. Må ikke bekymre dig, det er lige så effektiv, bare lavere i kalorier.

Du skal bruge: halvdelen af ​​frisk ananas hakket i tern, 1 banan hakket i ringe, hakkede 1 appelsin i tern, 3 spsk sukker, saft fra en halv citron, 2 spsk blå Curacao likør, vanilleis og 2 spsk kokos mel.

Hæld citronsaft over bananerne for at forhindre oxidation. Bland frugterne sammen, tilsæt sukker og hæld blå Curacao over. Put to kugler vaniljeis i hvert serveringsskål og sætte frugten over det. Drys med kokos mel og tjene koldt.

Vi har givet dig 5 bedste opskrifter til en romantisk middag for to. Nu behøver du kun at sætte på en pæn kjole, lave en romantisk atmosfære og tjene dine afrodisiaka. Tilføj en flaske champagne i mix, og du kan ikke være forkert. Velbekomme.

Aktuelle artikler