5 fantastiske romantisk måltid ideer

Når du ønsker at forberede et romantisk måltid, er der en masse ting at tænke over. Det er ikke kun om god mad, selv om det er den vigtigste del, du har brug for at tænke på atmosfæren, om indstilling af stemningen og alle de andre ting. Vi bringer dig 5 fantastiske ideer, der garanterer dig en vellykket romantisk måltid.

5 fantastiske romantisk måltid ideer

1.. Indførelsen

Lad os sige, du ønsker at forberede et romantisk måltid for din kæreste eller din mand. Det ville være en god idé at lave en lille introduktion i aften, at han skal forvente.

For eksempel, du forbereder en romantisk middag, mens han er på arbejde, kan du tekst ham noget lignende "Jeg forbereder en særlig oplevelse for dig i aften, kommer hjem snart." Hele pointen er at drille ham hele dagen, så at han ønsker at komme hjem så hurtigt som muligt for at se, hvad du er ved at forberede. Send ham et par SMS-beskeder, måske endda en MMS-besked af den mad du forbereder eller den kjole du planlægger at bære. På den anden side, ikke give væk for meget, aflevere noget til hans fantasi.

2.. Sæt stemningen

Den anden vigtigste ved et romantisk måltid, lige efter maden selv, er atmosfæren. Vi kender alle en opskrift på en romantisk atmosfære - dæmp lyset, lyser op et par duftlys, sætte nogle bløde musik på. Det er temmelig meget nok, så prøv ikke at overdrive det, behøver du ikke ønsker din spisestue til at ligne et bordel. Sørg for at du er færdig med alle de forberedelser, før din mand kommer hjem, så du både kan nyde måltidet og hinandens selskab.

3.. Pas på dig selv

Du er nødt til at forberede dig til at have et romantisk måltid også. Du kan ikke lave mad alt, store mad, oprette en romantisk stemning, og derefter hilse din mand i en sweat shirt. Pas på dig selv.

Sæt din bedste kjole på og kombinere det med et par fine sko. Du kan ikke bære en kjole og tøfler efter alle. Du ønsker ikke kun at se sexet, men også at føle sig sexet - sætte på din bedste lingeri, fordi selv om det ikke kan ses, bare vide, at du er iført det vil gøre dig til at føle en masse mere sexet.

Sæt på samme make-up og nogle gode smykker. Gør dit hår og dine negle. Forbered dig gerne du skulle ud til nogle rigtig fancy middag. Vis din mand at du holder, ikke kun om at forberede et godt måltid, men også om, hvordan du ser ud. Han vil helt sikkert sætte pris på det, og du vil føle fantastisk.

4.. Fødevarer

Og nu har vi kom til den vigtigste del af din romantisk måltid - maden. Det ville være en god idé at udarbejde en komplet måltid, med en let forret, en velsmagende hovedret og en lækker dessert. Det er bedre at gøre det hele lys, så du både kan prøve alle tre kurser, og du ikke ønsker at føle sig som en blæst op ballon efter du har brugt hele dagen forberede et romantisk måltid.

Hvis du har brug for hjælp med opskrifter, så tjek vores artikel om 5 bedste opskrifter til en romantisk middag for to, og du vil helt sikkert finde noget, der passer dig. Husk, at komplicerede ting ikke altid er de bedste, trods alt, kan ingen dessert top friske jordbær dyppet i smeltet chokolade, right?

5.. Drikkevarerne

Enhver god måltid ledsages af gode drinks, så sørg for at tilføje nogle romantiske drinks i mix i dit romantisk måltid. Vælg dine drinks både afhængigt af hvad du kan lide og hvad du er madlavning.

Kylling, fisk eller generelt hvidt kød til hovedret, opfordrer til nogle nice hvidvin. På den anden side, hvis du er ved at forberede oksekød eller svinekød eller nogen stærkere måltid rødvin går bedre med det. Selvfølgelig kan du aldrig være galt med nogle champagne, enten i begyndelsen af ​​din middag, eller i slutningen, end dessert.

Uanset hvilken drink, du vælger, så sørg for ikke at få for meget af det, fordi der er intet romantisk eller sexet om enten for at du bliver spildt. Hvis du ikke drikker alkohol, skal du vælge en simpel mousserende vand, rod øl eller ginger ale eller lave en alkoholfri cocktail.

Nu har du 5 grundlæggende ting, du behøver at vide om at lave et romantisk måltid. Husk dem, brug dem og gøre et romantisk måltid og næ. Det er ikke kun om den mad, det er også en god måde at genoplive den gamle lidenskab mellem dig og din partner.

Aktuelle artikler