5 fødevarer, du bør altid have på hånden for hurtig og nem mad

Nogensinde gå i døren efter en lang dag på arbejdet, kigge i køleskab og skabe, og ved, der er noget i dem, der er hurtig og nem at lave? Mener ikke tanken om at knokle rundt i køkkenet efter at have kørt non-stop lige efterlade dig drænet endnu mere?

5 fødevarer, du bør altid have på hånden for hurtig og nem mad

Vi ved alle, at vi skal skabe en komplet ugentlig menu, før vi gå i gang med vores købmand shopping tur til at forsikre vi får alt, hvad vi har brug for på hånden. Men nogle gange livet bare kommer i vejen. Noget kommer op, der ikke tillader dig at komme til butikken, når du havde planlagt, eller du har glemt at tilføje nogle vigtig ingrediens til din liste.

Du behøver ikke at være begrænset til en middag af jordnøddesmør og gelé sandwich (ikke at de er dårlige), bare fordi livet kom i vejen eller dine planer ændres. Så længe du holder nogle grundlæggende hæfteklammer på hånden, kan du piske en hurtig måltid, der vil være lige så tilfredsstillende som hvis du havde brugt hele dagen arbejder på det.

Hvilke fødevarer bør du holde fyldt op på på alle tidspunkter i tilfælde af du finde dig selv i en knivspids og for træt til at gøre meget ved det?

Pasta

Når du har intet andet på hånden til at lave mad, kan pasta altid redde dagen. Alt du behøver er noget vand til at koge det i, og du har allerede fået det meste af din middag parabol færdig.

Der er en række forskellige pasta at vælge imellem. Du kan gå med lange spaghetti nudler, eller noget mindre lignende albue makaroni. Hvis du er sundhedsbevidste, må du beholde hvede pasta på hånden, eller gå til nogle, der er økologisk eller glutenfri.

Den bedste ting ved pasta er, at du kan parre det med så mange ting. Tilføj nogle protein, såsom jorden hamburger i tern kylling eller tunfiskekonserves til det. Hvis du ønsker mere fiber (hvilket er godt for dig), medtage nogle veggies ligesom broccoli eller asparges.

Den samme idé af sort gælder, når det kommer til saucer. Dine måltider kan være meget forskellige baseret på, om du bruger smør, olivenolie, spaghetti sauce eller en slags alfredo som din "sauce" af valg.

Ris

Ligesom pasta, er ris ret simpelt at lave mad så godt. Smide det i vandet, lad det koge og derefter fnug det op for at tjene det. Hvis du vil have hurtig, gå til øjeblik. Men hvis du har brug for lidt tid til bare slappe af et øjeblik før at spise, skal du bruge den ægte vare og nyde tiden med dine fødder op med en drink i hånden.

Og, ris har sunde muligheder. Vælg multi-grain eller vilde ris til forskellige teksturer og smag. Vælg brune ris over dens hvide modstykke, da det har flere vitaminer og næringsstoffer, da det er mindre forarbejdes.

Tilføj nogle dåsetomater og krydderier til den kogte ris til en spansk-stil middag eller sætte i nogle sojasovs og honning til en teriyaki smag. Bland kogt pølse, rejer eller kylling, hvis du er sulten efter en jambalaya.

Frosne stir-fry veggies

Hold din fryser fyldt med stir-fry veggies og du vil altid have et måltid, der er kun få minutter væk fra at være færdig. Ingen grund til at tage sig tid til at tø dem før tilberedning. Bare olie og varme en gryde (eller wok) og smide dem i.

Hvis du okay kommer vegetar for et måltid, kan dette være lige nok til middag, om du spiser dem på deres egne eller med nogle tofu smidt i. Eller, hvis du har nogle sidesten kylling i køleskabet fra sidste nats middag, kan du hugge det op og føje det til mix.

Serveres dem over ris (se ovenfor) for et måltid, der er lidt mere tilfredsstillende og længerevarende i din mave. Du kan også stege dem op og tilføje dem til din pasta med nogle tomat sauce til en meatless marinara fyldt med vitaminer og mineraler, hvis du ønsker.

Frosne hamburgerbøffer

Hvis du fodre en kød og kartofler slags familie, kan dette ene ingrediens bare redde dagen for dig. De fleste kød kan ikke tø hurtigt og blive udelukket som optioner, medmindre du har planlagt et par dage i forvejen. Dog kan hakkebøffer gå fra fryseren til pande med intet problem overhovedet.

Det gode ved hamburgere er, at alle kan lave deres egen bare den måde, de kan lide dem, som gør en lykkelig familie. Set ud ketchup, sennep, løg, relish, pickles, steak sauce, mayo eller ost skiver, og lad hver person lave deres egen lille mesterværk. Den eneste grænse for, hvad du kan placere på toppen er, hvad krydderier lurer i dit køleskab døren.

Du er ikke fast bare spise dem som hamburgere enten. Bare fordi de kommer som bøffer betyder ikke, du er nødt til at holde dem på den måde. Hak dem op og tilføje dem til din pasta eller ris, eller sætte dem i din stir-fry for en komplet, hurtig og enkel måltid.

Naturligvis de kommer til at have en lidt anderledes smag og konsistens end den friske ting, men hvor er følelse af eventyr i det? Live på kanten lidt.

Kartofler

Kartofler er ofte tænkt som side retter, som de er gode til, men de kan også være en væsentlig korte i et måltid. Og, de er super nemme at tilberede.

Hvis du har nogle ting du ønsker at få gjort før spisning, bare smide dem i ovnen indpakket i sølvpapir i 45 minutter til en time ved 350 grader. Eller, hvis du er sulten, fordi du gik glip af frokost, mikrobølgeovn en Spud i tre til fem minutter (afhængigt af dens størrelse), indtil det er blødt og squishy. Uanset hvad, vil du ende op med en varm, klar til at spise kartofler.

Top det med kogte grøntsager og ost for et måltid, der er yderst påfyldning og vil tilfredsstille dine smagsløg uden at forlade dig sulten i en time. Smide på et par bacon bits og nogle lys flødeost til at have et fedtfattigt måltid, der ikke smager ligesom du tælle kalorier overhovedet.

Du kan også skære det op og steger det med en lille smule olivenolie, jord kalkun og italienske krydderier for et komplet måltid på blot et par minutter. Eller kog dem med nogle kalkun pølse og gulerødder for en trøstende varm middag på en blistery kold dag.

Hvis du holder disse fem fødevarer på hånden, vil du altid have et måltid til rådighed for dig på et øjebliks varsel. Selvfølgelig, hvis du ikke er der altid betroede jordnøddesmør og gelé.

Aktuelle artikler