5 spektakulære elskovsmiddel middag opskrifter

Der er god mad, og så er der mad, der simpelthen gør dig glad. Ønsker du at forberede en varm middag for din mand? Prøv en af ​​disse 5 spektakulære elskovsmiddel middag opskrifter.

5 spektakulære elskovsmiddel middag opskrifter

1.. Seafood risotto

Det er velkendt, at østers er en af ​​de stærkeste afrodisiaka i verden, men jeg kan virkelig ikke lide østers. Alligevel er der ingen grund til alle jer ikke at have en perfekt elskovsmiddel middag. Seafood risotto er løsningen.

Du skal bruge: en pakke af blandet fisk og skaldyr, risotto ris, hvidvin, nogle tomater, pinjekerner, salt, peber og safran. Tag seafood mix og steger det i lidt olivenolie for blot et par minutter. Tilføj ris, stege i et stykke tid og derefter hælde vinen over det. Dække det, og lad det simre indtil risen er kogt. I det sidste, tilføjer kogler, skiver tomater og krydderier.

Serveres denne risotto som en let middag. Ledsage det med nogle gode hvidvin, og du er i for en perfekt, velsmagende og meget elskovsmiddel måltid.

2.. Kaviar bider

Kaviar siges at være en sand elskovsmiddel. Det er ikke let at give, men hver gang i et stykke tid, kan du forkæle dig selv og din partner med en luksuriøs måltid.

Der er ikke meget af en opskrift her, for kaviar er egentlig ikke et måltid, er det bedst tjent som en appetitvækker. Jeg vil foreslå at købe både rød og sort kaviar og nogle af høj kvalitet kiks. Bare sætte en lille mængde kaviar på toppen af ​​hver krakker og tjene en perfekt elskovsmiddel appetitvækker. Tilføj nogle champagne i mix for de bedste resultater.

3.. Melon og prosciutto

En anden meget kendt elskovsmiddel forretter er melon med prosciutto. Selv om det kunne lyde mærkeligt at blande frugt og kød, tro mig - når du prøver det, vil du elske det. Det er en perfekt starter på et varmt måltid.

Du kan tjene melon og prosciutto i en række forskellige måder. Den mest almindelige er at skære melon og blot rulle stykker af den i prosciutto. Husk, at du absolut brug for at få den bedste kvalitet prosciutto du har råd til. Italiensk og spansk er mine personlige favoritter.

En anden måde - og jeg elsker denne ene - er at lave spyd med melon, prosciutto og mozzarella ost. Skær melon og osten i små tern og rul prosciutto omkring dem. Gør hver spyd som dette: et stykke melon, et stykke af prosciutto og et stykke af mozzarella.

4.. Hot hovedret

Vi har alle hørt det - hot er krydret mad betragtes som en elskovsmiddel. Sandheden er, kan du dybest set gøre nogen af ​​din livret, så længe du krydre det med hvidløg og hot chili peppers.

Min personlige favorit er varm krydret kylling. For to personer, du har brug for: to større kylling lår, salt, peber, chili peber, chili pulver, hvidløg og nogle honning.

Spice kødet med salt, peber og chili pulver. Lad det hvile i mindst 15 minutter i køleskabet. Du kan enten skære hvidløg eller bare sætte hele nelliker. Læg kødet med hvidløg i en ovn fad, dække den og bage indtil den er gylden. 10 minutter før slutningen, tage kødet ud af ovnen og smøre det med en blanding af honning og finthakket chili. Lad det i ovnen til det skaber en sprød skorpe.

Serveres varm med en slags yoghurt eller creme fraiche dip hvis du ikke er meget tolerant overfor varm mad. Den creme fraiche vil nedtone krydret og maden vil være lettere på maven senere.

5.. Det handler om chokolade

Chokolade er den mest almindelige elskovsmiddel dessert. Der er virkelig mange måder at oprette din perfekte dessert, men så længe der er chokolade i det, kan du ikke være forkert.

Min personlige favorit er den klassiske chokolade dyppet jordbær, men med et lille twist. Jeg er en større fan af hvid chokolade, når det kommer til dette. Må ikke bekymre dig, det er bare så elskovsmiddel, som den mørke chokolade er.

Hvis du har tid nok, ville jeg have at foreslå at vælge en kombination af chokolade til dyppede jordbær. Tage gode, store jordbær og dyppe hver enkelt i smeltet hvid chokolade. Efterlad det på en rist til afkøling og smelte mørk chokolade i mellemtiden. Opret en papir kegle ud af bagepapir og skære et meget lille hul i enden. Fyld kegle med mørk chokolade og skabe tynde mørke linier på den hvide chokolade.

Denne dessert vil gøre dig glad ved blot at se det. Forsøger det vil bringe umådelig glæde for både din tunge og dit sind. Det er simpelthen lækkert.

Så fortæl mig - hvor en af ​​disse elskovsmiddel opskrifter er din favorit?

Aktuelle artikler