6 lækker vegetar morgenmad ideer

Jeg har altid hører folk jamre over, hvordan de ville ikke have noget at spise, hvis de ville vælge at være vegetarer. Nå, bøden ikke blive vegetar så vil verden stadig spinne. Men for alle dem, der gerne vil gå vegetar i det mindste for morgenmad, jeg bringer 6 lækre ideer.

6 lækker vegetar morgenmad ideer

Jeg skal fortælle dig det samme, at jeg er overbevist om, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen. Når det er sagt - disse opskrifter er lidt stærkere. De er ikke din müsli eller frugtsalat, men stadig give dem en prøve og næ.

1.. Bagels og flødeost

Dette er min all time favorit morgenmad. Hvad er ikke at elske om frisk varm bagel og flødeost egentlig? Især hvis bagels er hjemmelavet. Må ikke pylre om det samme - opskriften er virkelig meget simpelt.

For 8 bagels skal du bruge: 650gr mel, 30gr af frisk gær, 1 spsk sukker, 1 spsk salt, 2 dl vand, 1 spsk olie og nogle sesamfrø. Sæt gær og ½ spsk sukker i lunkent vand, og lad i 10 minutter. I en separat skål blandes mel, salt og sukker. Tilsæt gær og olien og ælt dejen. Lav 8 bolde, dække dem med køkken klud eller plastfolie og lad den hæve i 15 minutter.

Rul hver Boll i en stor orm, og rul det rundt om hånden til at danne en bagel. Lad dem hæve i yderligere 15 minutter. Put 1l vand til at koge. Kog hver bagel i 1 minut på hver side. Spred de kogte bagels på en bageplade, pels dem med pisket æg og drys med sesamfrø. Bages i ovnen på 220C i 20 minutter.

Disse bagels er stor, fordi du kan fryse dem efter kogning. De kan bo i fryseren i månedsvis. Når du har lyst til at have en bagel til morgenmad, bare frigøre og bage dem.

2.. Champignon og ost omelet

Flytning til min anden favorit vegetarisk morgenmad - champignon og ost omellete. Det tager 10 minutter at gøre det, og det er lækkert.

Pisk to æg i en skål og tilsæt jorden ost i dem. Hak nogle svampe efter eget valg. Varm 1 spsk olie i en gryde. Steg svampene i et par minutter og tilsæt æg med ost. Smages til. Kog indtil gjort og spiser det samme.

Champignon og ost omelet: kompromisedkitchen.com

3.. Fransk toast

Smid ikke din uaktuelle brød - at gøre fransk toast med det. Du behøver kun et par skiver af gammelt brød, 1 æg, lidt mælk, salt og olie.

Pisk ægget og bland det med ¼ kop mælk. Varm panden med lidt olie. Dyp hver skive brød i æg-mælk blandingen og steges på olie til de er gyldenbrune. Serveres varm med frisk yoghurt.

4.. Brød budding

Her er en anden måde at bruge rester af brød - gøre brød budding til morgenmad. Min favorit er chokolade Tranebær brød budding og her er hvordan du gør det.

Du skal bruge: 400gr brød, 5 æg, 4 spsk brun farin, ¼ pakke smør, 2 dl flødeskum, 50 g af tørrede tranebær og 50 g af chokolade. Smør panden du skal gøre din budding i. Skær brød og smøre et tyndt lag smør på tværs af hver skive. Arranger skiverne i gryden.

Smelt sukker og 2 spsk vand på komfuret. Tilsæt smør og flødeskum og koge i 2 minutter. Tilføj piskede æg og kog indtil det begynder at blive tykkere. Hæld over brødet og bager dit brød budding til 30 minutter på 180C. Serveres pyntet med tranebær og smeltet chokolade.

Tjek denne video nedenfor med karismatiske fyr, der gør store brød budding.

5.. Vegetar quiche

Jeg adore absolut quiche. Første gang jeg lavede denne ene jeg faldt helt i kærlighed med det, og jeg har gjort det lige siden. Prøv Spinat og ost quiche.

Du skal bruge: 1 quiche skorpe, 500gr af spinat, 300gr af ost, 3 æg og 2 kopper creme fraiche. Jeg elsker at lave denne ene med gedeost, men du kan bruge rigtig nogen ost du vil.

Skær spinat og steger det for blot et par minutter på nogle olivenolie. For ekstra smag tilsættes 1 fed hakket hvidløg. Smages til. Smøre et tyndt lag olivenolie over din quiche skorpe. Bland spinat og ost og fylde skorpen. Pisk æg med creme fraiche og hæld det over. Bages på 200C til de er gyldenbrune og tjene varmt.

6.. Ost soufflé

Du fik den idé, at jeg gerne ost gjorde du ikke? Her er en anden cheesy lækker vegetarisk morgenmad idé - prøve at lave ost soufflé. Må ikke være bange højre væk. Ja, soufflé er lidt svært at lave, men det er helt værd.

Du skal bruge: 5 æg, 60gr smør, 40gr mel, 1 spsk majsstivelse, 2.5dl af mælk, 130gr af cheddar ost, 20gr parmesan, 1 tsk sennep og en knivspids oregano. Smelt smørret på komfuret. Tilsæt mel, bland godt og tilsæt mælk og majsstivelse. Krydr med sennep og tilsæt jorden cheddar og oregano.

Pisk æggeblommer og tilsæt jorden parmesan. Føj til forrige blandingen på komfuret og kog ved svag ild. Pisk æggehviderne og langsomt tilføje dem i blandingen. Hæld i keramiske forme og bages i ovnen på 190C i 20 minutter. IKKE åbne ovnen for at se om soufflé er gjort, fordi du vil ødelægge det. Serveres varm.

Så kan du lide dem? Jeg er på min vej til at gøre osten soufflé lige nu...

Se videoen nedenfor for en anden fantastisk måde at gøre ost soufflé.

Aktuelle artikler