7 graduering part menu ideer

Graduation, enten fra high school eller college, er en meget vigtig ting for både børn og forældre. Det er et klart tegn på, at dit barn er vokset op, og du er fyldt med stolthed. Ikke underligt du ønsker at smide en mindeværdig fest. Hvis du ikke er vant til at smide en fest for masser af mennesker eller dit budget er lidt stramme, fortsætte med at læse.

7 graduering part menu ideer

Her er nogle graduering part ideer til at hjælpe dig med at organisere en fantastisk fest uden at bruge en masse tid eller penge.

Før du starter, organisere dig selv ved at lave en gæsteliste og din kandidat foretrukne menu. Når du vælger menuen, se om du kan få de ingredienser på salg og holde dem i en fryser. Må ikke gøre for mange retter, lave en større mængde af kun et par retter. Lad graduering kage være centrum for den part, og du kan bestille den i et bageri eller endnu bedre, gøre det selv. Et parti kan gøres med en lille smule frugtfarve og glasur.

Du vil ikke gå galt, hvis du forberede noget af følgende:

1.. Pasta salater

Få forskellige typer af pasta (fussily, makaroni, penne), og lave forskellige salater med hver af dem. Der er snesevis af forskellige måder at forberede en pasta salat, med tun, friske tomater og agurker, hårdt kogt æg, sennep, mayonnaise og skinke, grøntsager, blød ost og pepperoni, for blot at nævne et par af dem. Disse salater er billige, nemme at lave og lækkert, når serveres kold.

2.. Fyldte hårdkogte æg og svampe

Fyldte hårdkogte æg og svampe (via mypotsandfrills.blogspot.com)

Disse er velsmagende forretter, der ser godt ud på plade. Få dyrkede svampe, vaske dem og fjern stilken. Grill hætterne og steg stilke. Fyld hætter med en blanding af stegte stængler og grøntsager som ægfrugt og zucchini, tilsættes friske cherrytomater og top dem med revet parmesan.

Kogt æggehvider kan være fyldt med blanding af blended kogte æggeblommer, en lille smule gul sennep og mayonnaise eller yoghurt. Dekorere dem med frisk persille eller selleri blade. Brug din fantasi og gøre din egen kombination af fyldet.

3.. Pizzaer

Kender du en person, der ikke kan lide pizza? Margaritas, Capricciosa, pepperoni og ost, alle har deres favorit. Lav en stor mængde af pizza brød dej i forvejen, opdele det i pizza portioner og fryse dem. På den store dag, bare tage dem ud af fryseren, top dem med en topping af dine valg og bages i 15-20 minutter.

4.. Friske frugter og grøntsager

En plade fuld af snittede æbler, appelsiner, kirsebær, jordbær osv., det ser flot ud, og det kan gøre meget velkommen forfriskning i de varme sommer eftermiddage og aftener. Hvis du foretrækker det, lave en frugtsalat og tjene det i en udskåret ananas, melon eller vandmelon. For at holde salat koldt og frisk, skal du placere et udskåret frugt i en skål fyldt med is.

Når det kommer til grøntsager, den bedste (og nemmeste) mulighed er at tjene dem på en plade, skåret, med 2 eller 3 dipps på en side.

5.. Barbecue

Marinere kyllingevinger, pølser, ribben osv, dagen før og holde dem i et køleskab. For at gøre det nemmere, kan du precook kødet og bare varme det op i en ovn eller mikrobølge før servering. Låner eller lejer gnidning retter at holde maden varm. Tilføj nogle bagt bønner, ligtorne og grøntsager salater.

6.. Graduate kage, cupcakes og is

Når det kommer til desserter der lægges vægt på den kandidat kage eller kandidatniveau cupcakes, der både kan være dekoreret i din graduate skole farve. Servér dem med en masse af is og dine gæster vil blive trilled.

7.. Drikkevarer

Få aftappet vand, sodavand drikkevarer (igen, lave din egen forsyning og købe, når de på salg) gøre en masse saftevand og punch. Bare glem ikke at forberede en masse is (jeg ofte gør).

Husk, det bedste graduate fest menu ideer er de simple dem. Nyd det.

Aktuelle artikler